Поздрави на "състезателят" с тъмно сиво Е60 - СА 0305
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Alpha
- Потребител
-
- Кара: Citroën C4 Coupe
- Мечтае да кара: X6 ///M
- Детайли за колата: 1.6 HDi 110hp + Remap
Поздрави на "състезателят" с тъмно сиво Е60 - СА 0305
Аз съм лява лента, карам в ограничението и тъкмо преди остър завой тази звезда решава да ми покаже колко му върви 5-цата и влиза в насрещното, след което едвам се прибра и естествено мина на една боя разстояние от мен и ме засече. Последваха още няколко такива изпреварвания на други автомобили без мигач, след което изчезна. Не видях последните 2 букви от номерът му, но до колкото добих визуална представа от "пилота" на бавареца, беше голобрада батка мислейки се за Себастиан Льоб...
Последна промяна Alpha на 04 Юни 2013, 13:05, променена общо 1 път
Много е важно, всичко да е важно!
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Re: Поздрави на "състезателят" с тъмно сива Е60-ка - СА 0305
Парите развалят човека (ако е идиот ) както е казал народа.Всички сме равни на пътя от най лъскавата кола за над 100 бона до най обикновената.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Alpha написа:Аз съм лява лента и карам в ограничението, тъкмо преди остър завой тази звезда решава да ми покаже колко му върви 5-цата и влиза в насрещното, след което едвам се прибра и естествено мина на една боя разстояние от мен и ме засече. Последваха още няколко такива изпреварвания на други автомобили без мигач, след което после изчезна. Не видях последните 2 букви от номерът му, но до колкото видях беше голобрада батка, мислейки се за Себастиан Льоб...
Всичко си идва на мястото рано или късно, горе главата.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
In_Memoriam написа:Alpha написа:Аз съм лява лента и карам в ограничението, тъкмо преди остър завой тази звезда решава да ми покаже колко му върви 5-цата и влиза в насрещното, след което едвам се прибра и естествено мина на една боя разстояние от мен и ме засече. Последваха още няколко такива изпреварвания на други автомобили без мигач, след което после изчезна. Не видях последните 2 букви от номерът му, но до колкото видях беше голобрада батка, мислейки се за Себастиан Льоб...
Всичко си идва на мястото рано или късно, горе главата.
А и с очите си съм виждал, възмездието да идва по-бързо отколкото съм си го помислил

После се смях доста

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
тия теми не са ли забранени? 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Е това е естествено развитие на стрийт рейсинга: Е36 - Е39 - Е60.
щом един модел падне под 15 бона и почнат да теглят кредити за тях се почва с геройствата....
Да не се обиждат колегите но е факт
щом един модел падне под 15 бона и почнат да теглят кредити за тях се почва с геройствата....
Да не се обиждат колегите но е факт

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
При работеща полиция подобни индивиди отдавна да са без книжки, както и без коли.
Давам пример - Швейцария е държавата с може би най-много спортни, бързи и скъпи коли на глава от населението - който е минавал, знае.
Такива "засичания" обаче са изключително редки. Редовно срещам по магистралата разни мустанги, М-ки, АМГ-та и други подобни, които си карат кротко в дясната лента или изпреварват сравнително бавно.
Интересно е защо:
1. Камери има по всички магистрали без изключения (някой път са и мобилни - слагат ги за ден-два и като ги научат хората ги махат) - за малки превишения (до 20 км/ч) получаваш автоматична глоба, която не е от най-ниските, но се преживява. Вариант за неплащане или оспорване на глобата на практика няма.
2. За по-големи превишения (20-40 км/ч) случаят се разглежда от съд, като си ти присъжда и разходите (често по-високи от самата глоба).
3. От тази година въведоха ново правило за "рейсърите" (написано е точно така в закона). За превишение над 50 км/ч книжката се отнема на място заедно с "оръжието на престъплението" (колата). После се явяваш пред съд да ти определи глобата, срока за лишаване от правоуправление, евентуалното лишаване от свобода (ако не е за първи път), както и да ти оформят документално отнемането на колата.
4. За тези, които си мислят, че знаят къде са камерите, по магистралите се движат полицаи в цивилни коли (когато започнеш да виждаш униформите вече е късно), които освен скоростта следят за хулиганско поведение, включително присветване с фарове, каране прекалено близко зад предния, резки смени на ленти, свирене с клаксон. Полицейските коли не са като в БГ - "астри", а има всякакви - голяма част са БМВ пета серия, но съм виждал всякакви други - Волво, Фолксваген и тн, което ги прави на практика неразличими.
Иначе точки (39) няма. Няма и нужда.
Давам пример - Швейцария е държавата с може би най-много спортни, бързи и скъпи коли на глава от населението - който е минавал, знае.
Такива "засичания" обаче са изключително редки. Редовно срещам по магистралата разни мустанги, М-ки, АМГ-та и други подобни, които си карат кротко в дясната лента или изпреварват сравнително бавно.
Интересно е защо:
1. Камери има по всички магистрали без изключения (някой път са и мобилни - слагат ги за ден-два и като ги научат хората ги махат) - за малки превишения (до 20 км/ч) получаваш автоматична глоба, която не е от най-ниските, но се преживява. Вариант за неплащане или оспорване на глобата на практика няма.
2. За по-големи превишения (20-40 км/ч) случаят се разглежда от съд, като си ти присъжда и разходите (често по-високи от самата глоба).
3. От тази година въведоха ново правило за "рейсърите" (написано е точно така в закона). За превишение над 50 км/ч книжката се отнема на място заедно с "оръжието на престъплението" (колата). После се явяваш пред съд да ти определи глобата, срока за лишаване от правоуправление, евентуалното лишаване от свобода (ако не е за първи път), както и да ти оформят документално отнемането на колата.
4. За тези, които си мислят, че знаят къде са камерите, по магистралите се движат полицаи в цивилни коли (когато започнеш да виждаш униформите вече е късно), които освен скоростта следят за хулиганско поведение, включително присветване с фарове, каране прекалено близко зад предния, резки смени на ленти, свирене с клаксон. Полицейските коли не са като в БГ - "астри", а има всякакви - голяма част са БМВ пета серия, но съм виждал всякакви други - Волво, Фолксваген и тн, което ги прави на практика неразличими.
Touring & windsurf club
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Georgieff написа:При работеща полиция подобни индивиди отдавна да са без книжки, както и без коли.
Интересно е защо:
И да не пропускаме важния факт, че в Швейцария е пълно с писти и всякакви други съоръжения, за да отидеш, да си платиш и цял ден да си тестваш/караш колата както и с каквато скорост ти е кеф... Така че, едва когато тук имаме същите съоръжения всички тези мерки против подобно пътно поведение ще бъдат оправдани, а не ще останат просто нови начини униформените да надебелеят още повече.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Поздрави на "състезателят" с тъмно сиво Е60 - СА 0305
^
Понеже тука са такива големи плащачи ,примерно някой с гоУф или Е36 който пързаля по улиците безплатно и като му изчуруликат някакво число да се пусне по пистата и той като го обърне в газ ,нали се сещаш колко ще посети подобно съоръжение,да не говорим че на подобно съоръжение ще има куп изисквания по безопасност и технически изисквания по автомобила,където още на това първо сито ще отпадне,малцина ще могат да си позволят такова нещо.
Просто всичко опира до манталитет и възпитание,където в тези географски ширини много не са на почит
Понеже тука са такива големи плащачи ,примерно някой с гоУф или Е36 който пързаля по улиците безплатно и като му изчуруликат някакво число да се пусне по пистата и той като го обърне в газ ,нали се сещаш колко ще посети подобно съоръжение,да не говорим че на подобно съоръжение ще има куп изисквания по безопасност и технически изисквания по автомобила,където още на това първо сито ще отпадне,малцина ще могат да си позволят такова нещо.
Просто всичко опира до манталитет и възпитание,където в тези географски ширини много не са на почит
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Не си прав Емо! Щом има такива санкции, значи такива индивиди има и там!
Виж за писта, ако разходите са съобразени със стандарта, мисля, че ще има огромна посещаемост, най-вече заради огромния глад за писта в България!

Виж за писта, ако разходите са съобразени със стандарта, мисля, че ще има огромна посещаемост, най-вече заради огромния глад за писта в България!

Без страх, без спирачка!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
MatriX_Fucked написа:Не си прав Емо! Щом има такива санкции, значи такива индивиди има и там!![]()
Може разбира се да не съм прав,все пак преди години живеех за известно време в Германия и ми направи впечатление че в тази държава всички топят на властите срещу награда

Иначе за пистата.ето писта "Дракон",като гледам няма много наплив от желаещи да плащат и да се возят там.
А това за адекватното заплащане няма как да стане,тука цените не са високи,малки са заплатите,в цяла Европа цените са едни ,примерно за тока човека бачка максимум един ден,докато тук може и 3 седмици да отиде за тока бачкането

Преди време взех една кола на един човек (няма да споменавам разбира се хора) ,колите бяха от тези дето са за състезание,правиха и тестове и настройки ,прави се един кръг и човека който я настройва гледа в реално време данните,бе знаете за какво става въпрос,от там където я правеше беше сложен асфалт и цимент и колата отгоре паркирана и на място работи,отдаде ми се възможност за кръгче с автомобила и аз като невиждал я настъпих,искам да ви кажа че асфалта се изрови ,това сериозно,та хората ми се разсърдиха че им прецаквам площадката,казвам го за да кажа че една писта не е само асфалт а специален асфалт и поддръжка а тези неща не са никак евтини.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
А бе тук всичко трябва да е съобразено с нас, а не ние да се съобразяваме със света
Да не говорим, че в България всеки трети не може да си позволи колата, която кара. В 80% от случаите изобщо не може да си позволи да кара кола! С 450-500лв. заплата каква кола ?!? Не да гледам 5-6 годишни коли с десен волан и 8 годишни гуми
А за писта... някъде бях чел, че асфалта, който се ползва във Формула 1 струва 1000лв. на квадратен метър

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
идиота-кретен-комплексар няма да иде, ако ще ринга да се пренесе в делиормана...... просто им е фикс идея да са отпред, щото 530д-то е самолет и не може някакъв си с клио примерно да е отпред! няма!
е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Механджията написа:идиота-кретен-комплексар няма да иде, ако ще ринга да се пренесе в делиормана...... просто им е фикс идея да са отпред, щото 530д-то е самолет и не може някакъв си с клио примерно да е отпред! няма!
А какво правим, ако бързат, за да е*ат

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Механджията написа:идиота-кретен-комплексар няма да иде, ако ще ринга да се пренесе в делиормана...... просто им е фикс идея да са отпред, щото 530д-то е самолет и не може някакъв си с клио примерно да е отпред! няма!
ахаха да не види Мария кви си ги писал тука

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2