Писна ми от боклуци от женски род ....
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Re: Писна ми от боклуци от женски род ....
Демонстрирането на начин на живот,който е далеч над реалния е типично за България.Когато това нещо се премахне(вероятно това няма да стане никога) и българина реши с мизерната си заплата да купи по-добра храна за семейството си,да плати сметките си навреме и да стегне старата си кола за да има с какво да ходи на работа,да използва телефон за 200лв няколко години и т.н.-да прави разходите си съобразени пак казвам с мизерните заплати в БГ,може и държавицата да се пооправи,но докато "тарикатлъка" и "далавераджийството" са на мода и почит нищо добро не ни чака. 

E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
kikko написа:Демонстрирането на начин на живот,който е далеч над реалния е типично за България.Когато това нещо се премахне(вероятно това няма да стане никога) и българина реши с мизерната си заплата да купи по-добра храна за семейството си,да плати сметките си навреме и да стегне старата си кола за да има с какво да ходи на работа,да използва телефон за 200лв няколко години и т.н.-да прави разходите си съобразени пак казвам с мизерните заплати в БГ,може и държавицата да се пооправи,но докато "тарикатлъка" и "далавераджийството" са на мода и почит нищо добро не ни чака.

най-малкото "тарикатлъка" и "далавераджийството" нямат нищо общо със "Демонстрирането на начин на живот,който е далеч над реалния".
Типичен за България.. Кредитните карти и живеенето на лизинг (и духинг

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Като не им се връщат кинти - да си плащат в натура...за какви се имат тия женоря?
Никой не мое ма връне на селу!
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
alekangg написа:Явно има доста богати хора тук, щом се чете за суми от няколко хиляди лв не върнати, че и прежалени..
Друг е въпроса, че като цяло българите обичат да искат пари на заем, а и естествено много хора им дават.
От наблюденията ми над народо психологията на българина, в повечето случаи, пари се дават на искащия, не защото така е решил даващия, а от страх, какво ще каже искащия и дали няма да се разсърди. Има си хора, които постоянно искат пари на заем, било за едно, второ или трето, просто такъв им е начина на живот. След това се оплакват, че имали да връщат, а понякога и не връщат

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Madjara
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: икономайзер
BMW Power ACM написа:Пари назаем да си оправи колата, да я зареди с гориво за да си обикаля безцелно на разтояния от 2-3 километра за да го видят хората, че кара 20 годишен бял мерцедес, който купи...с пари назаем.

ПП: Може и да говорим за съвсем различни хора, ма то в това малко селце надали

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Абе май не е. Мисля последно казваше, че не искал да "точи" колата с фолио, щял да кара на климатик. Сякаш едното има общо с другото. 

- Madjara
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: икономайзер
Абе той един такъв... май иска да на**е дявола у въздуха, ма не му се получава. Това ме навежда за спомена с поздрав за рождения ми ден - "Да си жив, щот много здрави си отидоха". Така де сори за отклонението.
По темата бих казал, че всичко лошо може да случи на всеки, не само в БГ, тъй като съм бил извън страната ни за определен период от време, но ми бе достатъчен за да преценя какви са хората там. Не е много по различно от тук, също има хора които дебнат всеки наивник с пари, за да го изцедят, също има длъжници по банки и т.н. Само разликата е, че там тяхната съдебна система работи ефективно на 100%, а не като нашата, всяко дело да се протака с години и да са намесени пари в цялата работа. Но в крайна сметка, те за тва са парите, направени са на основата на дълга.
По темата бих казал, че всичко лошо може да случи на всеки, не само в БГ, тъй като съм бил извън страната ни за определен период от време, но ми бе достатъчен за да преценя какви са хората там. Не е много по различно от тук, също има хора които дебнат всеки наивник с пари, за да го изцедят, също има длъжници по банки и т.н. Само разликата е, че там тяхната съдебна система работи ефективно на 100%, а не като нашата, всяко дело да се протака с години и да са намесени пари в цялата работа. Но в крайна сметка, те за тва са парите, направени са на основата на дълга.

- chiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 34 със субтитри !!!
- Мечтае да кара: e31,,,,,,,,,е38
- Детайли за колата: много замаскирани циганий,,,,,,,,,,ръжда,и ВЕСТНИЦИ ВЪВ ПРАГОВЕТЕ
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3