Воайор в Мол-а
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Воайор в Мол-а
Пазете си жените, има един воайор който обикаля моловете, завира се по пробните все едно чака жена си и гледа жените докато се преобличат.
На външен вид е: леко мургав, добре облечен, гелосан и залисан, къдрав, ръст около 175см.
Вчера в Сердика Мол бях с жена си, в H@M-а, жена ми си пазаруваше некакви дрешки а аз дремех около нея. Влезна да пробва а аз след около 2 мин застанах на входа на пробната да оценявам кое как и стои. В този момент идват две руси мацки и ме питат дали чакам жена си. Казвам "Да" а те почват:
- Там има един дето гледа голи жените.
- Кой бе?
- Е този, и сочат въпросният индивид.
Гледам го стои и се озърта но ме вижда че го гледам, ама откъде да знам, може жена му да пробва
Но настоятелно го гледам
Мацките се оплакаха на едно от момичетата, което оправяше дрехите, през това време тоя въз и да го нема.... А тамън преди да излезе от пробните излязоха всички жени и никоя не го заговори, значи никой не чака
Дееба и копелето, ходи и дебне да види некоя гола жена
На камерите го има и ще вземат мерки от магазина, ама то шило у торба не стои... Ще се премести в друг Мол.
Нито да го гепиш, нито да го биеш....
Пазете си жените
На външен вид е: леко мургав, добре облечен, гелосан и залисан, къдрав, ръст около 175см.
Вчера в Сердика Мол бях с жена си, в H@M-а, жена ми си пазаруваше некакви дрешки а аз дремех около нея. Влезна да пробва а аз след около 2 мин застанах на входа на пробната да оценявам кое как и стои. В този момент идват две руси мацки и ме питат дали чакам жена си. Казвам "Да" а те почват:
- Там има един дето гледа голи жените.
- Кой бе?
- Е този, и сочат въпросният индивид.
Гледам го стои и се озърта но ме вижда че го гледам, ама откъде да знам, може жена му да пробва

Мацките се оплакаха на едно от момичетата, което оправяше дрехите, през това време тоя въз и да го нема.... А тамън преди да излезе от пробните излязоха всички жени и никоя не го заговори, значи никой не чака

На камерите го има и ще вземат мерки от магазина, ама то шило у торба не стои... Ще се премести в друг Мол.
Нито да го гепиш, нито да го биеш....
Пазете си жените

Re: Воайор в Мол-а
хахаха
темата сцепва
жените в днешно време да ги уплашиш с воайорство е като да плашиш куче със салам...
темата сцепва
жените в днешно време да ги уплашиш с воайорство е като да плашиш куче със салам...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Хаос написа:жените в днешно време да ги уплашиш с воайорство е като да плашиш куче със салам...

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
само да не се и появи злия гей да оди по мъжките пробни 

Ти с тая тема само идей даваш бре. До сега ако е бил само един, от утре ще са 7-8

Eмилио Димитров написа:само да не се и появи злия гей да оди по мъжките пробни

Чак пък тема да се пуска за такива глупости
Ами то в такъв случай да не ги пускаме и на плаж да ходят , че някой може да ги види по бански само

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Eмилио Димитров написа:само да не се и появи злия гей да оди по мъжките пробни
Ще го одерe като агне някой

7 мнения
• Страница 1 от 1