Мъки и неволи по морето ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мъки и неволи по морето ....

Мнение от Penchev » 06 Сеп 2006, 1:04

Толкова нещастия ,колеги, не са ми се случвали на един дъх през живота до сега :help: Значи убедих се какво е да закъсваш в собствената си държава,да се налага да се "опираш" на полиция и купища скъсани нерви без да има никакво разрешение на поне един въпрос/един проблем :confused: ...

Днес ми откраднаха на плажа на Слънчев бряг всичко :shock: Плажна кърпа,дрехи,джапанки,слънчеви очила ,които не мога да прежаля,един обикновен телефон/служебен и един личен,на фона на който всичко останало губи значение :cry: ... всичко стана т6олкова бързо,че няма какво да кажа ... Часове в полицията, там пък тълпи от чужденци,които окрадени, търсят някакво възмездие в местното полицейско управление,полудяли от работа шепа полицаи,които вече не знаят на кой свят се намират :help: :help: Но, аз не съм за пръв път в РПУ-то,разбира се :mhihi: Миналата седмица ми строшиха задното стъкло на комбито,което бях паркирал близо до един блок на абсол'тно неутрално място,понеже ги знам местните олигофрени що са стока са :evil: Надраха ми 3 детайла, и с това колата ми ,която беше пребоядисана преди няколко месеца заприлича на развалина :help: Тогава в продължение на 3 дни висях в полицейското управление и със страхотни мъки и караници успях да си взема необходимата служебна бележка за пред застрахователите ... Нон-стоп, разбити,надрани коли със срязани гуми,окрадени туристи,взломове в големите хотели с охрана (!) и какво ли още не а отдругата страна едно малко РПУ с една шепа служители,които са на границата на лудоста,неспособни да се справят дори с малко от проблемите ... Боже мили,не веднъж докато чаках разговарях с хора от различни националности и общото мнение е ,че изобщо не са знаели,къде отиват "на почивка" и че повече никога няма да стъпят тук :!: Абсурд до абсурд :evil: Аз тук в момента съм командировка и за времето тук ,като гледам съм назад с повече от 2 хиляди лева :!: Сега се чудя от къде по-напред да започвам :roll:

До всички,които са били тук и не са срещали проблемите,които са ми на главата в момента и тези от вас,които пък никога не са били бих отправил един съвет :arrow: автомобилите на платени паркинги,вещите ви пък трябва да са сведени до минимум ,особенно когато става въпрос за плаж, с една дума не ви съветвам да се набутвате в такава лудница от народ,чисто и просто половината от тях са "по работа" :idea:

Това е, надявам се да не съм ви дотегнал,замислете се върху това което ви казвам :!:

Георги Пенчев
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 06 Сеп 2006, 1:09

Много кофти братле :roll:
Затова аз кърпата си я разпъвам до барчето / за имидж / стоя на сянка пия си биричката и никой не мой ми вземе нищо щото е изпито вече :mhihi:

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 06 Сеп 2006, 1:20

най искренно ти съчувсвам заштото ми се е случвало почти всичко. голямо нещасти е беше това със стаклото, на мен ми го счупи един пиян колоездач,аз нямах каско а гражданската не пое ништо, заштото оня не е с мпс и не е задължен да има застраховка.така е в бг. нема оправия :banghead:

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 06 Сеп 2006, 1:24

И аз така , като Алекс - На Какао бийч , до бара и само дето ми е грижа за ключовете на колата , иначе всичко е в хотела и чат пат съм си партийка със сервитйорки уи бармани та им давам да ми пазят вещите докато съм във водата ;)

Пенчев , бате попаднал си на грешно място в неподходящ момент :( и са те опарили медузите дето щъкат по по плажа , странно "НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ" и нагли :evil:

Мама им мръсна, не може никой да си представи на какво съм способен в такъв момент . Божееее ......... :bang:

Живи и здрави , па това ще ти е за урок ;)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 06 Сеп 2006, 1:35

Чакам стъкло за 700 лв :!: :arrow: няма го никъде,комбита на части няма,"Кобра" не предлага такова ,защото то си върви в комплект със задната чистачка и въобще работата е брутална :censored:
Надявам се ,като няма друга възможност, да си ми платят Дару Кар-ската фактура :paranoid: Параноята ме гони яко вече :help:

За едно съм категоричен - на черноморието ще идвам само по работа :!: ...

Георги Пенчев
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 06 Сеп 2006, 1:39

С нещо да помогнем? :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 06 Сеп 2006, 1:43

Penchev написа:Чакам стъкло за 700 лв :!:

Стига бе, те за камиони предните стъкла вървят по 500 лв и надолу. Ако още не си го платил, мога да те пратя при един майстор, занимава се само с автомобилни стъкла и е просто номер 1. Ако той не може да ти свърши работа, няма кой друг (освен в официалните сервизи де).

Иначе съболезнования за премеждията. Гадно е да ти откраднат и да се чувстваш безпомощен, особено второто. Няма оправия с тая селяния. Нямам думи простро...
It's not who You are, it's who You know...

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 06 Сеп 2006, 1:44

Ми местните чакали са опасни и на мен миналата година ми прибраха 80лв. от джоба, но и аз спях като пор пред текила бара. Следващия път ще се правя на заспал и съм решил някой да си го отнесе :) За съжаление това е ситуацията и ако не се пазим сами няма кой да ни помогне :confused:
Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 06 Сеп 2006, 1:46

Aсене, единственото е да знам ако някой има тук в околията,който да си тръгва в сряда или четвъртък вдругата седмица, да пътувам с него, защото на идване си натоварих комбито с половината покъщнина а сега кола нямам и незнам как ще се прибера с толкова много багаж с автобуса например :help: :( Дилян тича в София по застрахователите и се разправя с колата а аз съм пеша в посока София ... За другото ще се вадят пари пък после ще се очакват трохи от застрахователите,пък за другите неща "Франко Барези" и "вой на вук" :mhihi:

Стъклото е поръчано вече ,300 лв е оставил Дилян днес в Дару :help: Звънях в Приселци,Бургас,София ,но такова няма и няма :roll: Човека може да е гоилям майстор ,но като я няма частта ,какво може да направи :?: :?: Дали ще ми го платят застрахователите при положение,че го няма в никоя друга фирма :?:

p.s. Иво,утре с MaxMan ще пообиколим курорта,плажа и тая ако я видя,леле идва ми да я убия :evil: Мисля даже пак да отида на плаж ,само че "максималния 2 метров скалист човек" да седи някъде недалеч и по същия начин пипне ли ми някой нещата не знае какво ще му се случи :mrgreen: Ще види вероятно какво му е на човека ,хванат от Попай моряка и размятан във всички посоки :evil:

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 06 Сеп 2006, 1:54, променена общо 2 пъти
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 06 Сеп 2006, 1:49

Иво написа: но и аз спях като пор пред текила бара.

Ти пак с малко си се разминал щом не са те .......... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 06 Сеп 2006, 2:03

Penchev написа:Звънях в Приселци,Бургас,София ,но такова няма и няма :roll: Човека може да е гоилям майстор ,но като я няма частта ,какво може да направи :?: :?: Дали ще ми го платят застрахователите при положение,че го няма в никоя друга фирма :?:

Няма идея, човече. Обаче при него от пиле мляко в областта на авто-стъклата. Нямам си и понятие откъде ги намира. Но досега каквото стъкло ми е дотрябвало, винаги е имал - при това почти задължително евтин и скъп вариант (чисто нови, няма кражби тука). Идва на място, сваля старото, поставя новото, плащам, заминава си. И аз доволен, и той също. Това е.
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 06 Сеп 2006, 11:00

Penchev догодина май ще отидеш на Мармарис, като гледам колко си очарован от БГ черноморието ;)

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 06 Сеп 2006, 11:18

Жоре наистина не ти върви нещо в тоя Несебър... Мога само да ти пожелая да я пипнете тая... Ако може с нещо да помогнем от Варна- казвай. Тел. ми е 0889728922 :arrow: кажи си номера, ако си взел нов...
Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 06 Сеп 2006, 11:34

Временно можете да ме търсите на 0887 615 870 :idea: надявам се скоро да си намеря читав комуникатор и да си направя дубликат на картата,сега просто няма в какво да я сложа :confused:

Don_Emilio , лошото е ,че аз тук съм по работа и искам/неискам ще се подвизавам по тоя край отвреме навреме :confused: А ако мога,не бих стъпил повече ...

Георги Пенчев
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 06 Сеп 2006, 12:11

Моите съболезнования за случилото се :confused:
За съжаление нашите държавници ще проумеят колко е вредна престъпността ,едва след коато се погуби всичко :evil:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата