Какво да избера след Е36....
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- rhase
- младши ентусиаст
-
Re: Какво да избера след Е36....
И аз мисля, че е по-добре да си я пазиш, правиш, караш. По-добре оправена, лъсната, обгрижена стара кола, отколкото нова мърлява.
Аз си мисля че дори да имам възможност да карам и поддържам фейсово Е46 купе 330и (примерно) пак бих си карал 36-цата в топ състояние (каквото в момента хич не е
) ама с по-голям матор 
Аз си мисля че дори да имам възможност да карам и поддържам фейсово Е46 купе 330и (примерно) пак бих си карал 36-цата в топ състояние (каквото в момента хич не е

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Само пропусни тия от ерата на Бенгъл, оттам нататък всичко е добре
Поне откъм външен вид...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- bavaromobila
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M3 GTS
Ще си карам колата и това е. И без това си ми харесва. Споменатите от мен Е46 и Е39ки и те станаха по на 15-16г, та не виждам смисъл да я сменя за такава, при положение, че може да попадна на някоя кочина, която да ми съкрати живота. Всичко опира до това, че не искам ''модерна'' кола на кредит и после 5г. да я изплащам. Защото като си сметне човек вноските и след това разходите за поддръжка, после горивото и най-накрая данъците и излиза, че реално живееш за колата си.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
bavaromobila написа:Здравейте колеги. Няколко дни нещо не ме слуша главата
... един вид имаш кола която си я направил но не върви и ти е доскучала.
искаш нова по-готина кола за която нямаш пари обаче.
тука от цялата тая работа има само един фактически факт - че нямаш пари за по-добро.
та... какъв ти е въпроса?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
err0r написа:raduslaf написа:Купи си по-нова и по-мощна е36-ца
![]()
![]()

А така. И аз разкарах предната Е34-ка. И всички ме питаха защо съм я махнал, след като я направих и свърлих камара пари по нея. Ама какво да им обясняваш. Докато търсех следващата ми обясняваха как трябвало да си взема по-нова кола. Е да ама за читава 39-ка пари нямах и...разбира се пак Е34

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Аз лично предпочитам да продължавам да наливам пари, отколкото да правя подаръци ... за да почна да наливам пари отново
Ако не ти е писнала макината, карай си я с кеф, нахакай нещо с 6 гърла и се кефи

Ако не ти е писнала макината, карай си я с кеф, нахакай нещо с 6 гърла и се кефи

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Ситуацията ти е каквато я описа alx. Така че послушай колегите. И аз много искам хубаво е39, но нямам такива възможности, затова си правя е34-ката. Ще си имам перфектна кола, на която да се радвам
Пък някой ден като има пари ще се кара друго, и така 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
И аз на няколко пъти се виждам с пари за Е39ка, но просто не ми се дава Е34ката и Е39 не ме грабва много, особено както съм си я направил моята сега...
А и може би нещата в плюс, които предлага Е39ката не са ми приоритет... А и чисто визуално не ме печели.
Логичния наследник е Е38, за щастие ми се намират ключве за една такава фейсова
Та, съвета ми е като на останалите.
Карай си колата и не мисли за глупости. За 5к трудно ще попаднеш на читав автомобил.
Според мен по-добре, смени джантите с някакви други, сложи едно 2.8 и си свиркай
А и може би нещата в плюс, които предлага Е39ката не са ми приоритет... А и чисто визуално не ме печели.
Логичния наследник е Е38, за щастие ми се намират ключве за една такава фейсова

Та, съвета ми е като на останалите.
Карай си колата и не мисли за глупости. За 5к трудно ще попаднеш на читав автомобил.
Според мен по-добре, смени джантите с някакви други, сложи едно 2.8 и си свиркай

E34, E38
След Е36 има какво да вземеш - Е46, обаче след това вече няма. Трябва или да се мъчиш в кола с 2 врати Е92 или да скочиш в нещо съвсем ново за над 50-60к. Иначе и аз като теб бях дълго време в дилема, обаче като се качих на Е46-цата не съжалявах въобще, защото филма започваше от начало
(разбира се за това трябваха доста повече пари отколкото в Е36)

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
© написа:След Е36 има какво да вземеш - Е46, обаче след това вече няма. Трябва или да се мъчиш в кола с 2 врати Е92 или да скочиш в нещо съвсем ново за над 50-60к. Иначе и аз като теб бях дълго време в дилема, обаче като се качих на Е46-цата не съжалявах въобще, защото филма започваше от начало(разбира се за това трябваха доста повече пари отколкото в Е36)
Не подценявайте толкова Е90 - това е колата с най-добрите (масови) бензинови мотори - N52 и N53 , които повече няма да ги срещнем

alx написа:bavaromobila написа:Здравейте колеги. Няколко дни нещо не ме слуша главата
... един вид имаш кола която си я направил но не върви и ти е доскучала.
искаш нова по-готина кола за която нямаш пари обаче.
тука от цялата тая работа има само един фактически факт - че нямаш пари за по-добро.
та... какъв ти е въпроса?
май подтекста на темата е да се получи съчувствие

- bavaromobila
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M3 GTS
Колеги съчувствие не искам - не ми е нужно. Намесвате Е90 с разни битурбо мотори, които изобщо не са ми по джоба. Дори и да ги имах тези пари никога нямаше да ги дам за автомобил. Кратко и ясно казах, че колата си ми харесва, не се оплаквам и от вървежа, просто се чудех дали ако взема нещо ''такова'' за тези пари, които споменах ще е по-добре от тази. Единственият проблем на колата са годините. Говорех конкретно за тези коли. Друго Е36 не искам - пак казвам това си ми харесва като става въпрос за е36.
Дано ме разбирате какво искам да ви обясня. Ако исках мощно е36, 1500лв за 2.8ца не са ми чак такъв проблем. Това е накратко. Като цяло обаче ми помогнахте - ще си карам колата, и някой ден като изкарам повече пари ще си купя Е39 или Е38 с пълен пакет екстри, а тази ще си ми седи, защото подаръци няма да правя. Това е
Дано ме разбирате какво искам да ви обясня. Ако исках мощно е36, 1500лв за 2.8ца не са ми чак такъв проблем. Това е накратко. Като цяло обаче ми помогнахте - ще си карам колата, и някой ден като изкарам повече пари ще си купя Е39 или Е38 с пълен пакет екстри, а тази ще си ми седи, защото подаръци няма да правя. Това е

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Единственият проблем на колата са годините
Е щом го вярваш това , значи наистина няма нужда да сменяш

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Е90 (седан) преди фейса без М-пакет е нещо наистина много грозно. Купетата (Е92) са доста по-скъпи, така че може да се хвърлиш на Е46 според мен и няма да съжаляваш.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Е36 са страхотни коли от към качество и детайлност на изработката. Затова и още се въргалят по улиците, но хубавите екземпляри значително намаляха. Ако и си късметлия да имаш читава такава, ще оцениш винаги ниската цена за подръжка на тези коли. Не, че е46 и е39 са лоши коли, но просто времената се променят, пазара с това и производствените цели. Пази си колата щом ти харесва.
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3