Мъки и неволи по морето ....
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Мъки и неволи по морето ....
Толкова нещастия ,колеги, не са ми се случвали на един дъх през живота до сега
Значи убедих се какво е да закъсваш в собствената си държава,да се налага да се "опираш" на полиция и купища скъсани нерви без да има никакво разрешение на поне един въпрос/един проблем
...
Днес ми откраднаха на плажа на Слънчев бряг всичко
Плажна кърпа,дрехи,джапанки,слънчеви очила ,които не мога да прежаля,един обикновен телефон/служебен и един личен,на фона на който всичко останало губи значение
... всичко стана т6олкова бързо,че няма какво да кажа ... Часове в полицията, там пък тълпи от чужденци,които окрадени, търсят някакво възмездие в местното полицейско управление,полудяли от работа шепа полицаи,които вече не знаят на кой свят се намират
Но, аз не съм за пръв път в РПУ-то,разбира се
Миналата седмица ми строшиха задното стъкло на комбито,което бях паркирал близо до един блок на абсол'тно неутрално място,понеже ги знам местните олигофрени що са стока са
Надраха ми 3 детайла, и с това колата ми ,която беше пребоядисана преди няколко месеца заприлича на развалина
Тогава в продължение на 3 дни висях в полицейското управление и със страхотни мъки и караници успях да си взема необходимата служебна бележка за пред застрахователите ... Нон-стоп, разбити,надрани коли със срязани гуми,окрадени туристи,взломове в големите хотели с охрана (!) и какво ли още не а отдругата страна едно малко РПУ с една шепа служители,които са на границата на лудоста,неспособни да се справят дори с малко от проблемите ... Боже мили,не веднъж докато чаках разговарях с хора от различни националности и общото мнение е ,че изобщо не са знаели,къде отиват "на почивка" и че повече никога няма да стъпят тук
Абсурд до абсурд
Аз тук в момента съм командировка и за времето тук ,като гледам съм назад с повече от 2 хиляди лева
Сега се чудя от къде по-напред да започвам
До всички,които са били тук и не са срещали проблемите,които са ми на главата в момента и тези от вас,които пък никога не са били бих отправил един съвет
автомобилите на платени паркинги,вещите ви пък трябва да са сведени до минимум ,особенно когато става въпрос за плаж, с една дума не ви съветвам да се набутвате в такава лудница от народ,чисто и просто половината от тях са "по работа"
Това е, надявам се да не съм ви дотегнал,замислете се върху това което ви казвам
Георги Пенчев

Днес ми откраднаха на плажа на Слънчев бряг всичко

До всички,които са били тук и не са срещали проблемите,които са ми на главата в момента и тези от вас,които пък никога не са били бих отправил един съвет

Това е, надявам се да не съм ви дотегнал,замислете се върху това което ви казвам

Георги Пенчев
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
И аз така , като Алекс - На Какао бийч , до бара и само дето ми е грижа за ключовете на колата , иначе всичко е в хотела и чат пат съм си партийка със сервитйорки уи бармани та им давам да ми пазят вещите докато съм във водата
Пенчев , бате попаднал си на грешно място в неподходящ момент
и са те опарили медузите дето щъкат по по плажа , странно "НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ" и нагли
Мама им мръсна, не може никой да си представи на какво съм способен в такъв момент . Божееее .........
Живи и здрави , па това ще ти е за урок

Пенчев , бате попаднал си на грешно място в неподходящ момент

Мама им мръсна, не може никой да си представи на какво съм способен в такъв момент . Божееее .........

Живи и здрави , па това ще ти е за урок

- Penchev
- Сватбаря
-
Чакам стъкло за 700 лв
няма го никъде,комбита на части няма,"Кобра" не предлага такова ,защото то си върви в комплект със задната чистачка и въобще работата е брутална
Надявам се ,като няма друга възможност, да си ми платят Дару Кар-ската фактура
Параноята ме гони яко вече
За едно съм категоричен - на черноморието ще идвам само по работа
...
Георги Пенчев

Надявам се ,като няма друга възможност, да си ми платят Дару Кар-ската фактура

За едно съм категоричен - на черноморието ще идвам само по работа

Георги Пенчев
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Penchev написа:Чакам стъкло за 700 лв
Стига бе, те за камиони предните стъкла вървят по 500 лв и надолу. Ако още не си го платил, мога да те пратя при един майстор, занимава се само с автомобилни стъкла и е просто номер 1. Ако той не може да ти свърши работа, няма кой друг (освен в официалните сервизи де).
Иначе съболезнования за премеждията. Гадно е да ти откраднат и да се чувстваш безпомощен, особено второто. Няма оправия с тая селяния. Нямам думи простро...
It's not who You are, it's who You know...
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Ми местните чакали са опасни и на мен миналата година ми прибраха 80лв. от джоба, но и аз спях като пор пред текила бара. Следващия път ще се правя на заспал и съм решил някой да си го отнесе
За съжаление това е ситуацията и ако не се пазим сами няма кой да ни помогне 

- Penchev
- Сватбаря
-
Aсене, единственото е да знам ако някой има тук в околията,който да си тръгва в сряда или четвъртък вдругата седмица, да пътувам с него, защото на идване си натоварих комбито с половината покъщнина а сега кола нямам и незнам как ще се прибера с толкова много багаж с автобуса например
Дилян тича в София по застрахователите и се разправя с колата а аз съм пеша в посока София ... За другото ще се вадят пари пък после ще се очакват трохи от застрахователите,пък за другите неща "Франко Барези" и "вой на вук"
Стъклото е поръчано вече ,300 лв е оставил Дилян днес в Дару
Звънях в Приселци,Бургас,София ,но такова няма и няма
Човека може да е гоилям майстор ,но като я няма частта ,какво може да направи
Дали ще ми го платят застрахователите при положение,че го няма в никоя друга фирма
p.s. Иво,утре с MaxMan ще пообиколим курорта,плажа и тая ако я видя,леле идва ми да я убия
Мисля даже пак да отида на плаж ,само че "максималния 2 метров скалист човек" да седи някъде недалеч и по същия начин пипне ли ми някой нещата не знае какво ще му се случи
Ще види вероятно какво му е на човека ,хванат от Попай моряка и размятан във всички посоки
Георги Пенчев

Стъклото е поръчано вече ,300 лв е оставил Дилян днес в Дару

p.s. Иво,утре с MaxMan ще пообиколим курорта,плажа и тая ако я видя,леле идва ми да я убия

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 06 Сеп 2006, 1:54, променена общо 2 пъти
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Penchev написа:Звънях в Приселци,Бургас,София ,но такова няма и нямаЧовека може да е гоилям майстор ,но като я няма частта ,какво може да направи
![]()
Дали ще ми го платят застрахователите при положение,че го няма в никоя друга фирма
![]()
Няма идея, човече. Обаче при него от пиле мляко в областта на авто-стъклата. Нямам си и понятие откъде ги намира. Но досега каквото стъкло ми е дотрябвало, винаги е имал - при това почти задължително евтин и скъп вариант (чисто нови, няма кражби тука). Идва на място, сваля старото, поставя новото, плащам, заминава си. И аз доволен, и той също. Това е.
It's not who You are, it's who You know...
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Жоре наистина не ти върви нещо в тоя Несебър... Мога само да ти пожелая да я пипнете тая... Ако може с нещо да помогнем от Варна- казвай. Тел. ми е 0889728922
кажи си номера, ако си взел нов...

- Penchev
- Сватбаря
-
Временно можете да ме търсите на 0887 615 870
надявам се скоро да си намеря читав комуникатор и да си направя дубликат на картата,сега просто няма в какво да я сложа
Don_Emilio , лошото е ,че аз тук съм по работа и искам/неискам ще се подвизавам по тоя край отвреме навреме
А ако мога,не бих стъпил повече ...
Георги Пенчев

Don_Emilio , лошото е ,че аз тук съм по работа и искам/неискам ще се подвизавам по тоя край отвреме навреме

Георги Пенчев
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Моите съболезнования за случилото се
За съжаление нашите държавници ще проумеят колко е вредна престъпността ,едва след коато се погуби всичко

За съжаление нашите държавници ще проумеят колко е вредна престъпността ,едва след коато се погуби всичко

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4