Относно фиш
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Nafarforii_89
- Потребител
-
Относно фиш
Здравейте,колеги.Предната неделя (3 март) ми написаха фиш на стойност 20лв.На фиша пише,че трябва да се плати в седемдневен срок,днес реших да го плащам през интернет и го проверих тук http://fish.mvr.bg/.Въведох данните от фиша и ми изписва "Не е намерен фиш с този номер, серия и сума".Въпросите ми са може ли фиша да не е отчетен по някаква причина и кой е най одачният вариант за плащане.През интернет не става,защото не ми излиза фиша.В офис на E-pay? Или да не го плащам и да чакам писмо от нап.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: Относно фиш
не се занимавай колега.аз имам 3 фиша от преди няколко години...нито някой ме е търсил,нито нещо съм получил 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
По принцип най-лесният начин за плащане на фиш е в пощата(съответно най малки такси за превод). От тук на сетне дали да го плащаш решаваш само и единственно ти, защото ако някой ден има последствия, ти ще ги понесеш.
Поздрави
Поздрави
- Nafarforii_89
- Потребител
-
А по-принцип,не трябва ли да ми излиза при проверка на сайта http://fish.mvr.bg/ ,мисля си че може да не са го въвели в системата и да се отърва.
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Мойте си ги плаштам в E-pay на 20 лв таксата е 1.20 някъде
Един съвет пази си хартийките защото миналия месец ме търсиха за некаф фиш който сам платил 10.12.2010 а нямало такива данни

Един съвет пази си хартийките защото миналия месец ме търсиха за некаф фиш който сам платил 10.12.2010 а нямало такива данни

5 мнения
• Страница 1 от 1