мачовете на България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

мачовете на България

Мнение от seven-eight » 22 Мар 2013, 19:08

гледате ли ?

Любо Пенев след гола: продължаваме, продължаваме, продължаваме, така, така, давай, давай.. :D

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: мачовете на България

Мнение от Kroki » 22 Мар 2013, 19:29

В хотел съм и няма кво да правя и го гледам, ебати реакцията извади коментатора за гола " Подава и гол, браво " това беше :mhihi:
ps: Дори не разбрахме, че стана 2 на 0 :shock: :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 22 Мар 2013, 19:57

Kroki написа:В хотел съм и няма кво да правя и го гледам, ебати реакцията извади коментатора за гола " Подава и гол, браво " това беше :mhihi:
ps: Дори не разбрахме, че стана 2 на 0 :shock: :mhihi:

много е гадно без публика, а и с тоя сняг на терена...на моменти не виждам топката.

иначе една убедителна победа днес би ни дала малко самочувствие за мача с Дания.

единствено си мисля, че ако имахме някой опитен в средата на терена би било доста добре.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 22 Мар 2013, 20:01

Мен ме заболяха очите да търся топката :D А иначе коментатора при втория гол реагира така все едно сме спечелили тъч :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 22 Мар 2013, 20:41

С този мач ще си оправим головата разлика. :mhihi: :mhihi:
6:0 за нас. :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 22 Мар 2013, 22:47

Изображение

:mhihi:

Аватар

Мнение от F3P » 23 Мар 2013, 0:06

seven-eight написа:...иначе една убедителна победа днес би ни дала малко самочувствие за мача с Дания...

Какво самочувствие би ти дало, карайки кола 200 коня да размажеш на драг някоя баба Жига :?: Малта са АМАТЬОРИ, а нашите колкото и да са некадърни (а те са в челната десятка по некадърност) са ПРОФЕСИОНАЛИСТИ- "дребна" разлика, нали :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 23 Мар 2013, 1:06

хахаха личи си че освен по телевизията,май не си практикувал никакъв спорт освен бързо гребане с лъжица, спорта ти е доста далеч за да дадеш такъв неловък пример или просто да си плюеш по национала.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 23 Мар 2013, 2:40

F3P написа:Какво самочувствие би ти дало, карайки кола 200 коня да размажеш на драг някоя баба Жига :?: Малта са АМАТЬОРИ, а нашите колкото и да са некадърни (а те са в челната десятка по некадърност) са ПРОФЕСИОНАЛИСТИ- "дребна" разлика, нали :winky:

наистина май не си практикувал някакъв спорт, и по-точно отборен спорт. победата(а и още повече с 6:0) носи вяра в момчетата, сплотява колектива и следващия мач ще излезнат с вдигнати глави. да Малта са слабички и не трябва да са ни мерило, но това не означава да не се радваме. :)

а и защо наричаш наще некадърни ? може би не са толкова добри колкото Италия например, но това некадърни ли ги прави? аз лично мисля, че повечето от сегашния ни отбор имат добри качества и се вижда и желанието за игра.

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Мар 2013, 17:10

Според мен Малта, просто измръзнаха в София и нормално паднаха :mhihi: Дори нямаха тениски с дълъг ръкав, горките свикнали на топъл климат, какво им предложи БГ :mhihi: Мача с Дания ще е доста по важен, а предполагам там повече ще има какво да се коментира. Колкото до виждането на топката, да не се оплакваме много, че например в САЩ не само топката, ами и играчите не се виждаха http://bnr.bg/sites/horizont/Sport/Page ... 20USA.aspx :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 26 Мар 2013, 10:34

Давайте прогнози за днеска. Според мен ще се получи интересен сблъсък. Предполагам, че ще завържем един x.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 26 Мар 2013, 13:39

StuNNeR написа:Давайте прогнози за днеска. Според мен ще се получи интересен сблъсък. Предполагам, че ще завържем един x.

Дания скоро не съм ги гледал как играят и прогноза не мога да дам ама се надявам лъвчетата да са победители :) гледам са отупали Чехия с 3:0 та мача ще е интересен. И ей така на шано Дания 1:2 БЪЛГАРИЯ :bgflag:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 26 Мар 2013, 14:13

По принцип отбора на Дания в момента е изпаднал в някаква криза.Слушах някви такива работи по радиото.
Имало отлив на фенове и т.н. - така,че най-подходящия момент за победа там е сега.
На европейското ги гледах.... играят,много са здрави физически.
Надявам се да спретнем едни 3т. - 1:2 или 0:1 или ... некъв х поне
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Мар 2013, 14:20

Трябва ни поне Х. В България като играхме, можеше спокойно да ги бием, ако за първо нарушение в 30-та минута не ни изгониха играч :ranting: Надявам се на победа за нашите, но ще е труден мач. Дано пак няма съдийски намеси, защото досега на нашия терен ни рязаха, а тепърва почват гостуванията :ranting:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от fen4eto » 26 Мар 2013, 14:48

Надявам се на 1:1 :mrgreen:

Следваща

Назад към Извън Темата