Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423

Аватар

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от Хаос » 10 Мар 2013, 18:33

безработица и БВП
как БВП нараства с 7-8 милиарда от 2009-та насам??! нали е криза???
а безработните се покачват със 150 000... наетите спадат с 400 000...

абе има храна за размисъл
това по новините е прах в очите
Последна промяна Хаос на 11 Мар 2013, 21:08, променена общо 1 път
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 10 Мар 2013, 23:31

Ето какво каза Гамизов:
http://www.blitz.bg/news/article/187127 ... urce=blitz
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 11 Мар 2013, 20:09

гробна тишина :mhihi: ся ще кажат че и документите са фалшификат.. ох как се усраха не е истина :lol:

с много хора дето си приказвах, казаха че не са гласували до сега, ама сега щели да подкрепят герб, предвиждам голяма разлика в %

проблема е че и там има много гнили ябълки, за тва трябва една лустрация и мажоритарно гласуване.. поне гледах че в новите изисквания на герб е кандидатите да не са били в ДС.. не че е гаранция, но пък е нещо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Мар 2013, 20:20

Аз последно реших най-накрая да ида да гласувам за да не бъда обвиняван, че едва ли не ме мързи да ида до избирателната секция.

На бюлетината ще нарисувам един голям и красив мъжки полов член!
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 11 Мар 2013, 20:38

Johnnie1 написа:поне гледах че в новите изисквания на герб е кандидатите да не са били в ДС.. не че е гаранция, но пък е нещо.

ГЕРБ без Борисов? Да, да...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 11 Мар 2013, 21:40

Защо сте махнали горните интересни снимки с нетните приходи?

това за ДС е ясно, че няма да важи за старите.. но все пак говорим за тоталитаризъм, ясно се видя от дейставията на екс-премиера на коя страна е.. но това не може да се каже за всички около него! и негова работа е да разкара боклуците по най-бързият начин, иначе ще му се наложи да подаде оставка не на 3-тата година, а на 3-тия месец.

иначе самите изисквания в новите листи на герб са много европейски и би трябвало всички партии да имат подобни. едно от изискванията да си се доказал пред обществото.. сиреч на запад политик ставаш, когато си се доказал в дадена област, направил си желязна репутация, куп пари и тогава е чест да работиш в полза на държавата си.
е винаги имало партии пълни с мишкари и винаги ще има, но партиите с традиции се придържат към това правило ;) тепърва ще се налага и в бг

а Борисов не е бог, има и други много ерудирани личности които могат да го заместят, Кристалина например.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Мар 2013, 22:19

Борисов и ерудирана личност в едно изречение?!?!?!?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 11 Мар 2013, 22:32

ми това не го казвам аз а фактите.. в крайна сметка на станишев му отменят официални срещи, а Борисов преди да си подаде оставката говори с Меркел :mhihi:

да не говорим за отменянето на визи, как Първанов не даваха да чуят за него и как сегашните ги приемат на запад и т.н.. само не разбирам що толкова мразите екс-премиера, като неговата партия е очевидно по-добрият избор за страната, без значение дали ще е Кристалина/Борисов премиер..не ли ви дреме за държавата? шегувам се, знам че не ви пука.

п.с ако съм на Гамизов на мястото ще се изнеса на луната :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 11 Мар 2013, 22:34

Що са се махнали снимките ли? Щото в тая държава тряя да се говори само за разходи, че пари няма и т.н...
Нищо, че за 2011 приходите са са 46 млрд $...за 2012 още не е ясно, ма надали ще се различава с - от тях.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 11 Мар 2013, 22:36

Мен ми е чудно днес Делянчо Добрев документите които показа за сделки относно ТЕЦовете по времето на НДСВ и Тройната къде бляха досега?В ректума му ли бяха навряни????
И как да харесам хора които са ги знаели тези неща и 3 години и 7 месеца мълчат и нищо не правят по въпроса????
Как като дойдоха изборите и се сетиха за тези неща?Как едва сега започнаха отново да говорят за съдилища,отнемане имущества на незаконно забогателите,плашения с евентуално сваляне на валутния борд ако дойдели други на власт,абе въобще маса фекалии пак.
Как може да не си направите сметката и преценката що за хора като морал и мислене са това,и как всички изведнъж станаха много самоукорителни,прецизни и си посипаха косите с пепел.Тва е б@си измета.Нито за ГЕРБ,нито за тройни ,осморни,леви или десни.

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 11 Мар 2013, 23:00

щото политиката е мръсна работа. прочети малко руски вестници, как направо пишат че аец белене едва ли не почва да строи след 2 месеца. адски много хора се съмняват че тия протести са организирани от опозицията и с изкуствено вдигане на тоци, после ония с качулкиите, изказването на станишев.. гледай Коритаторов за руските агенти. Има адски много въпросителни и много хора си задават същите въпроси..

та в този ред на мисли, тия документи са били силната им карта, много ясно че ще я използват за довършителен удар... говорим за 13,000 000 000..

Аватар

Мнение от jordanpar » 11 Мар 2013, 23:11

Къв довършителен удар бе,мен,ти да не четеш приказки на братя Грим????
Те ако бяха осъдили и половината от тези,които се бяха заканили по време на предизборната кампания 2009,щяха да си подковат поне 4 последователни мандата.
Аз на едни хора,които три години и кусур са имали доказателства срещу бивши управляващи за реално престъпление срещу държавата /защото ако са верни изнесените данни,така сключените договори са именно такива/,и нищо не са направили незнайно защо,само бих им се изплюл в лицето публично.Така с пасивното си поведение те всъщност са вече съуччастници.
И сега ще ми ги навират в лицето като новата им предизборна агитация.Ай сиктир,драги зрители.

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 11 Мар 2013, 23:40

Кой да ги осъди? Пак ли бившият премиер. Или онези дето мачкат дела и преписки? Или викаш да дават всички доказателства дето има. После компетентните органи да ги забутат по папките в мазетата и да не им трепери на разсипниците?

Аватар

Мнение от jordanpar » 11 Мар 2013, 23:45

Нали направиха тотална реформа в съдебната система бе?Нали смениха ВСС???Диана Ковачева си писа 6 /шест/ днес за свършената работа.
Що не извадиха тея документи есента,като бяха на власт още,пък нека после пак да кажат че съда ги е оневинил????ААААААААААААА?

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 11 Мар 2013, 23:45

Добре де , то ясно че пожарникарските симпатизанти са много , ама подкрепете с факти това успешно управление. Стига сте повтаряли това което всеки ден и всяка вечер слушате по ТВ и радио. Какво е за ВАС ГЕРБ - Бойко Борисов нали. Щото без него ще гласувате за Фидосова , Цачева и т.н ама друг път. И като сте толкова големи привърженици знаете ли какво пише в устава на партията. Не нали. Примерно раздел III. ПРИНЦИПИ И ЦЕЛИ гласи
Чл.6. Основните принципи, които ГЕРБ прокламира и отстоява, са:

1. Граждански свободи;

2. Европеизация;

3.Равни възможности;

4. Благоденствие.

Чл.7.Основните цели на партия ГЕРБ, са да съдейства за:

1.Утвърждаване на демократични свободи и социална отговорност;

2.Интегриране на България в Европейските и Евроатлантическите структури;

3.Създаване на контакти между национални и международни организации на основата на европейската интеграция на Република България;

4.Утвърждаване на духовните, моралните и културните ценности на българина;

5.Създаване на условия за равни възможности за всички граждани на Република България, независимо от пол, възраст, религия;

6.Повишаване на жизненото равнище;

7.Укрепване на доверието на обществото към държавните институции и премахване на корупцията.

8.Подпомагане на институционалното укрепване на държавните органи;

9.Оптимизиране дейността на държавните структури за по-ефективно прилагане на европейските практики.

10.Издигане ролята на гражданското общество в управлението на държавата.

Чл. 8. ГЕРБ постига целите си чрез:

1.Демократични средства и методи;

Хайде сега да кажете къде точно има съвпадения със ситуацията .

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата