Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
безработица и БВП
как БВП нараства с 7-8 милиарда от 2009-та насам??! нали е криза???
а безработните се покачват със 150 000... наетите спадат с 400 000...
абе има храна за размисъл
това по новините е прах в очите
как БВП нараства с 7-8 милиарда от 2009-та насам??! нали е криза???
а безработните се покачват със 150 000... наетите спадат с 400 000...
абе има храна за размисъл
това по новините е прах в очите
Последна промяна Хаос на 11 Мар 2013, 21:08, променена общо 1 път
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Ето какво каза Гамизов:
http://www.blitz.bg/news/article/187127 ... urce=blitz
http://www.blitz.bg/news/article/187127 ... urce=blitz

гробна тишина
ся ще кажат че и документите са фалшификат.. ох как се усраха не е истина
с много хора дето си приказвах, казаха че не са гласували до сега, ама сега щели да подкрепят герб, предвиждам голяма разлика в %
проблема е че и там има много гнили ябълки, за тва трябва една лустрация и мажоритарно гласуване.. поне гледах че в новите изисквания на герб е кандидатите да не са били в ДС.. не че е гаранция, но пък е нещо.

с много хора дето си приказвах, казаха че не са гласували до сега, ама сега щели да подкрепят герб, предвиждам голяма разлика в %
проблема е че и там има много гнили ябълки, за тва трябва една лустрация и мажоритарно гласуване.. поне гледах че в новите изисквания на герб е кандидатите да не са били в ДС.. не че е гаранция, но пък е нещо.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз последно реших най-накрая да ида да гласувам за да не бъда обвиняван, че едва ли не ме мързи да ида до избирателната секция.
На бюлетината ще нарисувам един голям и красив мъжки полов член!
На бюлетината ще нарисувам един голям и красив мъжки полов член!
Johnnie1 написа:поне гледах че в новите изисквания на герб е кандидатите да не са били в ДС.. не че е гаранция, но пък е нещо.
ГЕРБ без Борисов? Да, да...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Защо сте махнали горните интересни снимки с нетните приходи?
това за ДС е ясно, че няма да важи за старите.. но все пак говорим за тоталитаризъм, ясно се видя от дейставията на екс-премиера на коя страна е.. но това не може да се каже за всички около него! и негова работа е да разкара боклуците по най-бързият начин, иначе ще му се наложи да подаде оставка не на 3-тата година, а на 3-тия месец.
иначе самите изисквания в новите листи на герб са много европейски и би трябвало всички партии да имат подобни. едно от изискванията да си се доказал пред обществото.. сиреч на запад политик ставаш, когато си се доказал в дадена област, направил си желязна репутация, куп пари и тогава е чест да работиш в полза на държавата си.
е винаги имало партии пълни с мишкари и винаги ще има, но партиите с традиции се придържат към това правило
тепърва ще се налага и в бг
а Борисов не е бог, има и други много ерудирани личности които могат да го заместят, Кристалина например.
това за ДС е ясно, че няма да важи за старите.. но все пак говорим за тоталитаризъм, ясно се видя от дейставията на екс-премиера на коя страна е.. но това не може да се каже за всички около него! и негова работа е да разкара боклуците по най-бързият начин, иначе ще му се наложи да подаде оставка не на 3-тата година, а на 3-тия месец.
иначе самите изисквания в новите листи на герб са много европейски и би трябвало всички партии да имат подобни. едно от изискванията да си се доказал пред обществото.. сиреч на запад политик ставаш, когато си се доказал в дадена област, направил си желязна репутация, куп пари и тогава е чест да работиш в полза на държавата си.
е винаги имало партии пълни с мишкари и винаги ще има, но партиите с традиции се придържат към това правило

а Борисов не е бог, има и други много ерудирани личности които могат да го заместят, Кристалина например.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ми това не го казвам аз а фактите.. в крайна сметка на станишев му отменят официални срещи, а Борисов преди да си подаде оставката говори с Меркел 
да не говорим за отменянето на визи, как Първанов не даваха да чуят за него и как сегашните ги приемат на запад и т.н.. само не разбирам що толкова мразите екс-премиера, като неговата партия е очевидно по-добрият избор за страната, без значение дали ще е Кристалина/Борисов премиер..не ли ви дреме за държавата? шегувам се, знам че не ви пука.
п.с ако съм на Гамизов на мястото ще се изнеса на луната

да не говорим за отменянето на визи, как Първанов не даваха да чуят за него и как сегашните ги приемат на запад и т.н.. само не разбирам що толкова мразите екс-премиера, като неговата партия е очевидно по-добрият избор за страната, без значение дали ще е Кристалина/Борисов премиер..не ли ви дреме за държавата? шегувам се, знам че не ви пука.
п.с ако съм на Гамизов на мястото ще се изнеса на луната

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Що са се махнали снимките ли? Щото в тая държава тряя да се говори само за разходи, че пари няма и т.н...
Нищо, че за 2011 приходите са са 46 млрд $...за 2012 още не е ясно, ма надали ще се различава с - от тях.
Нищо, че за 2011 приходите са са 46 млрд $...за 2012 още не е ясно, ма надали ще се различава с - от тях.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Мен ми е чудно днес Делянчо Добрев документите които показа за сделки относно ТЕЦовете по времето на НДСВ и Тройната къде бляха досега?В ректума му ли бяха навряни????
И как да харесам хора които са ги знаели тези неща и 3 години и 7 месеца мълчат и нищо не правят по въпроса????
Как като дойдоха изборите и се сетиха за тези неща?Как едва сега започнаха отново да говорят за съдилища,отнемане имущества на незаконно забогателите,плашения с евентуално сваляне на валутния борд ако дойдели други на власт,абе въобще маса фекалии пак.
Как може да не си направите сметката и преценката що за хора като морал и мислене са това,и как всички изведнъж станаха много самоукорителни,прецизни и си посипаха косите с пепел.Тва е б@си измета.Нито за ГЕРБ,нито за тройни ,осморни,леви или десни.
И как да харесам хора които са ги знаели тези неща и 3 години и 7 месеца мълчат и нищо не правят по въпроса????
Как като дойдоха изборите и се сетиха за тези неща?Как едва сега започнаха отново да говорят за съдилища,отнемане имущества на незаконно забогателите,плашения с евентуално сваляне на валутния борд ако дойдели други на власт,абе въобще маса фекалии пак.
Как може да не си направите сметката и преценката що за хора като морал и мислене са това,и как всички изведнъж станаха много самоукорителни,прецизни и си посипаха косите с пепел.Тва е б@си измета.Нито за ГЕРБ,нито за тройни ,осморни,леви или десни.
щото политиката е мръсна работа. прочети малко руски вестници, как направо пишат че аец белене едва ли не почва да строи след 2 месеца. адски много хора се съмняват че тия протести са организирани от опозицията и с изкуствено вдигане на тоци, после ония с качулкиите, изказването на станишев.. гледай Коритаторов за руските агенти. Има адски много въпросителни и много хора си задават същите въпроси..
та в този ред на мисли, тия документи са били силната им карта, много ясно че ще я използват за довършителен удар... говорим за 13,000 000 000..
та в този ред на мисли, тия документи са били силната им карта, много ясно че ще я използват за довършителен удар... говорим за 13,000 000 000..
- jordanpar
-
-
Къв довършителен удар бе,мен,ти да не четеш приказки на братя Грим????
Те ако бяха осъдили и половината от тези,които се бяха заканили по време на предизборната кампания 2009,щяха да си подковат поне 4 последователни мандата.
Аз на едни хора,които три години и кусур са имали доказателства срещу бивши управляващи за реално престъпление срещу държавата /защото ако са верни изнесените данни,така сключените договори са именно такива/,и нищо не са направили незнайно защо,само бих им се изплюл в лицето публично.Така с пасивното си поведение те всъщност са вече съуччастници.
И сега ще ми ги навират в лицето като новата им предизборна агитация.Ай сиктир,драги зрители.
Те ако бяха осъдили и половината от тези,които се бяха заканили по време на предизборната кампания 2009,щяха да си подковат поне 4 последователни мандата.
Аз на едни хора,които три години и кусур са имали доказателства срещу бивши управляващи за реално престъпление срещу държавата /защото ако са верни изнесените данни,така сключените договори са именно такива/,и нищо не са направили незнайно защо,само бих им се изплюл в лицето публично.Така с пасивното си поведение те всъщност са вече съуччастници.
И сега ще ми ги навират в лицето като новата им предизборна агитация.Ай сиктир,драги зрители.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Кой да ги осъди? Пак ли бившият премиер. Или онези дето мачкат дела и преписки? Или викаш да дават всички доказателства дето има. После компетентните органи да ги забутат по папките в мазетата и да не им трепери на разсипниците?
- jordanpar
-
-
Нали направиха тотална реформа в съдебната система бе?Нали смениха ВСС???Диана Ковачева си писа 6 /шест/ днес за свършената работа.
Що не извадиха тея документи есента,като бяха на власт още,пък нека после пак да кажат че съда ги е оневинил????ААААААААААААА?
Що не извадиха тея документи есента,като бяха на власт още,пък нека после пак да кажат че съда ги е оневинил????ААААААААААААА?
Добре де , то ясно че пожарникарските симпатизанти са много , ама подкрепете с факти това успешно управление. Стига сте повтаряли това което всеки ден и всяка вечер слушате по ТВ и радио. Какво е за ВАС ГЕРБ - Бойко Борисов нали. Щото без него ще гласувате за Фидосова , Цачева и т.н ама друг път. И като сте толкова големи привърженици знаете ли какво пише в устава на партията. Не нали. Примерно раздел III. ПРИНЦИПИ И ЦЕЛИ гласи
Чл.6. Основните принципи, които ГЕРБ прокламира и отстоява, са:
1. Граждански свободи;
2. Европеизация;
3.Равни възможности;
4. Благоденствие.
Чл.7.Основните цели на партия ГЕРБ, са да съдейства за:
1.Утвърждаване на демократични свободи и социална отговорност;
2.Интегриране на България в Европейските и Евроатлантическите структури;
3.Създаване на контакти между национални и международни организации на основата на европейската интеграция на Република България;
4.Утвърждаване на духовните, моралните и културните ценности на българина;
5.Създаване на условия за равни възможности за всички граждани на Република България, независимо от пол, възраст, религия;
6.Повишаване на жизненото равнище;
7.Укрепване на доверието на обществото към държавните институции и премахване на корупцията.
8.Подпомагане на институционалното укрепване на държавните органи;
9.Оптимизиране дейността на държавните структури за по-ефективно прилагане на европейските практики.
10.Издигане ролята на гражданското общество в управлението на държавата.
Чл. 8. ГЕРБ постига целите си чрез:
1.Демократични средства и методи;
Хайде сега да кажете къде точно има съвпадения със ситуацията .
Чл.6. Основните принципи, които ГЕРБ прокламира и отстоява, са:
1. Граждански свободи;
2. Европеизация;
3.Равни възможности;
4. Благоденствие.
Чл.7.Основните цели на партия ГЕРБ, са да съдейства за:
1.Утвърждаване на демократични свободи и социална отговорност;
2.Интегриране на България в Европейските и Евроатлантическите структури;
3.Създаване на контакти между национални и международни организации на основата на европейската интеграция на Република България;
4.Утвърждаване на духовните, моралните и културните ценности на българина;
5.Създаване на условия за равни възможности за всички граждани на Република България, независимо от пол, възраст, религия;
6.Повишаване на жизненото равнище;
7.Укрепване на доверието на обществото към държавните институции и премахване на корупцията.
8.Подпомагане на институционалното укрепване на държавните органи;
9.Оптимизиране дейността на държавните структури за по-ефективно прилагане на европейските практики.
10.Издигане ролята на гражданското общество в управлението на държавата.
Чл. 8. ГЕРБ постига целите си чрез:
1.Демократични средства и методи;
Хайде сега да кажете къде точно има съвпадения със ситуацията .