Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от Владо » 24 Фев 2013, 19:14

я па не яли асфалт :mhihi:

не го ядът, лапат го цял :mrgreen: ... за направата на лот 4 са заделени 260млн ... отсечката е 45км... направени са 16, които са "глътнали" 150млн :bowdown: ... подробност от пейзажа е фактът, че парите са разплатени изцяло на изпълнителя, но подизпълнителите засега са на бистра студена водица :bowdown: ...
също абсолютно мижав детайл е и фактът, че главен изпълнител са фирми под контрола на черепа :bowdown: ...
всъщност след разплащането фирмите са разпродадени... евалата, дето се вика :bowdown: :bowdown: :bowdown:
да кажем и човека, разплатил милионите държавни средства, а именно вече екс-кандидатката за вице-премиер :bowdown: :bowdown: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 24 Фев 2013, 19:57

Кажи си де, кажи си за златния път на цанков камък, една от "цицките" на миналото правителство дето така го жалите в коментарите!
10 км нов асвалт, 11 км реконструкция - първоначално 41 млн, скача до 220 млн :kuku: Там Доган открито си е взел/егати наглостта/, кажи тука кой политик си е взел!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 24 Фев 2013, 20:41

да си "кажа" предполагам предполага, че съм бил включен в нещо, поне според теб :bowdown: ...
ще е необходимо да те разочаровам... мнението си за червената зараза съм го казвал преди години, можеш да потърсиш назад във времето и форума... успех в четенето :winky:

малко от днес:

Изображение

Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Фев 2013, 21:22

Оуу,регистрирал се да ми пише,а не ти ли и платиха да се регистрираш и да "ми" пишеш?!
Освен това ти какво си мислиш бре "момче",че всички работят за 1000 лева,че фирмата ни има само София ли,че някой позиции са на заплата на 8 часа ли?!,ти какво мислиш,че всички фирми са ИТ със заплата 2000+++ лева...
Осен това бай ти вожда бетонира монополите с онези 34% дето им подари като държавни акции.
Малко не си много умен,пък макар и да ти плащат за това,за магистралите-чудесно е че има магистрали,но това го казвам аз,защото мога да си позволя и колко не могат да си позволят,а още колко след 2015 година като влезнат и тол таксите, но ти знаеш ли колко плаща ЕС и колко България-не знаеш,няма какво де те осветлявам,партията дето ти плаща да те обучи.
Така че вземи не ми пиши на мен глупости ами започни с някаква почтена работа да си изкарваш парите.

За колегата дето каза че ако имало магистрала ,щял по-евтино-глупости колега,пълни глупости,магистралата е кеф и бързо придвижване,обаче е срамота да пишеш подобни измислици и то в автомобилен форум.
Една кола харчи най-малко когато се движи с около 80 км/ч...с колко се движиш по магистралите-140 км/ч ,а тогава автомобила харчи с до 40% повече,това по повод изказването ти,аз съм за магистрали разбира се но въпроса е принципен,ако разбирате тази дума без да сте заслепени от политическа пропаганда или най-обикновена робска психика!

п/п
Към този дето ми "пишел"
"Момко",това е автомобилен форум и конкретно към тези дето притежават или обичат марката БМВ,не ти е някакъв политически форум и те съветвам както си се регистрирал,така де се отрегистрираш!
Хайде сега към някой колеги тука,с ръка на сърцето да кажат,нали имало платени писатели,ако някой така се регистрира и напише нещо срещу тези дето яростно защитавате бб,дали нямаше да го обвините че е платен и да бъде наритан словесно?
Хубаво е тези дето мислят че е"платен" този потребител да напишете само "+1"

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 24 Фев 2013, 21:48

PaCk0o написа:да ама защо бат Бойко е избрал точно пък най-много да се усвоява от строене на магистрали и да напъва там, ми щото играе голямата пара и краде със седем ръце и десет крака и е лесно да излиза пред народа, че първо трябва да се направи пътната инфраструктура и е много важна (то си е и така до някъде), не знам дали си имате и на идея на колко фирми не е преведен и лев за извършената от тях работа по магистралите, а иначе парите са преведени от Европа. Сори, че мнението ми е малко :OT:

Защо мислиш, че той така е решил и само там се е съсредоточил... те нали се надскачат да ни дават евро пари, та ние седим и си избираме за кое и колко...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 24 Фев 2013, 21:51

Владо написа:......

изцяло съгласен с теб.божков взема даден участък,наема подизпълнител и това е фирма само с офис и оттам се наемат баш работещите,на които естествено спира по някое време да се плаща и се почват разправиите.и държавичката не може да направи нищо,само се минава с едно умоляване на някой приближен на божков,да се пуснат някакви средства,за да не протестират завлечените.парите отпуснати,черепчето прибрал кеша и си живее в австрийско,а останалите да чакат на милостиня
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Потребител
Аватар

Мнение от G.C_Bohannan » 24 Фев 2013, 22:19

Е.Димитров написа:Оуу,регистрирал се да ми пише,а не ти ли и платиха да се регистрираш и да "ми" пишеш?!
Освен това ти какво си мислиш бре "момче",че всички работят за 1000 лева,че фирмата ни има само София ли,че някой позиции са на заплата на 8 часа ли?!,ти какво мислиш,че всички фирми са ИТ със заплата 2000+++ лева...
Малко не си много умен,пък макар и да ти плащат за това,за магистралите-чудесно е че има магистрали,но това го казвам аз,защото мога да си позволя и колко не могат да си позволят,а още колко след 2015 година като влезнат и тол таксите, но ти знаеш ли колко плаща ЕС и колко България-не знаеш,няма какво де те осветлявам,партията дето ти плаща да те обучи.
Така че вземи не ми пиши на мен глупости ами започни с някаква почтена работа да си изкарваш парите.

За колегата дето каза че ако имало магистрала ,щял по-евтино-глупости колега,пълни глипости,магистралата е кеф и бързо придвижване,обаче е срамота да пишеш подобни измислици и то в автомобилен форум.
Една кола харчи най-малко когато се движи с около 80 км/ч...с колко се движиш по магистралите-140 км/ч ,а тогава автомобила харчи с до 40% повече,това по повод изказването ти,аз съм за магистрали разбира се но въпроса е принципен,ако разбирате тази дума без да сте заслепени от политическа пропаганда или най-обикновена робска психика!

Типични комунистически глупости, добре са ви обучили - "oклепай" и "замажи", едно време заради такива като теб се махнах. Асистент съм на професора по иконимика в "Yale School of Management", сега съм на международно събрание в Румъния, Унгария на финансити, скоро ще бъда и в България, ако искаш можем да се видим на бира и да ти обесня що на запад са добре, ама като гледам червената ти съпричастнст, едва ли има смисъл.

Кой да ги построи фабриките за които говориш като няма магистрали и съдебна система? Нито един голям инвеститор няма да стъпи тук без ниски данъци, ифраструктура и съдебна система, така е по цял свят, така е по учебник! И понеже нямаш какво да кажеш, бълваш общи приказки и глупави обвинения (връщам ти ги).
Кажи ми друг начин за "докарване" на инвеститорите и ще си скъсам дипломата! Не се брои метода на Ганчев, като се уплашиха инвеститорите от китай и ходи да казва, че е големец и никой няма да ги пипне.

За магистралите и тол таксите пак си далече от реалността. България с всичките си транспортни коридори и огромният трафик ще генерира не малко доходи за хазната, че са закон за инвеститорите също стана ясно.. и не на последно място, че се строят главно с ЕС пари. не знам не ли ви е ясно или се правите на ударени.

Въобще, България има нужда от една нова съдебна система, устроена по американски тип и за 5г всичко ще се оправи, а и няколко нови затвора.. тука, който прави измами ги мислят с месеци напред, че ако те хванат отиваш мин 20г в затвора.

п.с 200,000 хил.лв и по 500лв да има плащате, без осигуровки са преувеличени макс 30-35 души, нищо общо с 200.

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 24 Фев 2013, 22:29

павката написа:
Владо написа:......

изцяло съгласен с теб.божков взема даден участък,наема подизпълнител и това е фирма само с офис и оттам се наемат баш работещите,на които естествено спира по някое време да се плаща и се почват разправиите.и държавичката не може да направи нищо,само се минава с едно умоляване на някой приближен на божков,да се пуснат някакви средства,за да не протестират завлечените.парите отпуснати,черепчето прибрал кеша и си живее в австрийско,а останалите да чакат на милостиня

Това, което си описал е точно така - преки наблюдения.
Влачене на плащания с 6 месеца закъснение, мъки и от време на време се пуска по нещо, за да се успокоят страстите...
virtue and tranquillity

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 24 Фев 2013, 22:50

G.C_Bohannan написа:
Е.Димитров написа:Оуу,регистрирал се да ми пише,а не ти ли и платиха да се регистрираш и да "ми" пишеш?!

За колегата дето каза че ако имало магистрала ,щял по-евтино-глупости колега,пълни глипости,магистралата е кеф и бързо придвижване,обаче е срамота да пишеш подобни измислици и то в автомобилен форум.

Типични комунистически глупости, добре са ви обучили - "oклепай" и "замажи", едно време заради такива като теб се махнах. Асистент съм на професора по иконимика в "Yale School of Management", сега съм на международно събрание в Румъния, Унгария на финансити, скоро ще бъда и в България, ако искаш можем да се видим на бира и да ти обесня що на запад са добре, ама като гледам червената ти съпричастнст, едва ли има смисъл.

Кой да ги построи фабриките за които говориш като няма магистрали и съдебна система? Нито един голям инвеститор няма да стъпи тук без ниски данъци, ифраструктура и съдебна система, така е по цял свят, така е по учебник! И понеже нямаш какво да кажеш, бълваш общи приказки и глупави обвинения (връщам ти ги).
Кажи ми друг начин за "докарване" на инвеститорите и ще си скъсам дипломата! Не се брои метода на Ганчев, като се уплашиха инвеститорите от китай и ходи да казва, че е големец и никой няма да ги пипне.

За магистралите и тол таксите пак си далече от реалността. България с всичките си транспортни коридори и огромният трафик ще генерира не малко доходи за хазната, че са закон за инвеститорите също стана ясно.. и не на последно място, че се строят главно с ЕС пари. не знам не ли ви е ясно или се правите на ударени.

Въобще, България има нужда от една нова съдебна система, устроена по американски тип и за 5г всичко ще се оправи, а и няколко нови затвора.. тука, който прави измами ги мислят с месеци напред, че ако те хванат отиваш мин 20г в затвора.

п.с 200,000 хил.лв и по 500лв да има плащате, без осигуровки са преувеличени макс 30-35 души, нищо общо с 200.

А бе много ми е интересно що като някой не е съгласен с политиката на ББ или някой мнения тука, задължително е "комунист", "червена бабичка" и т.н.

Иначе мерси ,че се регистрира "колега", но си имаме достатъчно супер успешни емигранти в форума, няма какво да размахваш разни дипломи и на кой си бил асистент, като си толко велик що се махна ми не остана с големия си акъл да опраиш нещата.

Най-обичам като почне някой от далече да дава оценка....и да обяснява какво трябвало да стане.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_RIDER » 24 Фев 2013, 22:59

BMW_RIDER написа:
G.C_Bohannan написа:

А бе много ми е интересно що като някой не е съгласен с политиката на ББ или някой мнения тука, задължително е "комунист", "червена бабичка" и т.н.

Иначе мерси ,че се регистрира "колега", но си имаме достатъчно супер успешни емигранти в форума, няма какво да размахваш разни дипломи и на кой си бил асистент, като си толко велик що се махна ми не остана с големия си акъл да опраиш нещата.

Най-обичам като почне някой от далече да дава оценка....и да обяснява какво трябвало да стане.

Иначе:
щом преувеличаваш една проста сметка 10 пъти, какво остава за икономически ти познания?
отвори 5 различни учебника по икономика и виж какво пише основни фактори за привличане на инвеститори:
1) ниски данъци
2) стабилна политическа среда
3) инфраструктура
4) бързо работеща съдебна система и ниски нива на корупция

Това правителство въведе данък върху лихвите по депозитите, вкара допълнителни такси на митниците, както и редица други "дреболии", да не говорим за безумни идеи като данък лукс и увеличаване на ДДС

Ако на един куп резили с кадри на ГЕРБ, включително и пред Европа с тази преди Кристалина Георгиева и сегашните протести викаш стабилна политическа среда, значи тая диплома може верно да я хвърлиш.

Инфраструктура - ОК,

Бързо работеща съдебна система и ниски кива на корупция - ХА ХА ХА , малко показни акции за разчистване на сметки с политически и "бизнес" опоненти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Фев 2013, 23:09

BMW_RIDER написа:
G.C_Bohannan написа:

Димитров го имам за средно интелигентен човек, но тъгува по периода на тройната коалиция и напълно нормално . Държавата беше тръгнала към развитие .... докато другите вече катереха небесата и бяха на върха на икономическия растеж , БГ с една напред - три назад се развиваше ... ама до едно време , когато комунистическия манталитет - кради,кради,кради започна да си казва своето и всичко тръгна да се изнася от БГ .
Та димитров - без да ми се сърдиш ама следното ти изказване е точно тип комунист/бабичка
Една кола харчи най-малко когато се движи с около 80 км/ч...с колко се движиш по магистралите-140 км/ч ,а тогава автомобила харчи с до 40% повече

Искам да те питам само едно - ти София-Варна пътувал ли си :idea: Говорим след като слезнеш от великите 70км магистрала ??? Колко е средната скорост на движение по класически отсечки - Плевен-В.Търново / В.Търново - Русе ? Въртиш по един милион километра на месец ,но явно ти убягва че всичките пътища в БГ са двулентови еднопосочни , на всеки 11км минаваш през село/град , през 3 км имаш ограничения 60 км/ч ... за дупки няма да говорим . Е я кажи как се прави икономика при ЛИПСА НА ИНФРАСТРУКТУРА :?:
Ти до миналата година колко често ходеше на кафе в манастирски ливади ?
Трябват 3 главни предпоставки за развитие на бизнес
- липса на корупция (реално конкурента среда) и бюрокрация
- данъчна политика
- пътна инфраструктура
Не изпълнихме най-важното условие , без което другите две макара и наполовина готови , не вършат работа .

Мозъка ви е много промит от БГ начина за агитация - хвърляне на лайна по конкуренцията :bowdown:
Ами дайте креативното бе - БСП направи това , Герба направи това , Атака направиха това .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Фев 2013, 23:14

Това правителство въведе данък върху лихвите по депозитите, вкара допълнителни такси на митниците, както и редица други "дреболии", да не говорим за безумни идеи като данък лукс и увеличаване на ДДС

- май всички сме пропуснали кога е увеличен ДДС . За разлика от половин западна Европа в БГ не увеличиха ДДС
- данъка върху лихвите си е много добра идея - не само в БГ се използва. При положение че сме си блокирали колосалните
37 000 000 000 лв на депозит е добре да има един стимул да се раздвижат заспалите финанси.
- данък лукс - кое му е лошото ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 24 Фев 2013, 23:20

Mollov написа:
PaCk0o написа:да ама защо бат Бойко е избрал точно пък най-много да се усвоява от строене на магистрали и да напъва там, ми щото играе голямата пара и краде със седем ръце и десет крака и е лесно да излиза пред народа, че първо трябва да се направи пътната инфраструктура и е много важна (то си е и така до някъде), не знам дали си имате и на идея на колко фирми не е преведен и лев за извършената от тях работа по магистралите, а иначе парите са преведени от Европа. Сори, че мнението ми е малко :OT:

Защо мислиш, че той така е решил и само там се е съсредоточил... те нали се надскачат да ни дават евро пари, та ние седим и си избираме за кое и колко...

ми не го мисля изобщо той сам не спира да се хвали за магистралите и общо взето къде що има положен асфалт от него ама непрестанно даже натякващо, а мен това много ме вбеся като знам, че ни качеството им е качество за парите който са дадени па и парите колегата написа доста добре къде отиват, по-добре да си мълчи там пък хората имат очи и те трябва да го оценят и да кажат е вижте Бойко какво направи, не сам да се хвали дето няма и за кво. Да ние не избираме за кое колко ама при положение, че никъде няма 100% усвояемост той избира къде колко да дава зор да вървят нещата, що пък не дава зор и не му е приоритет околна среда така като в инфраструктура ми щот няма файда човека.
И някой да не си помисли, че плюя само по Бойко, а другите ги мисля за светци и съм привърженик на някоя друга партия просто при предните като са били на власт съм бил малък и хич не съм се интересувал нито ми е пукало кои е на власт и какво прави.
Последна промяна PaCk0o на 24 Фев 2013, 23:35, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_RIDER » 24 Фев 2013, 23:22

Мозъка ви е много промит от БГ начина за агитация - хвърляне на лайна по конкуренцията
Ами дайте креативното бе - БСП направи това , Герба направи това , Атака направиха това .

Не хвърлям лайна по никаква конкуренция, защото никой не ми е конкуренция. Аз съм против управлението на БСП и го писах по рано. Обаче това няма значение щото щом не харесвам Герб задължително съм "бабичка комуняга"

Е ти нещо креативно. Стига с това как да привлечем чуждестанните инвеститори. И ЧЕЗ и ЕОН и ИВН и американците дето искаха да правят шистов газ и руснаците за белене всичките са чужди инвеститори. Не ни трябват чужди инвеститори. Да ше вкарат пари и ше отворят работни места за сметка на това ще вземат огромни печалби и ползи които вместо да отидат при българската и държава и инвеститори ще отидат навън.

Потребител
Аватар

Мнение от G.C_Bohannan » 24 Фев 2013, 23:42

- отдавна чета форума, но не пиша, карам ф10 м5, преди имах и е60 530d, и е39 520i, получавам ли "позволението ви" :dunno:

- това че живея извън БГ, не ме прави по-малко българин, пращам пари към БГ, плащам си данъците, милея за страната и мисля да се прибера. защо избягах и не останах? заради разни хитреци подкрепящи разрухата на България.

- просто ти казах това което знам от учебници и виждам как е устроен запада, пишеш неверни неща, ако искаш да звучиш убедителен не е начина с общи приказки и обиди.

явно на всеки му се превиждат гербери и комунисти/ зависи от позицията.. но истина е една, 19г управляваха бсп офоциално или задкулисно. нормално е днеска да бъдат мразени.. 1,7 млн избягаха, страната е в колапс.. майка ми взима 200 лв пенсия, тука бабичките обикалят света и се радват на пенсионирането си..
Кой 19г управлява страната, що се инатите като костилка на г*з, поемайте си вината, емигрирайте в китай ако искате и не се обаждате вече.. ако бяхте в сащ щяхте да бъдете съдени за национално предателство. Не си мислите че и в България не може да се прокарат такива закони след години и да ви търсят сметка.

п.с не съм казал че съдебната система работи, само изброих направените промени.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата