Произходът на никнейм-а REBORN

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Произходът на никнейм-а REBORN

Мнение от DriftoMania » 25 Май 2013, 1:08

Учудих се, че в Извън темата няма такава тема, поразтърсих се и намерих две доста стари и интересни, но заключени.

viewtopic.php?f=4&t=4039
viewtopic.php?f=4&t=14610

Нека възродим тази интересна тема. Редно е аз да започна де:

Посещавам форуми от 7-8 години и почти навсякъде съм с друг ник. Но преди 3 години нещо загубих паролата на предния си профил в този форум и реших да направя нов акаунт, тъй като стария не беше особено ценен и без това и не си заслужаваше разправиите по възстановяване. Замислих се за разнообразие на ника и погледнах съседния таб на браузъра - имаше някакво клипче на хамави дрифтещи японци. На майтап написах сегашния си (по мое мнение тъп и детински ник), сложих едно 'о' за благозвучие между двете думички и цъкнах 'регистрирай''. Сега единствено тук съм така, но това си има своите преимущества де, макар и ефекта да не е търсен. :) Вие сте :) (дано тази тема оцелее)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Произходът на никнейм-а REBORN

Мнение от Dirty M5 driveR » 25 Май 2013, 6:57

Аз като по-малък (преди 7-8 години може би) бях адски фен на M5 e60 (то и сега съм де). И се кръстих M5 driver :mhihi: И малко след това с един съученик се заприказвахме за това и той вика "абе ти си dirty m5 driver". И оттогава така. Сега като попорастнах и на мен ми е детинско, но пък всички ме знаят с този ник и не бих го сменил.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 25 Май 2013, 12:59

Моя е бая стар и на всякъде съм с него. Започна се още от времето, когато играех CS /и сега играя де :lol: /. Първо беше by*Randity, но в последствие т'ва "Бай" не ми хареса. От къде се взе Рандиту, нямам идея, не помня, беше преди 6-7 години :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мечтата на живота си
Мечтае да кара: е38 с евтино гориво

Мнение от chernobila » 25 Май 2013, 14:12

randity написа:Моя е бая стар и на всякъде съм с него. Започна се още от времето, когато играех CS /и сега играя де :lol: /. Първо беше by*Randity, но в последствие т'ва "Бай" не ми хареса. От къде се взе Рандиту, нямам идея, не помня, беше преди 6-7 години :mhihi:

Ахххх ЦС маняк :mrgreen: :smoke: Познай ника ми от къде е :smoke: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Май 2013, 17:38

chernobila написа:
randity написа:Моя е бая стар и на всякъде съм с него. Започна се още от времето, когато играех CS /и сега играя де :lol: /. Първо беше by*Randity, но в последствие т'ва "Бай" не ми хареса. От къде се взе Рандиту, нямам идея, не помня, беше преди 6-7 години :mhihi:

Ахххх ЦС маняк :mrgreen: :smoke: Познай ника ми от къде е :smoke: :mhihi:

Oт набора вероятно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Печка
Детайли за колата: Малка печка

Мнение от weedminer » 25 Май 2013, 19:48

Аз копам трева пичое... :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 25 Май 2013, 20:47

А аз може би щото съм Василев :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 25 Май 2013, 21:04

Никът ми е от 2001-2002 някъде, като играехме Диабло 2. Старите фенове знаят :)
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 27 Май 2013, 20:04

Този ник ми е само за тук. Бях гледал френския криминален екшън "Труандс" и там един от лошите в последствие става главния лош дето държи всичко. Ларби, някво арабско име, ролята се играе от Томер Сисли доста известен актьор винаги усмихнат и безкомпромисен :mhihi:
Та така инъче положителния образ във филма Франк, който се играе от Беноа Мажимел е супер точен и той и един от малкото филми това е в който "добрия" накрая успява да избяга и всичко е 6 за него, но Тоя Ларби просто е уникален образ с тази брада вечно ухилен - океана до колене винаги :smoke:
Изображение

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 28 Май 2013, 14:23

През нощта (абе нощ.. беше си вечер около 22 и нещо, но нямаше много движение), с двама човека във VW Polo 86C 1.3D, след засилка по нанадолнището от светофара на Билла-та в Люлин и терминална скорост 100км,ч през двата следващи зелени такива, минах с около 170км.ч през тунела в Обеля1. Едно, че т@ш@ците ни се качиха в гърлата при гмуркането и последвалото изкачване, второ - излезе ми прякор Светкавицата и от там Flash.

п.с. Василев, истина е :yes: Полото още си беше здраво и вървеше, когато правих този номер :mhihi:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Май 2013, 15:20

Всъщност това не ми е фамилията,ама понеже се дразня като не могат да я издокарат и съм писал второто си име,разбира се когато някой ме ядоса го карам да ми пише фамилията (примерно някоя магазин когато съм си купил нещо и като попълват гаранцията,ако не са били мили и отзивчиви с мен-пишат фамилията :mhihi: )

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 28 Май 2013, 15:25

когато бях пресен тинейджър, гледах филма How High и много се смях на сцената с негъра и златните зъби и реших че ще е готин ник. :arrow:
Изображение
и понеже на много места не позволяваха символа $ да е час от ник-а, затова си го замених с "money". В последствие си го смених, но не и преди да се регистрирам тук.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 28 Май 2013, 16:00

Понеже съм Даниел, много приятели ми казват Дани, някои Дади и реших да е второто. И понеже е на латиница реших да го пиша както си трябва

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 28 Май 2013, 16:14

Тоя ник ми е от преди 13 години, когато бех чаве още :mhihi: , имаше една игра Rally Championship 2000 там имаше cheat , който беше "maxpower" и даваше някакво бързо Saxo :mrgreen: и от там го ползвах като ник в последствие, само тука и на още 2-3 места съм си с него още.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от kikko » 28 Май 2013, 21:39

Всичките ми близки и приятели ми казват Кико от Кирил,но когато се регистрирах "kiko" вече беше заето и му сложих още едно "k".Имам регистрация в повечето авто-форуми със същото име,като най-стария е в тунинг.бг от 2005г. :yes:
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic

Следваща

Назад към Извън Темата