мачовете на България
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
мачовете на България
гледате ли ?
Любо Пенев след гола: продължаваме, продължаваме, продължаваме, така, така, давай, давай..
Любо Пенев след гола: продължаваме, продължаваме, продължаваме, така, така, давай, давай..

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: мачовете на България
В хотел съм и няма кво да правя и го гледам, ебати реакцията извади коментатора за гола " Подава и гол, браво " това беше 
ps: Дори не разбрахме, че стана 2 на 0

ps: Дори не разбрахме, че стана 2 на 0

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Kroki написа:В хотел съм и няма кво да правя и го гледам, ебати реакцията извади коментатора за гола " Подава и гол, браво " това беше
ps: Дори не разбрахме, че стана 2 на 0![]()
много е гадно без публика, а и с тоя сняг на терена...на моменти не виждам топката.
иначе една убедителна победа днес би ни дала малко самочувствие за мача с Дания.
единствено си мисля, че ако имахме някой опитен в средата на терена би било доста добре.
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Мен ме заболяха очите да търся топката
А иначе коментатора при втория гол реагира така все едно сме спечелили тъч 

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
seven-eight написа:...иначе една убедителна победа днес би ни дала малко самочувствие за мача с Дания...
Какво самочувствие би ти дало, карайки кола 200 коня да размажеш на драг някоя баба Жига

- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
хахаха личи си че освен по телевизията,май не си практикувал никакъв спорт освен бързо гребане с лъжица, спорта ти е доста далеч за да дадеш такъв неловък пример или просто да си плюеш по национала.
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
F3P написа:Какво самочувствие би ти дало, карайки кола 200 коня да размажеш на драг някоя баба ЖигаМалта са АМАТЬОРИ, а нашите колкото и да са некадърни (а те са в челната десятка по некадърност) са ПРОФЕСИОНАЛИСТИ- "дребна" разлика, нали
наистина май не си практикувал някакъв спорт, и по-точно отборен спорт. победата(а и още повече с 6:0) носи вяра в момчетата, сплотява колектива и следващия мач ще излезнат с вдигнати глави. да Малта са слабички и не трябва да са ни мерило, но това не означава да не се радваме.

а и защо наричаш наще некадърни ? може би не са толкова добри колкото Италия например, но това некадърни ли ги прави? аз лично мисля, че повечето от сегашния ни отбор имат добри качества и се вижда и желанието за игра.
Според мен Малта, просто измръзнаха в София и нормално паднаха
Дори нямаха тениски с дълъг ръкав, горките свикнали на топъл климат, какво им предложи БГ
Мача с Дания ще е доста по важен, а предполагам там повече ще има какво да се коментира. Колкото до виждането на топката, да не се оплакваме много, че например в САЩ не само топката, ами и играчите не се виждаха http://bnr.bg/sites/horizont/Sport/Page ... 20USA.aspx 

Давайте прогнози за днеска. Според мен ще се получи интересен сблъсък. Предполагам, че ще завържем един x.
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
StuNNeR написа:Давайте прогнози за днеска. Според мен ще се получи интересен сблъсък. Предполагам, че ще завържем един x.
Дания скоро не съм ги гледал как играят и прогноза не мога да дам ама се надявам лъвчетата да са победители

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
По принцип отбора на Дания в момента е изпаднал в някаква криза.Слушах някви такива работи по радиото.
Имало отлив на фенове и т.н. - така,че най-подходящия момент за победа там е сега.
На европейското ги гледах.... играят,много са здрави физически.
Надявам се да спретнем едни 3т. - 1:2 или 0:1 или ... некъв х поне
Имало отлив на фенове и т.н. - така,че най-подходящия момент за победа там е сега.
На европейското ги гледах.... играят,много са здрави физически.
Надявам се да спретнем едни 3т. - 1:2 или 0:1 или ... некъв х поне

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Трябва ни поне Х. В България като играхме, можеше спокойно да ги бием, ако за първо нарушение в 30-та минута не ни изгониха играч
Надявам се на победа за нашите, но ще е труден мач. Дано пак няма съдийски намеси, защото досега на нашия терен ни рязаха, а тепърва почват гостуванията 

58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4