Воайор в Мол-а

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Воайор в Мол-а

Мнение от barty » 21 Юли 2013, 19:04

Пазете си жените, има един воайор който обикаля моловете, завира се по пробните все едно чака жена си и гледа жените докато се преобличат.
На външен вид е: леко мургав, добре облечен, гелосан и залисан, къдрав, ръст около 175см.

Вчера в Сердика Мол бях с жена си, в H@M-а, жена ми си пазаруваше некакви дрешки а аз дремех около нея. Влезна да пробва а аз след около 2 мин застанах на входа на пробната да оценявам кое как и стои. В този момент идват две руси мацки и ме питат дали чакам жена си. Казвам "Да" а те почват:
- Там има един дето гледа голи жените.
- Кой бе?
- Е този, и сочат въпросният индивид.

Гледам го стои и се озърта но ме вижда че го гледам, ама откъде да знам, може жена му да пробва :dunno: Но настоятелно го гледам :evil:
Мацките се оплакаха на едно от момичетата, което оправяше дрехите, през това време тоя въз и да го нема.... А тамън преди да излезе от пробните излязоха всички жени и никоя не го заговори, значи никой не чака :bang: Дееба и копелето, ходи и дебне да види некоя гола жена :ranting:
На камерите го има и ще вземат мерки от магазина, ама то шило у торба не стои... Ще се премести в друг Мол.

Нито да го гепиш, нито да го биеш....
Пазете си жените :ok:
:yes:

Аватар

Re: Воайор в Мол-а

Мнение от Хаос » 21 Юли 2013, 19:06

хахаха
темата сцепва

жените в днешно време да ги уплашиш с воайорство е като да плашиш куче със салам...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 21 Юли 2013, 19:10

Хаос написа:жените в днешно време да ги уплашиш с воайорство е като да плашиш куче със салам...

:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 21 Юли 2013, 19:21

само да не се и появи злия гей да оди по мъжките пробни :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 21 Юли 2013, 20:52

Ти с тая тема само идей даваш бре. До сега ако е бил само един, от утре ще са 7-8 :mhihi:
Eмилио Димитров написа:само да не се и появи злия гей да оди по мъжките пробни :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 21 Юли 2013, 23:00

Чак пък тема да се пуска за такива глупости :banghead: Ами то в такъв случай да не ги пускаме и на плаж да ходят , че някой може да ги види по бански само :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 21 Юли 2013, 23:03

Eмилио Димитров написа:само да не се и появи злия гей да оди по мъжките пробни :mhihi:

Ще го одерe като агне някой :D

Назад към Извън Темата