Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
я па не яли асфалт
не го ядът, лапат го цял
... за направата на лот 4 са заделени 260млн ... отсечката е 45км... направени са 16, които са "глътнали" 150млн
... подробност от пейзажа е фактът, че парите са разплатени изцяло на изпълнителя, но подизпълнителите засега са на бистра студена водица
...
също абсолютно мижав детайл е и фактът, че главен изпълнител са фирми под контрола на черепа
...
всъщност след разплащането фирмите са разпродадени... евалата, дето се вика
да кажем и човека, разплатил милионите държавни средства, а именно вече екс-кандидатката за вице-премиер

не го ядът, лапат го цял

също абсолютно мижав детайл е и фактът, че главен изпълнител са фирми под контрола на черепа

всъщност след разплащането фирмите са разпродадени... евалата, дето се вика

да кажем и човека, разплатил милионите държавни средства, а именно вече екс-кандидатката за вице-премиер

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Кажи си де, кажи си за златния път на цанков камък, една от "цицките" на миналото правителство дето така го жалите в коментарите!
10 км нов асвалт, 11 км реконструкция - първоначално 41 млн, скача до 220 млн
Там Доган открито си е взел/егати наглостта/, кажи тука кой политик си е взел!
10 км нов асвалт, 11 км реконструкция - първоначално 41 млн, скача до 220 млн

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
да си "кажа" предполагам предполага, че съм бил включен в нещо, поне според теб
...
ще е необходимо да те разочаровам... мнението си за червената зараза съм го казвал преди години, можеш да потърсиш назад във времето и форума... успех в четенето
малко от днес:

ще е необходимо да те разочаровам... мнението си за червената зараза съм го казвал преди години, можеш да потърсиш назад във времето и форума... успех в четенето

малко от днес:

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Оуу,регистрирал се да ми пише,а не ти ли и платиха да се регистрираш и да "ми" пишеш?!
Освен това ти какво си мислиш бре "момче",че всички работят за 1000 лева,че фирмата ни има само София ли,че някой позиции са на заплата на 8 часа ли?!,ти какво мислиш,че всички фирми са ИТ със заплата 2000+++ лева...
Осен това бай ти вожда бетонира монополите с онези 34% дето им подари като държавни акции.
Малко не си много умен,пък макар и да ти плащат за това,за магистралите-чудесно е че има магистрали,но това го казвам аз,защото мога да си позволя и колко не могат да си позволят,а още колко след 2015 година като влезнат и тол таксите, но ти знаеш ли колко плаща ЕС и колко България-не знаеш,няма какво де те осветлявам,партията дето ти плаща да те обучи.
Така че вземи не ми пиши на мен глупости ами започни с някаква почтена работа да си изкарваш парите.
За колегата дето каза че ако имало магистрала ,щял по-евтино-глупости колега,пълни глупости,магистралата е кеф и бързо придвижване,обаче е срамота да пишеш подобни измислици и то в автомобилен форум.
Една кола харчи най-малко когато се движи с около 80 км/ч...с колко се движиш по магистралите-140 км/ч ,а тогава автомобила харчи с до 40% повече,това по повод изказването ти,аз съм за магистрали разбира се но въпроса е принципен,ако разбирате тази дума без да сте заслепени от политическа пропаганда или най-обикновена робска психика!
п/п
Към този дето ми "пишел"
"Момко",това е автомобилен форум и конкретно към тези дето притежават или обичат марката БМВ,не ти е някакъв политически форум и те съветвам както си се регистрирал,така де се отрегистрираш!
Хайде сега към някой колеги тука,с ръка на сърцето да кажат,нали имало платени писатели,ако някой така се регистрира и напише нещо срещу тези дето яростно защитавате бб,дали нямаше да го обвините че е платен и да бъде наритан словесно?
Хубаво е тези дето мислят че е"платен" този потребител да напишете само "+1"
Освен това ти какво си мислиш бре "момче",че всички работят за 1000 лева,че фирмата ни има само София ли,че някой позиции са на заплата на 8 часа ли?!,ти какво мислиш,че всички фирми са ИТ със заплата 2000+++ лева...
Осен това бай ти вожда бетонира монополите с онези 34% дето им подари като държавни акции.
Малко не си много умен,пък макар и да ти плащат за това,за магистралите-чудесно е че има магистрали,но това го казвам аз,защото мога да си позволя и колко не могат да си позволят,а още колко след 2015 година като влезнат и тол таксите, но ти знаеш ли колко плаща ЕС и колко България-не знаеш,няма какво де те осветлявам,партията дето ти плаща да те обучи.
Така че вземи не ми пиши на мен глупости ами започни с някаква почтена работа да си изкарваш парите.
За колегата дето каза че ако имало магистрала ,щял по-евтино-глупости колега,пълни глупости,магистралата е кеф и бързо придвижване,обаче е срамота да пишеш подобни измислици и то в автомобилен форум.
Една кола харчи най-малко когато се движи с около 80 км/ч...с колко се движиш по магистралите-140 км/ч ,а тогава автомобила харчи с до 40% повече,това по повод изказването ти,аз съм за магистрали разбира се но въпроса е принципен,ако разбирате тази дума без да сте заслепени от политическа пропаганда или най-обикновена робска психика!
п/п
Към този дето ми "пишел"
"Момко",това е автомобилен форум и конкретно към тези дето притежават или обичат марката БМВ,не ти е някакъв политически форум и те съветвам както си се регистрирал,така де се отрегистрираш!
Хайде сега към някой колеги тука,с ръка на сърцето да кажат,нали имало платени писатели,ако някой така се регистрира и напише нещо срещу тези дето яростно защитавате бб,дали нямаше да го обвините че е платен и да бъде наритан словесно?
Хубаво е тези дето мислят че е"платен" този потребител да напишете само "+1"
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
PaCk0o написа:да ама защо бат Бойко е избрал точно пък най-много да се усвоява от строене на магистрали и да напъва там, ми щото играе голямата пара и краде със седем ръце и десет крака и е лесно да излиза пред народа, че първо трябва да се направи пътната инфраструктура и е много важна (то си е и така до някъде), не знам дали си имате и на идея на колко фирми не е преведен и лев за извършената от тях работа по магистралите, а иначе парите са преведени от Европа. Сори, че мнението ми е малко
Защо мислиш, че той така е решил и само там се е съсредоточил... те нали се надскачат да ни дават евро пари, та ние седим и си избираме за кое и колко...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Владо написа:......
изцяло съгласен с теб.божков взема даден участък,наема подизпълнител и това е фирма само с офис и оттам се наемат баш работещите,на които естествено спира по някое време да се плаща и се почват разправиите.и държавичката не може да направи нищо,само се минава с едно умоляване на някой приближен на божков,да се пуснат някакви средства,за да не протестират завлечените.парите отпуснати,черепчето прибрал кеша и си живее в австрийско,а останалите да чакат на милостиня
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- G.C_Bohannan
- Потребител
-
Е.Димитров написа:Оуу,регистрирал се да ми пише,а не ти ли и платиха да се регистрираш и да "ми" пишеш?!
За колегата дето каза че ако имало магистрала ,щял по-евтино-глупости колега,пълни глипости,магистралата е кеф и бързо придвижване,обаче е срамота да пишеш подобни измислици и то в автомобилен форум.
Типични комунистически глупости, добре са ви обучили - "oклепай" и "замажи", едно време заради такива като теб се махнах. Асистент съм на професора по иконимика в "Yale School of Management", сега съм на международно събрание в Румъния, Унгария на финансити, скоро ще бъда и в България, ако искаш можем да се видим на бира и да ти обесня що на запад са добре, ама като гледам червената ти съпричастнст, едва ли има смисъл.
Кой да ги построи фабриките за които говориш като няма магистрали и съдебна система? Нито един голям инвеститор няма да стъпи тук без ниски данъци, ифраструктура и съдебна система, така е по цял свят, така е по учебник! И понеже нямаш какво да кажеш, бълваш общи приказки и глупави обвинения (връщам ти ги).
Кажи ми друг начин за "докарване" на инвеститорите и ще си скъсам дипломата! Не се брои метода на Ганчев, като се уплашиха инвеститорите от китай и ходи да казва, че е големец и никой няма да ги пипне.
За магистралите и тол таксите пак си далече от реалността. България с всичките си транспортни коридори и огромният трафик ще генерира не малко доходи за хазната, че са закон за инвеститорите също стана ясно.. и не на последно място, че се строят главно с ЕС пари. не знам не ли ви е ясно или се правите на ударени.
Въобще, България има нужда от една нова съдебна система, устроена по американски тип и за 5г всичко ще се оправи, а и няколко нови затвора.. тука, който прави измами ги мислят с месеци напред, че ако те хванат отиваш мин 20г в затвора.
п.с 200,000 хил.лв и по 500лв да има плащате, без осигуровки са преувеличени макс 30-35 души, нищо общо с 200.
павката написа:Владо написа:......
изцяло съгласен с теб.божков взема даден участък,наема подизпълнител и това е фирма само с офис и оттам се наемат баш работещите,на които естествено спира по някое време да се плаща и се почват разправиите.и държавичката не може да направи нищо,само се минава с едно умоляване на някой приближен на божков,да се пуснат някакви средства,за да не протестират завлечените.парите отпуснати,черепчето прибрал кеша и си живее в австрийско,а останалите да чакат на милостиня
Това, което си описал е точно така - преки наблюдения.
Влачене на плащания с 6 месеца закъснение, мъки и от време на време се пуска по нещо, за да се успокоят страстите...
virtue and tranquillity
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
G.C_Bohannan написа:Е.Димитров написа:Оуу,регистрирал се да ми пише,а не ти ли и платиха да се регистрираш и да "ми" пишеш?!
За колегата дето каза че ако имало магистрала ,щял по-евтино-глупости колега,пълни глипости,магистралата е кеф и бързо придвижване,обаче е срамота да пишеш подобни измислици и то в автомобилен форум.
Типични комунистически глупости, добре са ви обучили - "oклепай" и "замажи", едно време заради такива като теб се махнах. Асистент съм на професора по иконимика в "Yale School of Management", сега съм на международно събрание в Румъния, Унгария на финансити, скоро ще бъда и в България, ако искаш можем да се видим на бира и да ти обесня що на запад са добре, ама като гледам червената ти съпричастнст, едва ли има смисъл.
Кой да ги построи фабриките за които говориш като няма магистрали и съдебна система? Нито един голям инвеститор няма да стъпи тук без ниски данъци, ифраструктура и съдебна система, така е по цял свят, така е по учебник! И понеже нямаш какво да кажеш, бълваш общи приказки и глупави обвинения (връщам ти ги).
Кажи ми друг начин за "докарване" на инвеститорите и ще си скъсам дипломата! Не се брои метода на Ганчев, като се уплашиха инвеститорите от китай и ходи да казва, че е големец и никой няма да ги пипне.
За магистралите и тол таксите пак си далече от реалността. България с всичките си транспортни коридори и огромният трафик ще генерира не малко доходи за хазната, че са закон за инвеститорите също стана ясно.. и не на последно място, че се строят главно с ЕС пари. не знам не ли ви е ясно или се правите на ударени.
Въобще, България има нужда от една нова съдебна система, устроена по американски тип и за 5г всичко ще се оправи, а и няколко нови затвора.. тука, който прави измами ги мислят с месеци напред, че ако те хванат отиваш мин 20г в затвора.
п.с 200,000 хил.лв и по 500лв да има плащате, без осигуровки са преувеличени макс 30-35 души, нищо общо с 200.
А бе много ми е интересно що като някой не е съгласен с политиката на ББ или някой мнения тука, задължително е "комунист", "червена бабичка" и т.н.
Иначе мерси ,че се регистрира "колега", но си имаме достатъчно супер успешни емигранти в форума, няма какво да размахваш разни дипломи и на кой си бил асистент, като си толко велик що се махна ми не остана с големия си акъл да опраиш нещата.
Най-обичам като почне някой от далече да дава оценка....и да обяснява какво трябвало да стане.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
BMW_RIDER написа:G.C_Bohannan написа:Е.Димитров написа:Оуу,регистрирал се да ми пише,а не ти ли и платиха да се регистрираш и да "ми" пишеш?!
А бе много ми е интересно що като някой не е съгласен с политиката на ББ или някой мнения тука, задължително е "комунист", "червена бабичка" и т.н.
Иначе мерси ,че се регистрира "колега", но си имаме достатъчно супер успешни емигранти в форума, няма какво да размахваш разни дипломи и на кой си бил асистент, като си толко велик що се махна ми не остана с големия си акъл да опраиш нещата.
Най-обичам като почне някой от далече да дава оценка....и да обяснява какво трябвало да стане.
Иначе:
щом преувеличаваш една проста сметка 10 пъти, какво остава за икономически ти познания?
отвори 5 различни учебника по икономика и виж какво пише основни фактори за привличане на инвеститори:
1) ниски данъци
2) стабилна политическа среда
3) инфраструктура
4) бързо работеща съдебна система и ниски нива на корупция
Това правителство въведе данък върху лихвите по депозитите, вкара допълнителни такси на митниците, както и редица други "дреболии", да не говорим за безумни идеи като данък лукс и увеличаване на ДДС
Ако на един куп резили с кадри на ГЕРБ, включително и пред Европа с тази преди Кристалина Георгиева и сегашните протести викаш стабилна политическа среда, значи тая диплома може верно да я хвърлиш.
Инфраструктура - ОК,
Бързо работеща съдебна система и ниски кива на корупция - ХА ХА ХА , малко показни акции за разчистване на сметки с политически и "бизнес" опоненти
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
BMW_RIDER написа:G.C_Bohannan написа:Е.Димитров написа:Оуу,регистрирал се да ми пише,а не ти ли и платиха да се регистрираш и да "ми" пишеш?!
Димитров го имам за средно интелигентен човек, но тъгува по периода на тройната коалиция и напълно нормално . Държавата беше тръгнала към развитие .... докато другите вече катереха небесата и бяха на върха на икономическия растеж , БГ с една напред - три назад се развиваше ... ама до едно време , когато комунистическия манталитет - кради,кради,кради започна да си казва своето и всичко тръгна да се изнася от БГ .
Та димитров - без да ми се сърдиш ама следното ти изказване е точно тип комунист/бабичка
Една кола харчи най-малко когато се движи с около 80 км/ч...с колко се движиш по магистралите-140 км/ч ,а тогава автомобила харчи с до 40% повече
Искам да те питам само едно - ти София-Варна пътувал ли си

Ти до миналата година колко често ходеше на кафе в манастирски ливади ?
Трябват 3 главни предпоставки за развитие на бизнес
- липса на корупция (реално конкурента среда) и бюрокрация
- данъчна политика
- пътна инфраструктура
Не изпълнихме най-важното условие , без което другите две макара и наполовина готови , не вършат работа .
Мозъка ви е много промит от БГ начина за агитация - хвърляне на лайна по конкуренцията

Ами дайте креативното бе - БСП направи това , Герба направи това , Атака направиха това .
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Това правителство въведе данък върху лихвите по депозитите, вкара допълнителни такси на митниците, както и редица други "дреболии", да не говорим за безумни идеи като данък лукс и увеличаване на ДДС
- май всички сме пропуснали кога е увеличен ДДС . За разлика от половин западна Европа в БГ не увеличиха ДДС
- данъка върху лихвите си е много добра идея - не само в БГ се използва. При положение че сме си блокирали колосалните
37 000 000 000 лв на депозит е добре да има един стимул да се раздвижат заспалите финанси.
- данък лукс - кое му е лошото ?
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
Mollov написа:PaCk0o написа:да ама защо бат Бойко е избрал точно пък най-много да се усвоява от строене на магистрали и да напъва там, ми щото играе голямата пара и краде със седем ръце и десет крака и е лесно да излиза пред народа, че първо трябва да се направи пътната инфраструктура и е много важна (то си е и така до някъде), не знам дали си имате и на идея на колко фирми не е преведен и лев за извършената от тях работа по магистралите, а иначе парите са преведени от Европа. Сори, че мнението ми е малко
Защо мислиш, че той така е решил и само там се е съсредоточил... те нали се надскачат да ни дават евро пари, та ние седим и си избираме за кое и колко...
ми не го мисля изобщо той сам не спира да се хвали за магистралите и общо взето къде що има положен асфалт от него ама непрестанно даже натякващо, а мен това много ме вбеся като знам, че ни качеството им е качество за парите който са дадени па и парите колегата написа доста добре къде отиват, по-добре да си мълчи там пък хората имат очи и те трябва да го оценят и да кажат е вижте Бойко какво направи, не сам да се хвали дето няма и за кво. Да ние не избираме за кое колко ама при положение, че никъде няма 100% усвояемост той избира къде колко да дава зор да вървят нещата, що пък не дава зор и не му е приоритет околна среда така като в инфраструктура ми щот няма файда човека.
И някой да не си помисли, че плюя само по Бойко, а другите ги мисля за светци и съм привърженик на някоя друга партия просто при предните като са били на власт съм бил малък и хич не съм се интересувал нито ми е пукало кои е на власт и какво прави.
Последна промяна PaCk0o на 24 Фев 2013, 23:35, променена общо 1 път
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
Мозъка ви е много промит от БГ начина за агитация - хвърляне на лайна по конкуренцията
Ами дайте креативното бе - БСП направи това , Герба направи това , Атака направиха това .
Не хвърлям лайна по никаква конкуренция, защото никой не ми е конкуренция. Аз съм против управлението на БСП и го писах по рано. Обаче това няма значение щото щом не харесвам Герб задължително съм "бабичка комуняга"
Е ти нещо креативно. Стига с това как да привлечем чуждестанните инвеститори. И ЧЕЗ и ЕОН и ИВН и американците дето искаха да правят шистов газ и руснаците за белене всичките са чужди инвеститори. Не ни трябват чужди инвеститори. Да ше вкарат пари и ше отворят работни места за сметка на това ще вземат огромни печалби и ползи които вместо да отидат при българската и държава и инвеститори ще отидат навън.
- G.C_Bohannan
- Потребител
-
- отдавна чета форума, но не пиша, карам ф10 м5, преди имах и е60 530d, и е39 520i, получавам ли "позволението ви"
- това че живея извън БГ, не ме прави по-малко българин, пращам пари към БГ, плащам си данъците, милея за страната и мисля да се прибера. защо избягах и не останах? заради разни хитреци подкрепящи разрухата на България.
- просто ти казах това което знам от учебници и виждам как е устроен запада, пишеш неверни неща, ако искаш да звучиш убедителен не е начина с общи приказки и обиди.
явно на всеки му се превиждат гербери и комунисти/ зависи от позицията.. но истина е една, 19г управляваха бсп офоциално или задкулисно. нормално е днеска да бъдат мразени.. 1,7 млн избягаха, страната е в колапс.. майка ми взима 200 лв пенсия, тука бабичките обикалят света и се радват на пенсионирането си..
Кой 19г управлява страната, що се инатите като костилка на г*з, поемайте си вината, емигрирайте в китай ако искате и не се обаждате вече.. ако бяхте в сащ щяхте да бъдете съдени за национално предателство. Не си мислите че и в България не може да се прокарат такива закони след години и да ви търсят сметка.
п.с не съм казал че съдебната система работи, само изброих направените промени.

- това че живея извън БГ, не ме прави по-малко българин, пращам пари към БГ, плащам си данъците, милея за страната и мисля да се прибера. защо избягах и не останах? заради разни хитреци подкрепящи разрухата на България.
- просто ти казах това което знам от учебници и виждам как е устроен запада, пишеш неверни неща, ако искаш да звучиш убедителен не е начина с общи приказки и обиди.
явно на всеки му се превиждат гербери и комунисти/ зависи от позицията.. но истина е една, 19г управляваха бсп офоциално или задкулисно. нормално е днеска да бъдат мразени.. 1,7 млн избягаха, страната е в колапс.. майка ми взима 200 лв пенсия, тука бабичките обикалят света и се радват на пенсионирането си..
Кой 19г управлява страната, що се инатите като костилка на г*з, поемайте си вината, емигрирайте в китай ако искате и не се обаждате вече.. ако бяхте в сащ щяхте да бъдете съдени за национално предателство. Не си мислите че и в България не може да се прокарат такива закони след години и да ви търсят сметка.
п.с не съм казал че съдебната система работи, само изброих направените промени.