Относно фиш

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Относно фиш

Мнение от Nafarforii_89 » 10 Мар 2013, 0:47

Здравейте,колеги.Предната неделя (3 март) ми написаха фиш на стойност 20лв.На фиша пише,че трябва да се плати в седемдневен срок,днес реших да го плащам през интернет и го проверих тук http://fish.mvr.bg/.Въведох данните от фиша и ми изписва "Не е намерен фиш с този номер, серия и сума".Въпросите ми са може ли фиша да не е отчетен по някаква причина и кой е най одачният вариант за плащане.През интернет не става,защото не ми излиза фиша.В офис на E-pay? Или да не го плащам и да чакам писмо от нап.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Re: Относно фиш

Мнение от Maxmadness » 10 Мар 2013, 3:07

не се занимавай колега.аз имам 3 фиша от преди няколко години...нито някой ме е търсил,нито нещо съм получил :roll:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Мнение от Rosendo » 10 Мар 2013, 9:27

По принцип най-лесният начин за плащане на фиш е в пощата(съответно най малки такси за превод). От тук на сетне дали да го плащаш решаваш само и единственно ти, защото ако някой ден има последствия, ти ще ги понесеш.
Поздрави

Потребител
Аватар

Мнение от Nafarforii_89 » 10 Мар 2013, 10:03

А по-принцип,не трябва ли да ми излиза при проверка на сайта http://fish.mvr.bg/ ,мисля си че може да не са го въвели в системата и да се отърва.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Мнение от Conqueror » 10 Мар 2013, 10:09

Мойте си ги плаштам в E-pay на 20 лв таксата е 1.20 някъде :yes:
Един съвет пази си хартийките защото миналия месец ме търсиха за некаф фиш който сам платил 10.12.2010 а нямало такива данни
Изображение

Назад към Извън Темата