Писна ми от боклуци от женски род ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Re: Писна ми от боклуци от женски род ....

Мнение от kikko » 14 Юли 2013, 17:07

Демонстрирането на начин на живот,който е далеч над реалния е типично за България.Когато това нещо се премахне(вероятно това няма да стане никога) и българина реши с мизерната си заплата да купи по-добра храна за семейството си,да плати сметките си навреме и да стегне старата си кола за да има с какво да ходи на работа,да използва телефон за 200лв няколко години и т.н.-да прави разходите си съобразени пак казвам с мизерните заплати в БГ,може и държавицата да се пооправи,но докато "тарикатлъка" и "далавераджийството" са на мода и почит нищо добро не ни чака. :yes:
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 14 Юли 2013, 23:11

kikko написа:Демонстрирането на начин на живот,който е далеч над реалния е типично за България.Когато това нещо се премахне(вероятно това няма да стане никога) и българина реши с мизерната си заплата да купи по-добра храна за семейството си,да плати сметките си навреме и да стегне старата си кола за да има с какво да ходи на работа,да използва телефон за 200лв няколко години и т.н.-да прави разходите си съобразени пак казвам с мизерните заплати в БГ,може и държавицата да се пооправи,но докато "тарикатлъка" и "далавераджийството" са на мода и почит нищо добро не ни чака. :yes:

:OT: ...И после се събуди и краката ти отвити :help: :help: :mhihi:
най-малкото "тарикатлъка" и "далавераджийството" нямат нищо общо със "Демонстрирането на начин на живот,който е далеч над реалния".
Типичен за България.. Кредитните карти и живеенето на лизинг (и духинг :mhihi: ) са български патент :kuku: :wave:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 14 Юли 2013, 23:22

Kaжи им:
Изображение
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 15 Юли 2013, 8:29

Като не им се връщат кинти - да си плащат в натура...за какви се имат тия женоря?
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 19 Юли 2013, 20:55

alekangg написа:Явно има доста богати хора тук, щом се чете за суми от няколко хиляди лв не върнати, че и прежалени..
Друг е въпроса, че като цяло българите обичат да искат пари на заем, а и естествено много хора им дават.
От наблюденията ми над народо психологията на българина, в повечето случаи, пари се дават на искащия, не защото така е решил даващия, а от страх, какво ще каже искащия и дали няма да се разсърди. Има си хора, които постоянно искат пари на заем, било за едно, второ или трето, просто такъв им е начина на живот. След това се оплакват, че имали да връщат, а понякога и не връщат

:roll: :!: :idea: и не помагат в темата за бачкане...
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: икономайзер

Мнение от Madjara » 02 Сеп 2013, 13:10

BMW Power ACM написа:Пари назаем да си оправи колата, да я зареди с гориво за да си обикаля безцелно на разтояния от 2-3 километра за да го видят хората, че кара 20 годишен бял мерцедес, който купи...с пари назаем. :ok:

:OT: Защо ли ми звучи сякаш познавам този човек, да не би да е дошъл да му затъмня прозорците на въпросния бенц с пари назаем. Няма да се учудя :mhihi:. Явно се чувства Хамериканец човечеца, няма лошо :mhihi:
ПП: Може и да говорим за съвсем различни хора, ма то в това малко селце надали
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Сеп 2013, 19:01

Абе май не е. Мисля последно казваше, че не искал да "точи" колата с фолио, щял да кара на климатик. Сякаш едното има общо с другото. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: икономайзер

Мнение от Madjara » 02 Сеп 2013, 20:55

Абе той един такъв... май иска да на**е дявола у въздуха, ма не му се получава. Това ме навежда за спомена с поздрав за рождения ми ден - "Да си жив, щот много здрави си отидоха". Така де сори за отклонението.

По темата бих казал, че всичко лошо може да случи на всеки, не само в БГ, тъй като съм бил извън страната ни за определен период от време, но ми бе достатъчен за да преценя какви са хората там. Не е много по различно от тук, също има хора които дебнат всеки наивник с пари, за да го изцедят, също има длъжници по банки и т.н. Само разликата е, че там тяхната съдебна система работи ефективно на 100%, а не като нашата, всяко дело да се протака с години и да са намесени пари в цялата работа. Но в крайна сметка, те за тва са парите, направени са на основата на дълга.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e 34 със субтитри !!!
Мечтае да кара: e31,,,,,,,,,е38
Детайли за колата: много замаскирани циганий,,,,,,,,,,ръжда,и ВЕСТНИЦИ ВЪВ ПРАГОВЕТЕ

Мнение от chiko » 03 Сеп 2013, 11:19

От тоя/тая дего е,,ш акъл не дей да взимаш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата