Защо си купих BMW?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Фиат 126р
Мечтае да кара: Шкода Фабия

Re: Защо си купих BMW?

Мнение от zlatko_baretata » 18 Юли 2013, 23:28

БаЯн написа:
In_Memoriam написа:Мда... пластмасови са, а Е82 си е железо :mhihi: Записах си.

И аз не знаех че Е34 и Е39 са пластмасови сигурно и Е32 е пластмасово :mhihi: а пък М5 е34 е много пластмасово и с много калпав мотор :mhihi:
:bchug:

Много хубаво суфлираш, ама заедно с оня тенор не ви се получава нещо дуета... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 18 Юли 2013, 23:44

че друга марка има ли? Щом и Господ кара БМВ

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 19 Юли 2013, 6:02

Колеги, моля ви, придържайте се към темата и избягвайте квалификации от рода "пластмасово BMW" и т.н.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: метро
Мечтае да кара: M Power Electrified

Мнение от Mr Charger » 19 Юли 2013, 17:27

Купих си първото БМВ Е28, след като покарах Е30. Ето защо:

- БМВ радва; :mhihi:
- БМВ лекува; :driving:

- БМВ те кара да се усмихваш. :D

Ей това са редки неща в днешния прецакан свят. И тия неща важат най-вече за моделите до 1990 г. Не че след това са лоши колите, ама не е същото. Разликата между БМВ преди 1990 г. и след това е като секса без и с кондом. Удоволствието е налице, ама някак си не е същото. :mhihi:
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '10 E550

Мнение от DAN40_91 » 19 Юли 2013, 18:07

1. Удоволствие от шофирането - управление, динамика, т.н.
2. Качество на материалите/сглобката
3. Надеждност
4. Фен съм на марката от малък, а и имах удоволствието да покарам е39 525dA (страхотна кола, с която километрите просто не се усещат), което тотално ме зариби.
5. Липсата на конкуренция в ценовия диапазон, към който се бях насочил (4к - края на 2011та). Търсех кола със задно предаване (или поне 4х4), спортно управление, бензинов мотор, достатъчно просторна за дълъг път. И така, е36 се оказа естествения избор.
Колата отговори на всичките ми очаквания, даже повечето ги надмина. Както и други колеги казаха - БМВтата сякаш са направени, за да те карат да се усмихваш, а кеф цена няма! Само понякога ми се иска да вървеше малко повече 20ката... :driving: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: млади майки да полудяват ...
Мечтае да кара: всичко,без пари да давам

Мнение от vanko 318i » 19 Юли 2013, 18:33

преди много време един батко(съсед) ми даде списание на БМВ с Е36 в него,безкрайно много пъти го разглеждах и си казах че някога ще имам такава кола и аз,по късно един колега имаше е30-ка купе с която доста пътувахме по служебни задачи,е няма такава ужасна кола останах разочарован малко от БМВ,това е30-та е ужасно нещо нито имаше вид на нещо а и с тия 2 врати (стани да седна)... и до ден днешен не харесвам е30 както и да е,2008 год. се сдобих с желаното от мен Е36 задължително седан и до ден днешен си я карам безпроблеми,и може би ще си я карам още доста време. иначе съм карал и астри и мерцедес и фиат и шкода и пасат и поло и голфове разни който са били я на причтели я служебни но като БМВ-то друга няма и като се кача в моята кола все едно си е направена за мен :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 19 Юли 2013, 18:38

Между другото това не може да го оцени човек преди да прекара повече време в БМВ и след това в друга кола. Като си купих е36-цата просто ми хареса седалката (рекаро), таблото, ергономията... ама сега като ми го блъснаха и като покарах вече 1 седмица друга кола от друга марка... ай... как дразни ВСИЧКО?!
Всеки бутон, всяка повърхност, всяка настройка седалката... все ми минава "ей майна, що не са го направили като в БМВ-то бе... толкова е по-удобно в него". Сигурно съм сектант и не съм карал кой знае какви коли... ама мен така ми се струва, като ръкавичка си ми пасва купенцето.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Юли 2013, 18:57

всяка настройка седалката... все ми минава "ей майна, що не са го направили като в БМВ-то бе... толкова е по-удобно в него"

Когато за първи път седнах в моята 46цата сериозно се замислих, дали стоковите седалки не са измислени с цел да си купиш рекаро или да не забравиш да си сложиш колана :mhihi: Наистина не се сещам за седалки в кола с по-малка странична опора за задника а от своя страна Е46 е една от най-добре завиващите масови коли - ебати комбинацията :lol:

Аватар
Кара: Фиат 126р
Мечтае да кара: Шкода Фабия

Мнение от zlatko_baretata » 19 Юли 2013, 20:09

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик... :winky:

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 19 Юли 2013, 22:06

zlatko_baretata написа:Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик... :winky:

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот... :mhihi:

:yes: :yes: :yes: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 20 Юли 2013, 1:57

Не мога да си обясня каква е тази омраза към е30 :conf: Като толкова не ви харесва и не можете да го оцените, карайте си пластмасата ( :oops: ) и не се излагайте с тъпи мнения и подписи от типа на тоя с ладата.
Mr Charger написа:Разликата между БМВ преди 1990 г. и след това е като секса без и с кондом. Удоволствието е налице, ама някак си не е същото. :mhihi:
.
По-точно от това и последното мнение на златко не може да се каже :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 20 Юли 2013, 10:45

Щото немах пари за 200SX S13 :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 20 Юли 2013, 12:08

M10 написа:Не мога да си обясня каква е тази омраза към е30 :conf: Като толкова не ви харесва и не можете да го оцените, карайте си пластмасата ( :oops: ) и не се излагайте с тъпи мнения и подписи от типа на тоя с ладата.
Mr Charger написа:Разликата между БМВ преди 1990 г. и след това е като секса без и с кондом. Удоволствието е налице, ама някак си не е същото. :mhihi:
.

Добре де, ок. Харесва ти, ама тъпото е, че при толкова много модели и варианти масово се харесва най-дърводелското изпълнение на марката, в която освен всичко останало като влезна вътре и си мислля, че съм седял на седалкаа, а те са събрали колата около мене.
И това за ладата в подписа на Ачо са мои думи и до голяма степен са истина. Понеже масовия бмв ентусиаст се стреми да купи Е30 за не повече от 1000 лв, което предполага се е в такова състояние, че е по-добре да си вземе лада за 1000 лв, която даже и ще върви повече :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 20 Юли 2013, 15:31

DLVasilev написа:
M10 написа:Не мога да си обясня каква е тази омраза към е30 :conf: Като толкова не ви харесва и не можете да го оцените, карайте си пластмасата ( :oops: ) и не се излагайте с тъпи мнения и подписи от типа на тоя с ладата.
.

Добре де, ок. Харесва ти, ама тъпото е, че при толкова много модели и варианти масово се харесва най-дърводелското изпълнение на марката, в която освен всичко останало като влезна вътре и си мислля, че съм седял на седалкаа, а те са събрали колата около мене.
И това за ладата в подписа на Ачо са мои думи и до голяма степен са истина. Понеже масовия бмв ентусиаст се стреми да купи Е30 за не повече от 1000 лв, което предполага се е в такова състояние, че е по-добре да си вземе лада за 1000 лв, която даже и ще върви повече :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Аватар

Мнение от Хаос » 20 Юли 2013, 15:59

защото много ме накефи Е34 обществото, тук във подфорума беше пълно с готини хора - готови да помогнат, със съвет, даже си спомнпм събирахме пари за един колега saint_85 итн
в днешно време не е съвсем така...

но пък моята маниащина расте...
Последна промяна Хаос на 21 Юли 2013, 13:26, променена общо 1 път
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата