Бъг при мултитаскинг-а при мъжете a.k.a. Brain Trolling

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Бъг при мултитаскинг-а при мъжете a.k.a. Brain Trolling

Мнение от Е.Димитров » 10 Апр 2013, 17:26

Има и добри страни,
значи с хубава мадама си и съответно почваш да ,бе знаете кое възвратно-постъпателно движение,обаче използваш функцията на мозъка в частта дето пишем и ползваш да си мислиш за разни работи,примерно колко е 2568+6584 или какво трябва да свършиш като работа утре,като отидеш на работа,така секса може да трае доста време,обаче ако видиш че това не помага и вече "предаваш" фронта,включваш и по-хард мисли от рода колко ще ти струва демпферният маховик на Е46 цата,колко ще ти вземе майстора да ти смени гарнитура на главата и тн. негативни мисли! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 10 Апр 2013, 17:37

Е.Димитров написа:Има и добри страни,
колко ще ти струва демпферният маховик на Е46 цата,колко ще ти вземе майстора да ти смени гарнитура на главата и тн. негативни мисли! :mhihi:

И тука вече може и Трибестан за самолета :mhihi:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 Sport Line
Мечтае да кара: 458 Italia

Мнение от Jorata » 10 Апр 2013, 18:06

Явно бързо стреляте, щом и нива сте направили. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Потребител
Аватар
Кара: BMW E34 Touring 520i
Мечтае да кара: BMW E30 M3 V10

Мнение от spar4o » 10 Апр 2013, 19:57

Оооо тва с мадамите е брутално :mrgreen: :mrgreen:
ЕДни път сме в същото положение и както се бях съсредоточил в действието, само отместих поглед от нея и видях пушката на стената....И от тука вече- "аз тая пушка тряя да я зачистя малко, да се погрижа за нея..утре в гаража ше я отворя...Еййй..в гаража имам да оправят една барака на един клиент (примерно)..."
И сякви такива мисли.Сигурно чувството е тъпо оная да ме гледа отгоре със празния поглед на бръснато теле..ама...тва е положението.

Друг случай е бутам си количката с покупки в Кауфланд, звъни ми приятел да ми приказва нещо и вдигам булфона аз :mrgreen: зарязвам количката и почвам да си говоря и да си обикалям безцелно...след тва се чудя къде ми е количката с нещата.

И най веселият случай. Сипвам си кола, сядам пред компа и чашата е на някво разстояние от мене. Пресягам се, накланям чашата, отливам на бюрото и оставям...после се чудя що нямам вкус на кола в устата :mhihi: :mrgreen:
Mr. 6 Cylinders
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Апр 2013, 21:01

Механджията написа:според мен могат да се вършат две неща едновременно, имал съм случаи, при които карам из града, но говоря нещо супер важно по телефона, дето трябва да мисля и да вземам решение, и пристигам, където съм тръгнал, но нямам спомен откъде точно съм минал, как съм карал, как съм спирал по светофари и т.н.

Това е много гадно и на мен ми се случва. Обаче, като че ли повече доказва тезата, че може да правим само едно нещо отколкото две едновременно. Караш, но не помниш нищо, мозъка не участва :mhihi:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 10 Апр 2013, 21:15

Аз съм неадекватен само като трябва да ставам много рано сутрин, щото не съм от ранобудните. Случвало се е да си сваля пижамата и после пак си я обличам вместо тениската пък не правя нищо едновременно :dunno: Или да се събудя и да си мисля че сме петък пък да е четвъртък примерно :D Въобще много мразя да ставам рано, в университета един път отидох на упражнения пък то беше 1вия ден от ваканцията и само чистачките бяха там и един колега като мене къде и той незнае къде е като стане рано сутрин :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 10 Апр 2013, 21:21

acho.rs написа:След тази тема обаче съм спокоен :ok:

ти хубаво си спокоен, ама аз никак не съм - след всичко прочетено, започвам да се питам дали не съм мъж :mhihi: :mhihi: :mhihi:
never drive faster, than your guardian angel can !

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Апр 2013, 21:28

Най-често ми се случва да чета форума, през това време жена ми ме разпитва нещо АЗ: "да", "не" ...и не само, че не чувам какво ми говори, ами въобще не мисля какво и отговарям, но тя е свикнала вече :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 10 Апр 2013, 21:42

Механджията написа:според мен могат да се вършат две неща едновременно, имал съм случаи, при които карам из града, но говоря нещо супер важно по телефона, дето трябва да мисля и да вземам решение, и пристигам, където съм тръгнал, но нямам спомен откъде точно съм минал, как съм карал, как съм спирал по светофари и т.н.

Мен ми се е случвало да не помня как съм се прибрал , но поради други обстоятелства :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 10 Апр 2013, 23:00

Сетих се за още нещо.

Тая зима в Бургас чакахме доста време снега. Ставам аз като никога в 3 сутринта да пикая. Гледам през джама 3-4 санта сняг :shock:
Газ по стълбите надолу, колата се пали, чисти се, аз вътре доволен и щастлив се измъквам по мъничките улички, продиджи, газ към кръговите и кеф... и по едно време кво погледнах надолу и виждам... облечен нагоре с якета, пуловери, шапки... ама надолу съм се изнизал по кубинки и пижама. :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 10 Апр 2013, 23:19

Аз пък тръгвам да излизам някъде примерно сутринта и започвам да се обличам. През тва време съм се уговарям по телефона. Събличам си тениската, с която спя, после я обличам отново, слагам си домашните чехли и като затворя се чудя що не съм се съблякъл още. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 10 Апр 2013, 23:45

doncheff написа:Аз пък тръгвам да излизам някъде примерно сутринта и започвам да се обличам. През тва време съм се уговарям по телефона. Събличам си тениската, с която спя, после я обличам отново, слагам си домашните чехли и като затворя се чудя що не съм се съблякъл още. :mhihi:

и това не е като да не ми се случва през ден :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320dA
Мечтае да кара: e46 M3
Детайли за колата: touring facelift 04'

Мнение от lancerpor » 10 Апр 2013, 23:52

Най-често докато говоря по телефона или обяснявам нещо важно на някой с мене в колата спирам на зелено :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 11 Апр 2013, 0:29

ogata написа:Сетих се за още нещо.

Тая зима в Бургас чакахме доста време снега. Ставам аз като никога в 3 сутринта да пикая. Гледам през джама 3-4 санта сняг :shock:
Газ по стълбите надолу, колата се пали, чисти се, аз вътре доволен и щастлив се измъквам по мъничките улички, продиджи, газ към кръговите и кеф... и по едно време кво погледнах надолу и виждам... облечен нагоре с якета, пуловери, шапки... ама надолу съм се изнизал по кубинки и пижама. :mhihi:

Подобна случка и аз съм имал :mhihi:
Хапвам си една вечер нещо вкусно, заглдал съм се сериозно в некъф филм- звъни ми телефона към 22-23 часа- "Ела брато,да видиш ква бегачка съм взел за витоша" - газ по стълбите надолу и чак като стъпя в мокрия студен сняг осъзнавам че съм излязъл по пантофи :mhihi:

пс: качвам се да се преобуя, излизам отново и се оказва бивша 316- ка с присаден is и липсваща генереция :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 11 Апр 2013, 3:06

На мен пък няколко пъти и то наскоро ми се случи да се разхождам в един МОЛ и се обръщам на едната страна и припознавам едно момче с един мой приятел, обръщам се на другата страна и виждам същия този приятел, който припознах преди секунди, когато бях се обърнал на другата страна... :shock: Mindblow :mhihi:

По-отдавна пък ми се случи пак същото, но хората бяха в групичка. Гледам някаква банда момчета вървят и гледам този отляво и го припознавам с един приятел и почвам да си мисля за този човек и гледам момчето вдясно е той... :conf:

Явно виждам човека подсъзнателно ли и аз не знам, много странно...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата