Колеги препоръчайте слушалки с добър звук.
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Re: Колеги препоръчайте слушалки с добър звук.

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
skipper написа:Такива ти трябват ! Много добър звук вадят (поне според мен , де )
Дай 500 ЛЕа

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
@Maximilian-E46
Това със слушалките е много дълга тема. Важно е за теб какво искаш и каква музика харесваш. Като цяло най-добрите слушалки са отворен тип. Там обаче цените са олеле. Аз слушам със Shure srh440, които са полуотворен тип и се водят студийни слушалки. Може да пробваш и по евтините варианти на AKG, но на мен лично не ми харесаха, заради прекалено силния бас.
Снимката съм я взел от Гугъл, но това е комплекта който идва в кутията.
Също е много важно какво качество е музиката която слушаш. Ако искаш да слушаш 128kb mp3 ще се откажеш доста бързо да го правиш с хубави слушалки, освен ако не те кефи, пукане и дрънчене като от ламарина в ушите.
Следващото условие, освен хубаво качество на музикалните носители и предаватели (слушалките), е да имаш читава система, която да преобразува цифровия звук в аналогов, за да можеш да го чуеш.
Демек ако ще слушаш от компютъра ти трябва външна звукова карта. Най-често срещаните са на Creative. Но има и други производители и то доста скъпи.
Темата като цяло е необятна и цените никак не са малки ако искаш да слушаш качествен звук.
Иначе препоръчаните от мен слушалки купих за 160лв., като единствения им кусур, е че след 3 часа с тях започват да ми натъртват ушната мида. Явно се сплескват малко възглавничките. Решение на проблема има, но не смятам да го обсъждам тук
Аз лично бих бягал от на Dr. Dre слушалките и бих се ориентирал към такива, които покриват цялото ухо, защото са много по-удобни.
П.П.
Пробвал съм и Aurvana Live на Creative. Също страхотни слушалки. Само, че са около 200лв по спомен.
Това със слушалките е много дълга тема. Важно е за теб какво искаш и каква музика харесваш. Като цяло най-добрите слушалки са отворен тип. Там обаче цените са олеле. Аз слушам със Shure srh440, които са полуотворен тип и се водят студийни слушалки. Може да пробваш и по евтините варианти на AKG, но на мен лично не ми харесаха, заради прекалено силния бас.

Снимката съм я взел от Гугъл, но това е комплекта който идва в кутията.
Също е много важно какво качество е музиката която слушаш. Ако искаш да слушаш 128kb mp3 ще се откажеш доста бързо да го правиш с хубави слушалки, освен ако не те кефи, пукане и дрънчене като от ламарина в ушите.
Следващото условие, освен хубаво качество на музикалните носители и предаватели (слушалките), е да имаш читава система, която да преобразува цифровия звук в аналогов, за да можеш да го чуеш.
Демек ако ще слушаш от компютъра ти трябва външна звукова карта. Най-често срещаните са на Creative. Но има и други производители и то доста скъпи.
Темата като цяло е необятна и цените никак не са малки ако искаш да слушаш качествен звук.
Иначе препоръчаните от мен слушалки купих за 160лв., като единствения им кусур, е че след 3 часа с тях започват да ми натъртват ушната мида. Явно се сплескват малко възглавничките. Решение на проблема има, но не смятам да го обсъждам тук

Аз лично бих бягал от на Dr. Dre слушалките и бих се ориентирал към такива, които покриват цялото ухо, защото са много по-удобни.
П.П.
Пробвал съм и Aurvana Live на Creative. Също страхотни слушалки. Само, че са около 200лв по спомен.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Или само класическа музика слушате с тия слушалки които си купувате или не сте слушали Dre-тата
Нормално е да не харесвате хубавите и скъпи слушалки... Все пак сме БГ. Форум, всеки трябва да си похвали своето, то и за това няма две мнения които да препоръчват един и същ продукт
И мен не ме кефи че се казват Dr.Dre, но слушалките са един път... Силно се надявам че сте ги слушали преди да коментирате, защото иначе е безсмислено... 

Нормално е да не харесвате хубавите и скъпи слушалки... Все пак сме БГ. Форум, всеки трябва да си похвали своето, то и за това няма две мнения които да препоръчват един и същ продукт

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Boyadjiev написа:Или само класическа музика слушате с тия слушалки които си купувате или не сте слушали Dre-тата![]()
Нормално е да не харесвате хубавите и скъпи слушалки... Все пак сме БГ. Форум, всеки трябва да си похвали своето, то и за това няма две мнения които да препоръчват един и същ продуктИ мен не ме кефи че се казват Dr.Dre, но слушалките са един път... Силно се надявам че сте ги слушали преди да коментирате, защото иначе е безсмислено...
Няма нищо лошо да ти харесват определени слушалки. Те са въпрос на вкус. Щом те радват заповядай

Пак повтарям! Слушалки се избират със слух. Взимаш си любимите 4-5 парчета. Сваляш си ги на плеър, който да възпроизвежда същите, във flac формат, или поне във максимално високо качество на mp3, и отиваш да ги прослушаш слушалките. А ако някой ти каже, че не може просто отиваш и купуваш от конкуренцията.
Слушалки не се купуват само по съвет от форуми, или защото Др. Дре или Др. Албан са направили собствена линия слушалки и сульо и пульо слушат с тях.
Макар, че масите така си купуват очила, телефони и тн. Брат Пит има Iphone!!! И аз ще си взема

Хайде повече мнения няма да давам, ако им се кефи толкова автора на темата на тези Дре-та да ги взима и да им се радва.

Но ако иска да погледне трезво на нещата, нека прослуша 10 модела от по 100 до 500лв. слушалки и тогава да реши. Има достатъчно ревюта на слушалки в интернет и може да отсее някакви мнения преди да иде и да пробва.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Гледам доста разбирате от слушалки, въпросът ми е има ли някакъв напредък по намаляване вредата им, върху слуха на човек. Не ползвам от много време, понеже са си бич за слуха, но също така не съм и ползвал качествени, които дискутирате в темата.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Maxmadness
- ентусиаст
-
http://www.gplay.bg/%D0%B3%D0%B5%D0%B9% ... -7-1-black
Zubcho,ти спомена нещо за слушалки с външна звукова карта,тези са с такава,същите без звуковата карта са 109лв тези са 129,какво мислиш за тях?Също това което казваш самите слушалки да са големи за да ти покриват ушите,тези са доста големи и преглеждайки няколко ревюта покриват ушите на 100% и са много удобни.
Zubcho,ти спомена нещо за слушалки с външна звукова карта,тези са с такава,същите без звуковата карта са 109лв тези са 129,какво мислиш за тях?Също това което казваш самите слушалки да са големи за да ти покриват ушите,тези са доста големи и преглеждайки няколко ревюта покриват ушите на 100% и са много удобни.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Под външна звукова карта визирам такава, която се поставя на PCI или PCI-e слот на дънната платка, защото повечето дънни платки идват с вграден звук, който е горе долу читав, но не може да надмине скъпите звукови карти.
Изглежда така...

Има много други производители и модели.
Бич за слуха е, когато слушаш силно, с много яки баси и тн. До колкото знам се създава определено налягане и това не е хич добре за тъпанчето. Важно е да не се прекалява със силата на звука. Много хора не го разбират това. Няма разлика дали ще си увредиш слуха от силна музика в слушалки или силни шумове на улицата или в работата.
1. Хубаво да кажеш какъв бюджет имаш приготвен за слушалки.
2. Хубавите слушалки комбинирани с читава звукова карта ще се представят добре и в игри и за музика.
3. За какво искаш да ползваш самите слушалки.
Тези които имам аз, ги ползвам за да слушам музика от компютъра, да гледам филми и да играя игри. Доволен съм от тях.
Препоръчвам ти просто да си определиш горната граница на парите и тогава да идеш и да прослушаш няколко вида слушалки.
По добре бягай от тези 5.1 и 7.1 слушалки, освен ако не си професионален геймър и е нужно да не вдигаш шум и да чуеш ако някой идва да те убие отзад.
П.П.
В момента в Plesio има Creative Aurvana Live на 149лв., което е много добра цена. Обади им се и ако имат налични такива изобщо не го мисли, а отивай да ги купуваш. Тези слушалки са копие на DENON AH-D1001 (Suggested Retail Price: $149.99) и са много добри. Говорителите вътре са същите. Аз исках да си купя такива, но просто цената ми идваше тогава в повече.
Може да видиш и тези.
Изглежда така...

Има много други производители и модели.
Le Transporteur написа:Гледам доста разбирате от слушалки, въпросът ми е има ли някакъв напредък по намаляване вредата им, върху слуха на човек. Не ползвам от много време, понеже са си бич за слуха, но също така не съм и ползвал качествени, които дискутирате в темата.
Бич за слуха е, когато слушаш силно, с много яки баси и тн. До колкото знам се създава определено налягане и това не е хич добре за тъпанчето. Важно е да не се прекалява със силата на звука. Много хора не го разбират това. Няма разлика дали ще си увредиш слуха от силна музика в слушалки или силни шумове на улицата или в работата.
Maximilian-E46 написа:http://www.gplay.bg/%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-ttesports-shock-spin-hd-7-1-black
1. Хубаво да кажеш какъв бюджет имаш приготвен за слушалки.
2. Хубавите слушалки комбинирани с читава звукова карта ще се представят добре и в игри и за музика.
3. За какво искаш да ползваш самите слушалки.
Тези които имам аз, ги ползвам за да слушам музика от компютъра, да гледам филми и да играя игри. Доволен съм от тях.
Препоръчвам ти просто да си определиш горната граница на парите и тогава да идеш и да прослушаш няколко вида слушалки.
По добре бягай от тези 5.1 и 7.1 слушалки, освен ако не си професионален геймър и е нужно да не вдигаш шум и да чуеш ако някой идва да те убие отзад.
П.П.
В момента в Plesio има Creative Aurvana Live на 149лв., което е много добра цена. Обади им се и ако имат налични такива изобщо не го мисли, а отивай да ги купуваш. Тези слушалки са копие на DENON AH-D1001 (Suggested Retail Price: $149.99) и са много добри. Говорителите вътре са същите. Аз исках да си купя такива, но просто цената ми идваше тогава в повече.
Може да видиш и тези.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Относно Креатива... страхотна слушалка доста съм ги продавал/тествал/гърчил и тн ... много радва
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Закупени Razer Electra.

Много съм доволен колеги !

Много съм доволен колеги !
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Препоръчайте нещо евтино със добър корпус. Трябват ми за DIY.
Отзиви за Филипс, масови модели до 50лв някой има ли?
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Преди ползвах in-ear на Филипс, горе-долу в този ценови клас и бях доволен, но бързо се скапваха, един път ми отказа едната слушалка и минах на Senheiser. Имах CX175, сега си взех от новата им серия 1.00, ама съм леееко разочарован и може би ще загледам или по-висок модел от тази серия или CX475, че нещо са на аванта сега тук в Лондон и вървят по 20 паунда. Ако някой има впечатления от тях, да казва...
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
сега съм с некъв асус и мога да твърдя че са доста добри , мисля че са под 100 лв
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5