Защо си купих BMW?
Модератор: Общи модератори
- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
Re: Защо си купих BMW?
БаЯн написа:In_Memoriam написа:Мда... пластмасови са, а Е82 си е железоЗаписах си.
И аз не знаех че Е34 и Е39 са пластмасови сигурно и Е32 е пластмасовоа пък М5 е34 е много пластмасово и с много калпав мотор
![]()
Много хубаво суфлираш, ама заедно с оня тенор не ви се получава нещо дуета...

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
че друга марка има ли? Щом и Господ кара БМВ
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Колеги, моля ви, придържайте се към темата и избягвайте квалификации от рода "пластмасово BMW" и т.н.
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Купих си първото БМВ Е28, след като покарах Е30. Ето защо:
- БМВ радва;
- БМВ лекува;
- БМВ те кара да се усмихваш.
Ей това са редки неща в днешния прецакан свят. И тия неща важат най-вече за моделите до 1990 г. Не че след това са лоши колите, ама не е същото. Разликата между БМВ преди 1990 г. и след това е като секса без и с кондом. Удоволствието е налице, ама някак си не е същото.
- БМВ радва;

- БМВ лекува;

- БМВ те кара да се усмихваш.

Ей това са редки неща в днешния прецакан свят. И тия неща важат най-вече за моделите до 1990 г. Не че след това са лоши колите, ама не е същото. Разликата между БМВ преди 1990 г. и след това е като секса без и с кондом. Удоволствието е налице, ама някак си не е същото.

Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
- DAN40_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '10 E550
1. Удоволствие от шофирането - управление, динамика, т.н.
2. Качество на материалите/сглобката
3. Надеждност
4. Фен съм на марката от малък, а и имах удоволствието да покарам е39 525dA (страхотна кола, с която километрите просто не се усещат), което тотално ме зариби.
5. Липсата на конкуренция в ценовия диапазон, към който се бях насочил (4к - края на 2011та). Търсех кола със задно предаване (или поне 4х4), спортно управление, бензинов мотор, достатъчно просторна за дълъг път. И така, е36 се оказа естествения избор.
Колата отговори на всичките ми очаквания, даже повечето ги надмина. Както и други колеги казаха - БМВтата сякаш са направени, за да те карат да се усмихваш, а кеф цена няма! Само понякога ми се иска да вървеше малко повече 20ката...

2. Качество на материалите/сглобката
3. Надеждност
4. Фен съм на марката от малък, а и имах удоволствието да покарам е39 525dA (страхотна кола, с която километрите просто не се усещат), което тотално ме зариби.
5. Липсата на конкуренция в ценовия диапазон, към който се бях насочил (4к - края на 2011та). Търсех кола със задно предаване (или поне 4х4), спортно управление, бензинов мотор, достатъчно просторна за дълъг път. И така, е36 се оказа естествения избор.
Колата отговори на всичките ми очаквания, даже повечето ги надмина. Както и други колеги казаха - БМВтата сякаш са направени, за да те карат да се усмихваш, а кеф цена няма! Само понякога ми се иска да вървеше малко повече 20ката...

- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
преди много време един батко(съсед) ми даде списание на БМВ с Е36 в него,безкрайно много пъти го разглеждах и си казах че някога ще имам такава кола и аз,по късно един колега имаше е30-ка купе с която доста пътувахме по служебни задачи,е няма такава ужасна кола останах разочарован малко от БМВ,това е30-та е ужасно нещо нито имаше вид на нещо а и с тия 2 врати (стани да седна)... и до ден днешен не харесвам е30 както и да е,2008 год. се сдобих с желаното от мен Е36 задължително седан и до ден днешен си я карам безпроблеми,и може би ще си я карам още доста време. иначе съм карал и астри и мерцедес и фиат и шкода и пасат и поло и голфове разни който са били я на причтели я служебни но като БМВ-то друга няма и като се кача в моята кола все едно си е направена за мен 

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Между другото това не може да го оцени човек преди да прекара повече време в БМВ и след това в друга кола. Като си купих е36-цата просто ми хареса седалката (рекаро), таблото, ергономията... ама сега като ми го блъснаха и като покарах вече 1 седмица друга кола от друга марка... ай... как дразни ВСИЧКО?!
Всеки бутон, всяка повърхност, всяка настройка седалката... все ми минава "ей майна, що не са го направили като в БМВ-то бе... толкова е по-удобно в него". Сигурно съм сектант и не съм карал кой знае какви коли... ама мен така ми се струва, като ръкавичка си ми пасва купенцето.
Всеки бутон, всяка повърхност, всяка настройка седалката... все ми минава "ей майна, що не са го направили като в БМВ-то бе... толкова е по-удобно в него". Сигурно съм сектант и не съм карал кой знае какви коли... ама мен така ми се струва, като ръкавичка си ми пасва купенцето.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
всяка настройка седалката... все ми минава "ей майна, що не са го направили като в БМВ-то бе... толкова е по-удобно в него"
Когато за първи път седнах в моята 46цата сериозно се замислих, дали стоковите седалки не са измислени с цел да си купиш рекаро или да не забравиш да си сложиш колана

- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
zlatko_baretata написа:Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...![]()

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Не мога да си обясня каква е тази омраза към е30
Като толкова не ви харесва и не можете да го оцените, карайте си пластмасата (
) и не се излагайте с тъпи мнения и подписи от типа на тоя с ладата.
По-точно от това и последното мнение на златко не може да се каже

.Mr Charger написа:Разликата между БМВ преди 1990 г. и след това е като секса без и с кондом. Удоволствието е налице, ама някак си не е същото.

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Щото немах пари за 200SX S13 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
M10 написа:Не мога да си обясня каква е тази омраза към е30Като толкова не ви харесва и не можете да го оцените, карайте си пластмасата (
.Mr Charger написа:Разликата между БМВ преди 1990 г. и след това е като секса без и с кондом. Удоволствието е налице, ама някак си не е същото.
Добре де, ок. Харесва ти, ама тъпото е, че при толкова много модели и варианти масово се харесва най-дърводелското изпълнение на марката, в която освен всичко останало като влезна вътре и си мислля, че съм седял на седалкаа, а те са събрали колата около мене.
И това за ладата в подписа на Ачо са мои думи и до голяма степен са истина. Понеже масовия бмв ентусиаст се стреми да купи Е30 за не повече от 1000 лв, което предполага се е в такова състояние, че е по-добре да си вземе лада за 1000 лв, която даже и ще върви повече

ATR-42/72
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
DLVasilev написа:M10 написа:Не мога да си обясня каква е тази омраза към е30Като толкова не ви харесва и не можете да го оцените, карайте си пластмасата (
Добре де, ок. Харесва ти, ама тъпото е, че при толкова много модели и варианти масово се харесва най-дърводелското изпълнение на марката, в която освен всичко останало като влезна вътре и си мислля, че съм седял на седалкаа, а те са събрали колата около мене.
И това за ладата в подписа на Ачо са мои думи и до голяма степен са истина. Понеже масовия бмв ентусиаст се стреми да купи Е30 за не повече от 1000 лв, което предполага се е в такова състояние, че е по-добре да си вземе лада за 1000 лв, която даже и ще върви повече

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
защото много ме накефи Е34 обществото, тук във подфорума беше пълно с готини хора - готови да помогнат, със съвет, даже си спомнпм събирахме пари за един колега saint_85 итн
в днешно време не е съвсем така...
но пък моята маниащина расте...
в днешно време не е съвсем така...
но пък моята маниащина расте...
Последна промяна Хаос на 21 Юли 2013, 13:26, променена общо 1 път
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!