Произходът на никнейм-а REBORN
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Произходът на никнейм-а REBORN
Учудих се, че в Извън темата няма такава тема, поразтърсих се и намерих две доста стари и интересни, но заключени.
viewtopic.php?f=4&t=4039
viewtopic.php?f=4&t=14610
Нека възродим тази интересна тема. Редно е аз да започна де:
Посещавам форуми от 7-8 години и почти навсякъде съм с друг ник. Но преди 3 години нещо загубих паролата на предния си профил в този форум и реших да направя нов акаунт, тъй като стария не беше особено ценен и без това и не си заслужаваше разправиите по възстановяване. Замислих се за разнообразие на ника и погледнах съседния таб на браузъра - имаше някакво клипче на хамави дрифтещи японци. На майтап написах сегашния си (по мое мнение тъп и детински ник), сложих едно 'о' за благозвучие между двете думички и цъкнах 'регистрирай''. Сега единствено тук съм така, но това си има своите преимущества де, макар и ефекта да не е търсен.
Вие сте
(дано тази тема оцелее)
viewtopic.php?f=4&t=4039
viewtopic.php?f=4&t=14610
Нека възродим тази интересна тема. Редно е аз да започна де:
Посещавам форуми от 7-8 години и почти навсякъде съм с друг ник. Но преди 3 години нещо загубих паролата на предния си профил в този форум и реших да направя нов акаунт, тъй като стария не беше особено ценен и без това и не си заслужаваше разправиите по възстановяване. Замислих се за разнообразие на ника и погледнах съседния таб на браузъра - имаше някакво клипче на хамави дрифтещи японци. На майтап написах сегашния си (по мое мнение тъп и детински ник), сложих едно 'о' за благозвучие между двете думички и цъкнах 'регистрирай''. Сега единствено тук съм така, но това си има своите преимущества де, макар и ефекта да не е търсен.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Произходът на никнейм-а REBORN
Аз като по-малък (преди 7-8 години може би) бях адски фен на M5 e60 (то и сега съм де). И се кръстих M5 driver
И малко след това с един съученик се заприказвахме за това и той вика "абе ти си dirty m5 driver". И оттогава така. Сега като попорастнах и на мен ми е детинско, но пък всички ме знаят с този ник и не бих го сменил.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Моя е бая стар и на всякъде съм с него. Започна се още от времето, когато играех CS /и сега играя де
/. Първо беше by*Randity, но в последствие т'ва "Бай" не ми хареса. От къде се взе Рандиту, нямам идея, не помня, беше преди 6-7 години 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
randity написа:Моя е бая стар и на всякъде съм с него. Започна се още от времето, когато играех CS /и сега играя де/. Първо беше by*Randity, но в последствие т'ва "Бай" не ми хареса. От къде се взе Рандиту, нямам идея, не помня, беше преди 6-7 години
Ахххх ЦС маняк

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
chernobila написа:randity написа:Моя е бая стар и на всякъде съм с него. Започна се още от времето, когато играех CS /и сега играя де/. Първо беше by*Randity, но в последствие т'ва "Бай" не ми хареса. От къде се взе Рандиту, нямам идея, не помня, беше преди 6-7 години
Ахххх ЦС маняк![]()
Познай ника ми от къде е
![]()
Oт набора вероятно

- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Аз копам трева пичое... 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Никът ми е от 2001-2002 някъде, като играехме Диабло 2. Старите фенове знаят

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Този ник ми е само за тук. Бях гледал френския криминален екшън "Труандс" и там един от лошите в последствие става главния лош дето държи всичко. Ларби, някво арабско име, ролята се играе от Томер Сисли доста известен актьор винаги усмихнат и безкомпромисен
Та така инъче положителния образ във филма Франк, който се играе от Беноа Мажимел е супер точен и той и един от малкото филми това е в който "добрия" накрая успява да избяга и всичко е 6 за него, но Тоя Ларби просто е уникален образ с тази брада вечно ухилен - океана до колене винаги

Та така инъче положителния образ във филма Франк, който се играе от Беноа Мажимел е супер точен и той и един от малкото филми това е в който "добрия" накрая успява да избяга и всичко е 6 за него, но Тоя Ларби просто е уникален образ с тази брада вечно ухилен - океана до колене винаги

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
През нощта (абе нощ.. беше си вечер около 22 и нещо, но нямаше много движение), с двама човека във VW Polo 86C 1.3D, след засилка по нанадолнището от светофара на Билла-та в Люлин и терминална скорост 100км,ч през двата следващи зелени такива, минах с около 170км.ч през тунела в Обеля1. Едно, че т@ш@ците ни се качиха в гърлата при гмуркането и последвалото изкачване, второ - излезе ми прякор Светкавицата и от там Flash.
п.с. Василев, истина е
Полото още си беше здраво и вървеше, когато правих този номер 
п.с. Василев, истина е

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Всъщност това не ми е фамилията,ама понеже се дразня като не могат да я издокарат и съм писал второто си име,разбира се когато някой ме ядоса го карам да ми пише фамилията (примерно някоя магазин когато съм си купил нещо и като попълват гаранцията,ако не са били мили и отзивчиви с мен-пишат фамилията
)

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
когато бях пресен тинейджър, гледах филма How High и много се смях на сцената с негъра и златните зъби и реших че ще е готин ник.

и понеже на много места не позволяваха символа $ да е час от ник-а, затова си го замених с "money". В последствие си го смених, но не и преди да се регистрирам тук.

и понеже на много места не позволяваха символа $ да е час от ник-а, затова си го замених с "money". В последствие си го смених, но не и преди да се регистрирам тук.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Понеже съм Даниел, много приятели ми казват Дани, някои Дади и реших да е второто. И понеже е на латиница реших да го пиша както си трябва
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Тоя ник ми е от преди 13 години, когато бех чаве още
, имаше една игра Rally Championship 2000 там имаше cheat , който беше "maxpower" и даваше някакво бързо Saxo
и от там го ползвах като ник в последствие, само тука и на още 2-3 места съм си с него още.

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Всичките ми близки и приятели ми казват Кико от Кирил,но когато се регистрирах "kiko" вече беше заето и му сложих още едно "k".Имам регистрация в повечето авто-форуми със същото име,като най-стария е в тунинг.бг от 2005г. 

E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2