Бъг при мултитаскинг-а при мъжете a.k.a. Brain Trolling
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Бъг при мултитаскинг-а при мъжете a.k.a. Brain Trolling
Има и добри страни,
значи с хубава мадама си и съответно почваш да ,бе знаете кое възвратно-постъпателно движение,обаче използваш функцията на мозъка в частта дето пишем и ползваш да си мислиш за разни работи,примерно колко е 2568+6584 или какво трябва да свършиш като работа утре,като отидеш на работа,така секса може да трае доста време,обаче ако видиш че това не помага и вече "предаваш" фронта,включваш и по-хард мисли от рода колко ще ти струва демпферният маховик на Е46 цата,колко ще ти вземе майстора да ти смени гарнитура на главата и тн. негативни мисли!
значи с хубава мадама си и съответно почваш да ,бе знаете кое възвратно-постъпателно движение,обаче използваш функцията на мозъка в частта дето пишем и ползваш да си мислиш за разни работи,примерно колко е 2568+6584 или какво трябва да свършиш като работа утре,като отидеш на работа,така секса може да трае доста време,обаче ако видиш че това не помага и вече "предаваш" фронта,включваш и по-хард мисли от рода колко ще ти струва демпферният маховик на Е46 цата,колко ще ти вземе майстора да ти смени гарнитура на главата и тн. негативни мисли!

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Е.Димитров написа:Има и добри страни,
колко ще ти струва демпферният маховик на Е46 цата,колко ще ти вземе майстора да ти смени гарнитура на главата и тн. негативни мисли!
И тука вече може и Трибестан за самолета

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 Sport Line
- Мечтае да кара: 458 Italia
Явно бързо стреляте, щом и нива сте направили.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- spar4o
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 Touring 520i
- Мечтае да кара: BMW E30 M3 V10
Оооо тва с мадамите е брутално
ЕДни път сме в същото положение и както се бях съсредоточил в действието, само отместих поглед от нея и видях пушката на стената....И от тука вече- "аз тая пушка тряя да я зачистя малко, да се погрижа за нея..утре в гаража ше я отворя...Еййй..в гаража имам да оправят една барака на един клиент (примерно)..."
И сякви такива мисли.Сигурно чувството е тъпо оная да ме гледа отгоре със празния поглед на бръснато теле..ама...тва е положението.
Друг случай е бутам си количката с покупки в Кауфланд, звъни ми приятел да ми приказва нещо и вдигам булфона аз
зарязвам количката и почвам да си говоря и да си обикалям безцелно...след тва се чудя къде ми е количката с нещата.
И най веселият случай. Сипвам си кола, сядам пред компа и чашата е на някво разстояние от мене. Пресягам се, накланям чашата, отливам на бюрото и оставям...после се чудя що нямам вкус на кола в устата

ЕДни път сме в същото положение и както се бях съсредоточил в действието, само отместих поглед от нея и видях пушката на стената....И от тука вече- "аз тая пушка тряя да я зачистя малко, да се погрижа за нея..утре в гаража ше я отворя...Еййй..в гаража имам да оправят една барака на един клиент (примерно)..."
И сякви такива мисли.Сигурно чувството е тъпо оная да ме гледа отгоре със празния поглед на бръснато теле..ама...тва е положението.
Друг случай е бутам си количката с покупки в Кауфланд, звъни ми приятел да ми приказва нещо и вдигам булфона аз

И най веселият случай. Сипвам си кола, сядам пред компа и чашата е на някво разстояние от мене. Пресягам се, накланям чашата, отливам на бюрото и оставям...после се чудя що нямам вкус на кола в устата

Mr. 6 Cylinders

Механджията написа:според мен могат да се вършат две неща едновременно, имал съм случаи, при които карам из града, но говоря нещо супер важно по телефона, дето трябва да мисля и да вземам решение, и пристигам, където съм тръгнал, но нямам спомен откъде точно съм минал, как съм карал, как съм спирал по светофари и т.н.
Това е много гадно и на мен ми се случва. Обаче, като че ли повече доказва тезата, че може да правим само едно нещо отколкото две едновременно. Караш, но не помниш нищо, мозъка не участва

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Аз съм неадекватен само като трябва да ставам много рано сутрин, щото не съм от ранобудните. Случвало се е да си сваля пижамата и после пак си я обличам вместо тениската пък не правя нищо едновременно
Или да се събудя и да си мисля че сме петък пък да е четвъртък примерно
Въобще много мразя да ставам рано, в университета един път отидох на упражнения пък то беше 1вия ден от ваканцията и само чистачките бяха там и един колега като мене къде и той незнае къде е като стане рано сутрин 

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
acho.rs написа:След тази тема обаче съм спокоен![]()
ти хубаво си спокоен, ама аз никак не съм - след всичко прочетено, започвам да се питам дали не съм мъж

never drive faster, than your guardian angel can !
Най-често ми се случва да чета форума, през това време жена ми ме разпитва нещо АЗ: "да", "не" ...и не само, че не чувам какво ми говори, ами въобще не мисля какво и отговарям, но тя е свикнала вече 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Механджията написа:според мен могат да се вършат две неща едновременно, имал съм случаи, при които карам из града, но говоря нещо супер важно по телефона, дето трябва да мисля и да вземам решение, и пристигам, където съм тръгнал, но нямам спомен откъде точно съм минал, как съм карал, как съм спирал по светофари и т.н.
Мен ми се е случвало да не помня как съм се прибрал , но поради други обстоятелства

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Сетих се за още нещо.
Тая зима в Бургас чакахме доста време снега. Ставам аз като никога в 3 сутринта да пикая. Гледам през джама 3-4 санта сняг
Газ по стълбите надолу, колата се пали, чисти се, аз вътре доволен и щастлив се измъквам по мъничките улички, продиджи, газ към кръговите и кеф... и по едно време кво погледнах надолу и виждам... облечен нагоре с якета, пуловери, шапки... ама надолу съм се изнизал по кубинки и пижама.
Тая зима в Бургас чакахме доста време снега. Ставам аз като никога в 3 сутринта да пикая. Гледам през джама 3-4 санта сняг

Газ по стълбите надолу, колата се пали, чисти се, аз вътре доволен и щастлив се измъквам по мъничките улички, продиджи, газ към кръговите и кеф... и по едно време кво погледнах надолу и виждам... облечен нагоре с якета, пуловери, шапки... ама надолу съм се изнизал по кубинки и пижама.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Аз пък тръгвам да излизам някъде примерно сутринта и започвам да се обличам. През тва време съм се уговарям по телефона. Събличам си тениската, с която спя, после я обличам отново, слагам си домашните чехли и като затворя се чудя що не съм се съблякъл още. 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
doncheff написа:Аз пък тръгвам да излизам някъде примерно сутринта и започвам да се обличам. През тва време съм се уговарям по телефона. Събличам си тениската, с която спя, после я обличам отново, слагам си домашните чехли и като затворя се чудя що не съм се съблякъл още.
и това не е като да не ми се случва през ден

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
Най-често докато говоря по телефона или обяснявам нещо важно на някой с мене в колата спирам на зелено 

ogata написа:Сетих се за още нещо.
Тая зима в Бургас чакахме доста време снега. Ставам аз като никога в 3 сутринта да пикая. Гледам през джама 3-4 санта сняг![]()
Подобна случка и аз съм имал

Хапвам си една вечер нещо вкусно, заглдал съм се сериозно в некъф филм- звъни ми телефона към 22-23 часа- "Ела брато,да видиш ква бегачка съм взел за витоша" - газ по стълбите надолу и чак като стъпя в мокрия студен сняг осъзнавам че съм излязъл по пантофи

пс: качвам се да се преобуя, излизам отново и се оказва бивша 316- ка с присаден is и липсваща генереция

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
На мен пък няколко пъти и то наскоро ми се случи да се разхождам в един МОЛ и се обръщам на едната страна и припознавам едно момче с един мой приятел, обръщам се на другата страна и виждам същия този приятел, който припознах преди секунди, когато бях се обърнал на другата страна...
Mindblow
По-отдавна пък ми се случи пак същото, но хората бяха в групичка. Гледам някаква банда момчета вървят и гледам този отляво и го припознавам с един приятел и почвам да си мисля за този човек и гледам момчето вдясно е той...
Явно виждам човека подсъзнателно ли и аз не знам, много странно...

По-отдавна пък ми се случи пак същото, но хората бяха в групичка. Гледам някаква банда момчета вървят и гледам този отляво и го припознавам с един приятел и почвам да си мисля за този човек и гледам момчето вдясно е той...

Явно виждам човека подсъзнателно ли и аз не знам, много странно...
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5