НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: НВ-ВМХ

Мнение от bum_bum » 17 Юли 2013, 16:18

TNT написа:
TNT написа:А кога е по-добре да се приемат евентуалните въглехидрати в дневното меню? Все още не се чувствам ОК, когато съм ги изключил на 100%. Може 200 калории да са дневно, но се чувствам доста по-добре. Кофтито е, че обикновено вечер прегрешавам, а май е по-добре сутрин. Или бъркам?

??

Автора и нищо не каза как е подействал фастинга.

Понеже казах, че няма да пиша в темата и не съм я и отварял да гледам. Гледам, че писанията ми провокират сульо и пульо да дават мнения само и единствено с цел да спорят с мен, а и разни хора си регистрират по няколко ника за да напишат неща, които нямат смелоста да кажат от собствения си профил.. няма смисъл. Предпочитам да не пиша.

Фастинга не е за всеки както се оказа :mhihi: Изкарах малко над 170 часа само с вода. Кофти беше, че беше яко жега, а аз нито един ден не почивах както е препоръчително, а или работих физическа работа или тренирах. Към петия ден вече мислех само за яденето, което ще изям след като се захраня. Изгубих към 8кг общо като стомаха ми се вдлъбна като на някъв йога :mhihi:

Към днешна дата съм възстановил килограмите вече, както и силовата издръжливост, даже може да кажа, че е и малко нагоре. Абсолютната сила още не като преди ама предполагам и това ще си дойде на мястото. Тая седмица съм минал над 200км с колелото, което по принцип е с много тежки гуми и не е много за тая работа и имам двуразови тренировки всеки ден. Нямам идея дали съм изгорил някакви мазнини или не ама като цяло съм доволен, че опитах. На зима ще направя 14 дни да видя как ще е.

На въпроса на _galio_ - аз правя всеки ден почти нещо от тези-power clean, power jerk, snatch, също и разни други малко нетрадиционни упражнения като хвърляне на 20 килограмов диск или топка зад глава, пред тялото, американски подскоци, ходещи напади с диск или щанга в заключено положение над главата, SDHP- сумо тяга в която лоста се вдига до главата, суингове с пудовка, висока тяга с широк хват и още доста подобни.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 17 Юли 2013, 16:41

bum_bum написа:
Понеже казах, че няма да пиша в темата и не съм я и отварял да гледам.

е, де - нали затова ги разделихме, мани ги тея.

На въпроса на _galio_ - аз правя всеки ден почти нещо от тези-power clean, power jerk, snatch, също и разни други малко нетрадиционни упражнения като хвърляне на 20 килограмов диск или топка зад глава, пред тялото, американски подскоци, ходещи напади с диск или щанга в заключено положение над главата, SDHP- сумо тяга в която лоста се вдига до главата, суингове с пудовка, висока тяга с широк хват и още доста подобни.

техниката как си я учил? понеже има доста неща за доизпипване. мисле да си завъртя тренировките около обръщане пред гърди и клек с щанга над глава, ама още се мъча с позционирането на щангата пред гърди. три дена вече си блъскам ключиците :mrgreen:
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 17 Юли 2013, 16:49

Сам много зор работа. Най-добре и пиши нещо да се разберете къде провежда тренировки сега за да те научи.

https://www.facebook.com/todorka.ivanova?fref=ts
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 17 Юли 2013, 16:54

bum_bum написа:Сам много зор работа. Най-добре и пиши нещо да се разберете къде провежда тренировки сега за да те научи.

хах, това е гаджето на един приятел :lol: малка София :mrgreen: ще ги занимая, мерси.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 17 Юли 2013, 17:01

Приятеля и влиза в играта като се контузиш :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 17 Юли 2013, 17:09

bum_bum написа:Приятеля и влиза в играта като се контузиш :mhihi:

много е в час той, идвал ми е на няколко семинара :) тонове информация може да избълва за отрицателно време :)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Юли 2013, 19:31

При мен се получи здрав застой с килограмите. Към месец никаква промяна. Забих и няма мърдане. Вече ям по 900гр свинско дневно, скоро ще мина на килограм... Ако е по-малко, значи яйцата са били повечко :lol: Опитвам се да качвам вече :lol: Реших, че за да "разбутам" застоя трябва или здрава тренировка, която да ме смаже :lol: , или креатинче :lol: Реших да пробвам първо със супер клек програма. Преди 2 години пробвах и бях много доволен от ефекта (3см обиколка на бедро за месец не съм постигал с нищо друго...), а беше и без никакви добавки. Откакто я започнах, мръднах вече минимално нагоре :lol: В краткосрочен период обаче все още ми пада кръвното след супер-клек серията. Пребледнявам и ми прилошава леко. 20-30мин. след това вече съм добре. Първия път пробвах с малко въглехидрат след тренировка и се преебах брутално :mhihi: Яка мускулна треска ме налегна след това, а не се съживих по-бързо. А килограмите на щангата трябва да растат още :lol: Засега смятам да продължа още 2-3-4 седмици (дават ги 6 до 8, ако издържиш :lol: ). Наистина ми идва много тежко, но има ефект. С повече сланина преди тренировката пак не се получава :lol:

Интересно ми е как действа креатина (монохидрат, матриците ми действат супер слабо :dunno: ) при този начин на хранене? Има ли същия ефект, както и при по-въглехидратно хранене :lol: Като цяло всякакви добавки/лекарства ми действат слабо. Добре, че кафето действа :lol: Креатин смятам да взема като захладнее малко де, сега се отказах. Много жега, много пот сега :mhihi:

Смятам и кръвни изследвания да си направя + урина, да видя всичко ли е ОК. Искам да съм сигурен :) Имам и изследвания от март-април някъде, с които мога да съпоставя. Нещо по-специално има ли да гледам или стандартни?

П.П. При 181см височина и 72кг наистина не се харесвам :mhihi: Поне 2кг искам до края на лятото :lol: А общо взето напоследък движението ми е да отида до фитнеса... и кардиото съм спрял от 7-10 дни някъде. Поне откъм колко % мазнини свалих ми харесва резултата. Още бая може, но не вярвах, че ще успея толкова чисто да сваля :lol: :mhihi: Мислех, че е прекалено оптимистично.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 0197

Мнение от Ehamko » 17 Юли 2013, 19:44

_galio_ написа:
bum_bum написа:Сам много зор работа. Най-добре и пиши нещо да се разберете къде провежда тренировки сега за да те научи.

хах, това е гаджето на един приятел :lol: малка София :mrgreen: ще ги занимая, мерси.

+1

И аз се "мъча" под нейно ръководство. Мисля че от четвъртък излиза в двуседмична почивка и след това е на линия. :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 17 Юли 2013, 20:33

steeN написа:http://mynorthwest.com/11/2312013/Seattle-researchers-confirm-link-between-fish-oil-and-prostate-cancer

Хммм. Връзка между омега-3 и рак на простата.

Таман се бях навил да взимам омега-3 от 1 Август и сега :banghead:
Дали да им се вярва на тези? И нищо не пише дали ако се взима постоянно тогава идва страничната реакция за риск от рак? :roll:
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 17 Юли 2013, 20:58

Пий си рибеното масло и изобщо не ги чети тия статии.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 17 Юли 2013, 20:59

То и от сланината ти скача холестерола :lol:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Юли 2013, 21:20

JOTTO_DEL написа:
steeN написа:http://mynorthwest.com/11/2312013/Seattle-researchers-confirm-link-between-fish-oil-and-prostate-cancer

Хммм. Връзка между омега-3 и рак на простата.

Таман се бях навил да взимам омега-3 от 1 Август и сега :banghead:
Дали да им се вярва на тези? И нищо не пише дали ако се взима постоянно тогава идва страничната реакция за риск от рак? :roll:

четоФ,че в лененото масло се съдържа 3-6-9 във уникално -маниакално :lol: добри пропорции
Е ли добра идея да се ползува? :paranoid:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Юли 2013, 21:28

Не знам просто реших да споделя статията, не съм спрял да взимам (http://www.nowfoods.com/Supplements/Pro ... ftgels.htm)... Мисля, че проблема е точно в растителните истории - http://www.marksdailyapple.com/flax-pro ... ncer-risk/
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 18 Авг 2013, 3:28

Аз да вдигна малко темата, като се похваля, че ще се позаредя с рибено масло и мултивитаминки от Щатите :lol: Баси тук същото е х3 :kuku: Рибеното масло ще е задължително - NOW Ultra Omega-3. Още се колебая витамин Ц или ADAM мултивитаминки да е другата кутия (човека на бригада едвам се нави да ми вкара и втора кутия нещо :lol: бах тея багажи :lol: ). От 2-3гр витамин Ц нещо не забелязвам разлика с тях/без тях, докато с АDAM-а, дори с 1/2 прием от дозата си усещам разлика и то не само в оцветената урина. Покрай Коледа, ако някой се прибира от Щатите, може пак да взема и Витамин Ц, но наистина не усещам никаква разлика. За мен е безсмислено да давам пари за нещо, от което не усещам разлика и само за плацебо.

Аз външно си стоя на същото ниво (след това, което постигнах първите ~40 дни), може би леко сила качих. Вече около 3 месеца може би карам на това хранене :dunno: Вече го няма проблема при пълната липса на въглехидратите с дискомфорт и т.н, който в началото си беше доста проблемен при мен. С под 200-300 калории от въглехидрат не се получаваше просто. Сега пак гледам да хапна нещо въглехидратно, но ако не ям въглехидрат... нямам проблем. Изглежда тялото вече напълно се приспособи. Може би напълно се приспособих, около 2-рия месец вече. Тези дни ще почвам едно креатинче, дано не се омазня от него. Целта ми е 3-4кг да кача при същия % мазнини. Смятам, че ще го постигна, освен ако при липсата на въглехидрати няма драстично по-различно действие този креатин. Засега не смятам да чистя още, трябва малко да се качва. Ако мога до другото лято да съм качил 8-9кг на същия % мазнини, ще съм супер доволен. Все още плочките са само като се стегна :lol: , но съм горе-долу доволен така. Като тренирам виждам вени, които не съм виждал от години :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 18 Авг 2013, 9:15

А ти какви очаквания имаш от витамин Ц? Нещо като стромба ли да е?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата