Бъг при мултитаскинг-а при мъжете a.k.a. Brain Trolling
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Re: Бъг при мултитаскинг-а при мъжете a.k.a. Brain Trolling
Такива дреболии ми се случват постоянно и всеки ден.По едно време щяха да ме изгонят от работа
Тръгвам за някъде забравям нещо,връщам се за нещото обаче не вземам него ами вземам друго нещо,в същото време забравям нещо друго което трябва в движение да се свърши- изобщоо комедия пълна.Забравям си телефона сутрин,сещам се долу на стълбите,връщам се и помъквам лаптопа
Един път обаче трябва да отида до една фирма в Асеновград.Влизам в Пловдив,после излизам от Пловдив,влизам в Асеновград и ... се сещам че трябва да спра чак в Бачково
- често ходя и до Смолян и за тва навъртях още 15 20 километра докато се усетя че съм си подминал крайната точка 
Друга случка - имаме служебна кола в сервиза,обаждат ми се и казват "готова ела да я земеш" - аз се качвам в друга служебна кола и тръгвам.
Обаче не се сещам че ми трябва втори шофьор който да прибере другата кола
.Спирам на паркинга на сервиза,влизам в офиса взимам фактурата,качвам се в сервизираната кола и си заминавам
На другата сутрин ми се звъни с въпроса "Аве къде е сивата Дачиа" - аз:"Ами деа знам,не съм я зимал неска"
- "Ами ... няма я на паркинга,никой не я е зимал,къде е е тая кола" - викам не знам и затварям
След малко ми се звъни пак - "Аве ти вчера с кво прибира Форда от сервиза е "
и в тоя момент включвам 

Тръгвам за някъде забравям нещо,връщам се за нещото обаче не вземам него ами вземам друго нещо,в същото време забравям нещо друго което трябва в движение да се свърши- изобщоо комедия пълна.Забравям си телефона сутрин,сещам се долу на стълбите,връщам се и помъквам лаптопа

Един път обаче трябва да отида до една фирма в Асеновград.Влизам в Пловдив,после излизам от Пловдив,влизам в Асеновград и ... се сещам че трябва да спра чак в Бачково

Друга случка - имаме служебна кола в сервиза,обаждат ми се и казват "готова ела да я земеш" - аз се качвам в друга служебна кола и тръгвам.
Обаче не се сещам че ми трябва втори шофьор който да прибере другата кола

На другата сутрин ми се звъни с въпроса "Аве къде е сивата Дачиа" - аз:"Ами деа знам,не съм я зимал неска"
- "Ами ... няма я на паркинга,никой не я е зимал,къде е е тая кола" - викам не знам и затварям

След малко ми се звъни пак - "Аве ти вчера с кво прибира Форда от сервиза е "

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
повечето описани ситуации в темата не са мултитаскинг, ами просто разсеяност и липса на концентрация.. реете се из облаците мислейки, ще опира ли 10 на 21 с гума 285/30/21 на е39ката
мен работата ми е яко мултитаскинг и определяне на приоритети.. и си става..
вярно с концентрация, ма си става. пък и съм чул, че в таза работа мъжете са доста по - добри и нестандартни.. 

мен работата ми е яко мултитаскинг и определяне на приоритети.. и си става..

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Convertible написа:повечето описани ситуации в темата не са мултитаскинг, ами просто разсеяност и липса на концентрация.. реете се из облаците мислейки, ще опира ли 10 на 21 с гума 285/30/21 на е39ката![]()
![]()
мен работата ми е яко мултитаскинг и определяне на приоритети.. и си става..вярно с концентрация, ма си става. пък и съм чул, че в таза работа мъжете са доста по - добри и нестандартни..
,много добре казано.
Моята работа също е многозадачна и стресова и ми се налага постоянно да приоритизирам- както пише по-горе с концентрация и маалко рутина

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
Рано сутрин го има и при мен номера със захарчето и пепелника... или кафето и цигарата... всякакви подобни дебилни варианти.
Случва ми се да забравям като не съм концентриран достатъчно, но когато се налага (в работата) помня и не правя глупости макар и да ми гръмва главата
Случва ми се да забравям като не съм концентриран достатъчно, но когато се налага (в работата) помня и не правя глупости макар и да ми гръмва главата
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Само дебили сме се събрали 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
А, има ли хора дето като излизат минават 3-4 пъти стълбите в двете посоки ... дали загасих печката, дали заключих вратата ? 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Често забравям къде съм си паркирал колата последно

посленият подобен пример:
Звъни ми по телефона куриер,че има пратка за офиса и е долу пред вратата (входната врата се заключва и няма звънци) - слизам до долу, разписвам се на куриера взимам пратката и установявам,че съм си забравил ключовете и двата телефона горе в офиса
И се почна едно чакане, хвърляне на камъчета по прозорците, докато слезе някой да ми отвори (а офиса е на сравнително оживена улица и хората ме подминават учудено)

Звъни ми по телефона куриер,че има пратка за офиса и е долу пред вратата (входната врата се заключва и няма звънци) - слизам до долу, разписвам се на куриера взимам пратката и установявам,че съм си забравил ключовете и двата телефона горе в офиса

И се почна едно чакане, хвърляне на камъчета по прозорците, докато слезе някой да ми отвори (а офиса е на сравнително оживена улица и хората ме подминават учудено)

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Често ми се случва да объркам пътя, понеже си тръгвам някъде по "дефолт", на включен "автопилот"
След това се усещам, че този път другаде трябва да ходя
Друго рядко.

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Още една шизофрения при мен: Като започна да говоря по телефона не мога да стоя седнал или на едно място изобщо. Започвам да шетам напред-назад съвсем неосъзнато. След като приключа разговора се оказвам на доста отдалечено място от офиса(работата ми е в склад и имам бърз достъп навън).

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Уф това със сапуна вместо пастата за зъби ми се случва почти всяка сутрин, обаче за сега успявам да се спра да налапам четката...или поне така си мисля, може и да не съм разбрал някой път хаха 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Смях се много.
Но повечето неща са от разсеяност и нищо друго, мултитаскинга е въпрос на мотивация и тренинг, и аз бях супер разсеян, но това се промени сега карам, говоря по телефона и мисля и казвам оферта на клиента по телефона докато се оглеждам за полиция

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Оф, непрекъснато. Откакто жената прави кафето сутрин, става от първия път. Аз, обикновено слагам захар вместо кафе в кафеварката
Поливам се с чашата докато се опитвам да си дръпна от нея или си тръскам цигарата вътре. Един път, се обаждах на ченгетата, че са ми откраднали колата. Ама тогава бях и малко махмурлия и съвсем забравих, че я оставих при гаджето и се прибрах пеша. НА всичкото отгоре, обиколих преките три пъти да я търся. След това трудно ми повярваха, че съм толкоз завеян.
А, най-обичам да говоря по телефона, хлапето да пищи и да иска нещо от мене а жената да ми показва каква рокля си е харесала в някой онлайн магазин и след това да ми се цупи, що не съм им обърнал внимание. М'че аз въобще не съм разбрал, нали говоря по телефона през това време. И в работата, с голямо нежелание поемам втора и трета задача преди да съм приключил с текущата.

А, най-обичам да говоря по телефона, хлапето да пищи и да иска нещо от мене а жената да ми показва каква рокля си е харесала в някой онлайн магазин и след това да ми се цупи, що не съм им обърнал внимание. М'че аз въобще не съм разбрал, нали говоря по телефона през това време. И в работата, с голямо нежелание поемам втора и трета задача преди да съм приключил с текущата.
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
И аз звънях на полицията една сутрин, че ми няма колата... а се оказа, че съм я забравил пред фитнеса... установих след 20мин размисъл 

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
exotique написа:посленият подобен пример:
Звъни ми по телефона куриер,че има пратка за офиса и е долу пред вратата (входната врата се заключва и няма звънци) - слизам до долу, разписвам се на куриера взимам пратката и установявам,че съм си забравил ключовете и двата телефона горе в офиса![]()
И се почна едно чакане, хвърляне на камъчета по прозорците, докато слезе някой да ми отвори (а офиса е на сравнително оживена улица и хората ме подминават учудено)![]()
почти същото ми се случи преди 2 седмици, само че с ключа за вкъщи. премествам от зимното яке ключовете в едно по-пролетно и излизам с дебелото

иначе
penio написа:А, най-обичам да говоря по телефона, хлапето да пищи и да иска нещо от мене а жената да ми показва каква рокля си е харесала в някой онлайн магазин
е тва е мултитаскинг. или поне опит за такъв.
в работата постоянно ми се случва да върша няколко отделни неща едновременно и честно казано най се бъркам ако говоря с някой в същото време, иначе съм фокусиран.

72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5