Какво да избера след Е36....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Какво да избера след Е36....

Мнение от rhase » 28 Мар 2013, 18:10

И аз мисля, че е по-добре да си я пазиш, правиш, караш. По-добре оправена, лъсната, обгрижена стара кола, отколкото нова мърлява.
Аз си мисля че дори да имам възможност да карам и поддържам фейсово Е46 купе 330и (примерно) пак бих си карал 36-цата в топ състояние (каквото в момента хич не е :paranoid: ) ама с по-голям матор :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 28 Мар 2013, 18:14

Само пропусни тия от ерата на Бенгъл, оттам нататък всичко е добре :yes: Поне откъм външен вид...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: M3 GTS

Мнение от bavaromobila » 28 Мар 2013, 18:52

Ще си карам колата и това е. И без това си ми харесва. Споменатите от мен Е46 и Е39ки и те станаха по на 15-16г, та не виждам смисъл да я сменя за такава, при положение, че може да попадна на някоя кочина, която да ми съкрати живота. Всичко опира до това, че не искам ''модерна'' кола на кредит и после 5г. да я изплащам. Защото като си сметне човек вноските и след това разходите за поддръжка, после горивото и най-накрая данъците и излиза, че реално живееш за колата си.
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 28 Мар 2013, 18:55

raduslaf написа:Купи си по-нова и по-мощна е36-ца

:winky: :winky: :winky:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Мар 2013, 19:04

bavaromobila написа:Здравейте колеги. Няколко дни нещо не ме слуша главата

... един вид имаш кола която си я направил но не върви и ти е доскучала.

искаш нова по-готина кола за която нямаш пари обаче.

тука от цялата тая работа има само един фактически факт - че нямаш пари за по-добро.

та... какъв ти е въпроса? :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 28 Мар 2013, 19:08

err0r написа:
raduslaf написа:Купи си по-нова и по-мощна е36-ца

:winky: :winky: :winky:

:yes:
А така. И аз разкарах предната Е34-ка. И всички ме питаха защо съм я махнал, след като я направих и свърлих камара пари по нея. Ама какво да им обясняваш. Докато търсех следващата ми обясняваха как трябвало да си взема по-нова кола. Е да ама за читава 39-ка пари нямах и...разбира се пак Е34 :mhihi: И пак камара пари и още продължавам да наливам, ама повече има за какво. В моите очи. И за това е важно ти какво виждаш. Не слушай какво ти казват хората, а прави това, което ти носи кеф на теб. И... 2 к.с. да е разликата, ама да е на горе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 28 Мар 2013, 19:10

Аз лично предпочитам да продължавам да наливам пари, отколкото да правя подаръци ... за да почна да наливам пари отново :winky:
Ако не ти е писнала макината, карай си я с кеф, нахакай нещо с 6 гърла и се кефи :smoke:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 28 Мар 2013, 19:57

Ситуацията ти е каквато я описа alx. Така че послушай колегите. И аз много искам хубаво е39, но нямам такива възможности, затова си правя е34-ката. Ще си имам перфектна кола, на която да се радвам :) Пък някой ден като има пари ще се кара друго, и така :)

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 28 Мар 2013, 20:20

И аз на няколко пъти се виждам с пари за Е39ка, но просто не ми се дава Е34ката и Е39 не ме грабва много, особено както съм си я направил моята сега...
А и може би нещата в плюс, които предлага Е39ката не са ми приоритет... А и чисто визуално не ме печели.
Логичния наследник е Е38, за щастие ми се намират ключве за една такава фейсова :mhihi: :mhihi:

Та, съвета ми е като на останалите.
Карай си колата и не мисли за глупости. За 5к трудно ще попаднеш на читав автомобил.
Според мен по-добре, смени джантите с някакви други, сложи едно 2.8 и си свиркай :mhihi:
Изображение
E34, E38

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Мар 2013, 20:33

След Е36 има какво да вземеш - Е46, обаче след това вече няма. Трябва или да се мъчиш в кола с 2 врати Е92 или да скочиш в нещо съвсем ново за над 50-60к. Иначе и аз като теб бях дълго време в дилема, обаче като се качих на Е46-цата не съжалявах въобще, защото филма започваше от начало :D (разбира се за това трябваха доста повече пари отколкото в Е36)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Мар 2013, 21:08

© написа:След Е36 има какво да вземеш - Е46, обаче след това вече няма. Трябва или да се мъчиш в кола с 2 врати Е92 или да скочиш в нещо съвсем ново за над 50-60к. Иначе и аз като теб бях дълго време в дилема, обаче като се качих на Е46-цата не съжалявах въобще, защото филма започваше от начало :D (разбира се за това трябваха доста повече пари отколкото в Е36)

Не подценявайте толкова Е90 - това е колата с най-добрите (масови) бензинови мотори - N52 и N53 , които повече няма да ги срещнем ;)
alx написа:
bavaromobila написа:Здравейте колеги. Няколко дни нещо не ме слуша главата

... един вид имаш кола която си я направил но не върви и ти е доскучала.

искаш нова по-готина кола за която нямаш пари обаче.

тука от цялата тая работа има само един фактически факт - че нямаш пари за по-добро.

та... какъв ти е въпроса? :)

май подтекста на темата е да се получи съчувствие :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: M3 GTS

Мнение от bavaromobila » 28 Мар 2013, 21:19

Колеги съчувствие не искам - не ми е нужно. Намесвате Е90 с разни битурбо мотори, които изобщо не са ми по джоба. Дори и да ги имах тези пари никога нямаше да ги дам за автомобил. Кратко и ясно казах, че колата си ми харесва, не се оплаквам и от вървежа, просто се чудех дали ако взема нещо ''такова'' за тези пари, които споменах ще е по-добре от тази. Единственият проблем на колата са годините. Говорех конкретно за тези коли. Друго Е36 не искам - пак казвам това си ми харесва като става въпрос за е36.
Дано ме разбирате какво искам да ви обясня. Ако исках мощно е36, 1500лв за 2.8ца не са ми чак такъв проблем. Това е накратко. Като цяло обаче ми помогнахте - ще си карам колата, и някой ден като изкарам повече пари ще си купя Е39 или Е38 с пълен пакет екстри, а тази ще си ми седи, защото подаръци няма да правя. Това е :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Мар 2013, 21:27

Единственият проблем на колата са годините

Е щом го вярваш това , значи наистина няма нужда да сменяш :lol: И не съм говорил за битурбо мотори аз за атмосферни които започват от 7000-8000к евро , просто щото няколко пъти се спомена Е90 , сякаш една кола е само стопове и задница .

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 28 Мар 2013, 22:02

Е90 (седан) преди фейса без М-пакет е нещо наистина много грозно. Купетата (Е92) са доста по-скъпи, така че може да се хвърлиш на Е46 според мен и няма да съжаляваш.
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 28 Мар 2013, 23:32

Е36 са страхотни коли от към качество и детайлност на изработката. Затова и още се въргалят по улиците, но хубавите екземпляри значително намаляха. Ако и си късметлия да имаш читава такава, ще оцениш винаги ниската цена за подръжка на тези коли. Не, че е46 и е39 са лоши коли, но просто времената се променят, пазара с това и производствените цели. Пази си колата щом ти харесва.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата