Поздрави на "състезателят" с тъмно сиво Е60 - СА 0305

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: Citroën C4 Coupe
Мечтае да кара: X6 ///M
Детайли за колата: 1.6 HDi 110hp + Remap

Поздрави на "състезателят" с тъмно сиво Е60 - СА 0305

Мнение от Alpha » 03 Юни 2013, 15:59

Аз съм лява лента, карам в ограничението и тъкмо преди остър завой тази звезда решава да ми покаже колко му върви 5-цата и влиза в насрещното, след което едвам се прибра и естествено мина на една боя разстояние от мен и ме засече. Последваха още няколко такива изпреварвания на други автомобили без мигач, след което изчезна. Не видях последните 2 букви от номерът му, но до колкото добих визуална представа от "пилота" на бавареца, беше голобрада батка мислейки се за Себастиан Льоб...
Последна промяна Alpha на 04 Юни 2013, 13:05, променена общо 1 път
Много е важно, всичко да е важно!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Re: Поздрави на "състезателят" с тъмно сива Е60-ка - СА 0305

Мнение от Beamerdriver » 03 Юни 2013, 17:07

Парите развалят човека (ако е идиот ) както е казал народа.Всички сме равни на пътя от най лъскавата кола за над 100 бона до най обикновената.
39470

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 03 Юни 2013, 23:53

Alpha написа:Аз съм лява лента и карам в ограничението, тъкмо преди остър завой тази звезда решава да ми покаже колко му върви 5-цата и влиза в насрещното, след което едвам се прибра и естествено мина на една боя разстояние от мен и ме засече. Последваха още няколко такива изпреварвания на други автомобили без мигач, след което после изчезна. Не видях последните 2 букви от номерът му, но до колкото видях беше голобрада батка, мислейки се за Себастиан Льоб...

Всичко си идва на мястото рано или късно, горе главата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 04 Юни 2013, 0:36

In_Memoriam написа:
Alpha написа:Аз съм лява лента и карам в ограничението, тъкмо преди остър завой тази звезда решава да ми покаже колко му върви 5-цата и влиза в насрещното, след което едвам се прибра и естествено мина на една боя разстояние от мен и ме засече. Последваха още няколко такива изпреварвания на други автомобили без мигач, след което после изчезна. Не видях последните 2 букви от номерът му, но до колкото видях беше голобрада батка, мислейки се за Себастиан Льоб...

Всичко си идва на мястото рано или късно, горе главата.

А и с очите си съм виждал, възмездието да идва по-бързо отколкото съм си го помислил :shock:
После се смях доста :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 04 Юни 2013, 10:04

тия теми не са ли забранени? :paranoid:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 04 Юни 2013, 11:08

Е това е естествено развитие на стрийт рейсинга: Е36 - Е39 - Е60.
щом един модел падне под 15 бона и почнат да теглят кредити за тях се почва с геройствата....
Да не се обиждат колегите но е факт
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 04 Юни 2013, 11:49

При работеща полиция подобни индивиди отдавна да са без книжки, както и без коли.
Давам пример - Швейцария е държавата с може би най-много спортни, бързи и скъпи коли на глава от населението - който е минавал, знае.

Такива "засичания" обаче са изключително редки. Редовно срещам по магистралата разни мустанги, М-ки, АМГ-та и други подобни, които си карат кротко в дясната лента или изпреварват сравнително бавно.

Интересно е защо:
1. Камери има по всички магистрали без изключения (някой път са и мобилни - слагат ги за ден-два и като ги научат хората ги махат) - за малки превишения (до 20 км/ч) получаваш автоматична глоба, която не е от най-ниските, но се преживява. Вариант за неплащане или оспорване на глобата на практика няма.
2. За по-големи превишения (20-40 км/ч) случаят се разглежда от съд, като си ти присъжда и разходите (често по-високи от самата глоба).
3. От тази година въведоха ново правило за "рейсърите" (написано е точно така в закона). За превишение над 50 км/ч книжката се отнема на място заедно с "оръжието на престъплението" (колата). После се явяваш пред съд да ти определи глобата, срока за лишаване от правоуправление, евентуалното лишаване от свобода (ако не е за първи път), както и да ти оформят документално отнемането на колата.
4. За тези, които си мислят, че знаят къде са камерите, по магистралите се движат полицаи в цивилни коли (когато започнеш да виждаш униформите вече е късно), които освен скоростта следят за хулиганско поведение, включително присветване с фарове, каране прекалено близко зад предния, резки смени на ленти, свирене с клаксон. Полицейските коли не са като в БГ - "астри", а има всякакви - голяма част са БМВ пета серия, но съм виждал всякакви други - Волво, Фолксваген и тн, което ги прави на практика неразличими.

Иначе точки (39) няма. Няма и нужда.
Touring & windsurf club

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 04 Юни 2013, 13:10

Georgieff написа:При работеща полиция подобни индивиди отдавна да са без книжки, както и без коли.
Давам пример - Швейцария е държавата с може би най-много спортни, бързи и скъпи коли на глава от населението - който е минавал, знае.

Такива "засичания" обаче са изключително редки. Редовно срещам по магистралата разни мустанги, М-ки, АМГ-та и други подобни, които си карат кротко в дясната лента или изпреварват сравнително бавно.

Интересно е защо:
1. Камери има по всички магистрали без изключения (някой път са и мобилни - слагат ги за ден-два и като ги научат хората ги махат) - за малки превишения (до 20 км/ч) получаваш автоматична глоба, която не е от най-ниските, но се преживява. Вариант за неплащане или оспорване на глобата на практика няма.
2. За по-големи превишения (20-40 км/ч) случаят се разглежда от съд, като си ти присъжда и разходите (често по-високи от самата глоба).
3. От тази година въведоха ново правило за "рейсърите" (написано е точно така в закона). За превишение над 50 км/ч книжката се отнема на място заедно с "оръжието на престъплението" (колата). После се явяваш пред съд да ти определи глобата, срока за лишаване от правоуправление, евентуалното лишаване от свобода (ако не е за първи път), както и да ти оформят документално отнемането на колата.
4. За тези, които си мислят, че знаят къде са камерите, по магистралите се движат полицаи в цивилни коли (когато започнеш да виждаш униформите вече е късно), които освен скоростта следят за хулиганско поведение, включително присветване с фарове, каране прекалено близко зад предния, резки смени на ленти, свирене с клаксон. Полицейските коли не са като в БГ - "астри", а има всякакви - голяма част са БМВ пета серия, но съм виждал всякакви други - Волво, Фолксваген и тн, което ги прави на практика неразличими.

Иначе точки (39) няма. Няма и нужда.

И да не пропускаме важния факт, че в Швейцария е пълно с писти и всякакви други съоръжения, за да отидеш, да си платиш и цял ден да си тестваш/караш колата както и с каквато скорост ти е кеф... Така че, едва когато тук имаме същите съоръжения всички тези мерки против подобно пътно поведение ще бъдат оправдани, а не ще останат просто нови начини униформените да надебелеят още повече.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Поздрави на "състезателят" с тъмно сиво Е60 - СА 0305

Мнение от Е.Димитров » 04 Юни 2013, 13:20

^
Понеже тука са такива големи плащачи ,примерно някой с гоУф или Е36 който пързаля по улиците безплатно и като му изчуруликат някакво число да се пусне по пистата и той като го обърне в газ ,нали се сещаш колко ще посети подобно съоръжение,да не говорим че на подобно съоръжение ще има куп изисквания по безопасност и технически изисквания по автомобила,където още на това първо сито ще отпадне,малцина ще могат да си позволят такова нещо.
Просто всичко опира до манталитет и възпитание,където в тези географски ширини много не са на почит

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 04 Юни 2013, 13:33

Не си прав Емо! Щом има такива санкции, значи такива индивиди има и там! :lol:

Виж за писта, ако разходите са съобразени със стандарта, мисля, че ще има огромна посещаемост, най-вече заради огромния глад за писта в България! :)
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Юни 2013, 13:58

MatriX_Fucked написа:Не си прав Емо! Щом има такива санкции, значи такива индивиди има и там! :lol:

Виж за писта, ако разходите са съобразени със стандарта, мисля, че ще има огромна посещаемост, най-вече заради огромния глад за писта в България! :)

Може разбира се да не съм прав,все пак преди години живеех за известно време в Германия и ми направи впечатление че в тази държава всички топят на властите срещу награда :mhihi:

Иначе за пистата.ето писта "Дракон",като гледам няма много наплив от желаещи да плащат и да се возят там.
А това за адекватното заплащане няма как да стане,тука цените не са високи,малки са заплатите,в цяла Европа цените са едни ,примерно за тока човека бачка максимум един ден,докато тук може и 3 седмици да отиде за тока бачкането :mhihi:

Преди време взех една кола на един човек (няма да споменавам разбира се хора) ,колите бяха от тези дето са за състезание,правиха и тестове и настройки ,прави се един кръг и човека който я настройва гледа в реално време данните,бе знаете за какво става въпрос,от там където я правеше беше сложен асфалт и цимент и колата отгоре паркирана и на място работи,отдаде ми се възможност за кръгче с автомобила и аз като невиждал я настъпих,искам да ви кажа че асфалта се изрови ,това сериозно,та хората ми се разсърдиха че им прецаквам площадката,казвам го за да кажа че една писта не е само асфалт а специален асфалт и поддръжка а тези неща не са никак евтини.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Юни 2013, 14:15

А бе тук всичко трябва да е съобразено с нас, а не ние да се съобразяваме със света :mhihi: Да не говорим, че в България всеки трети не може да си позволи колата, която кара. В 80% от случаите изобщо не може да си позволи да кара кола! С 450-500лв. заплата каква кола ?!? Не да гледам 5-6 годишни коли с десен волан и 8 годишни гуми :kuku: А за писта... някъде бях чел, че асфалта, който се ползва във Формула 1 струва 1000лв. на квадратен метър :shock: :shock: :shock:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 04 Юни 2013, 17:59

идиота-кретен-комплексар няма да иде, ако ще ринга да се пренесе в делиормана...... просто им е фикс идея да са отпред, щото 530д-то е самолет и не може някакъв си с клио примерно да е отпред! няма!

е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 04 Юни 2013, 18:01

Механджията написа:идиота-кретен-комплексар няма да иде, ако ще ринга да се пренесе в делиормана...... просто им е фикс идея да са отпред, щото 530д-то е самолет и не може някакъв си с клио примерно да е отпред! няма!

е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

А какво правим, ако бързат, за да е*ат :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 04 Юни 2013, 18:38

Механджията написа:идиота-кретен-комплексар няма да иде, ако ще ринга да се пренесе в делиормана...... просто им е фикс идея да са отпред, щото 530д-то е самолет и не може някакъв си с клио примерно да е отпред! няма!

ахаха да не види Мария кви си ги писал тука :mhihi:
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата