За "хубавите" номера.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Re: За "хубавите" номера.

Мнение от Apassionata » 01 Юли 2013, 20:54

Последно ся плащат ли се или не се плащат тия номера, че нещо се обърках :conf: :paranoid: :roll: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 01 Юли 2013, 20:58

Apassionata написа:Последно ся плащат ли се или не се плащат тия номера, че нещо се обърках :conf: :paranoid: :roll: :mhihi:

Плащат се. На мен ми искаха 35лв за тях, понеже ми предложиха да си избера предстоящ номер от новата серия, която е започнала и отидох тъкмо навреме за 1777
Изображение
ATR-42/72

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 24 Юли 2013, 15:10

Изображение :winky: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Мнение от MonsteR » 24 Юли 2013, 16:15

Borymeckata написа:Всички сме ги виждали - "хубава" табела с повтарящи се цифри на номера: 2525, 2255, 2552 или нещо подобно. Явно за някои хора това е важно, щом отделят пари и усилия за да си осигурят такива номера. Лично аз не разбирам какъв е смисълът... Показваш, че си нещо повече от другите, открояваш се от тълпата? Такъв номер определено се набива на очи и по-лесно се запомня - това предимство ли е или недостатък?

Интересува ме какво мислите за "хубавите" и не чак толкова "хубави" номера? Само гъзария? Или все пак имат някакъв смисъл? Дават ли ти някакво реално предимство? Или напротив - създават проблеми? Благодаря предварително за всички мнения.

Въпрос на вкус бе боримечка :)... струва от 50 то няколко хиляди лв... зависи колко си готов да отделиш. Плаща се на касата а се избира при началника...ако не са свършили Поздрави!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 24 Юли 2013, 21:00

emiliqn.gqurov написа:Изображение :winky: :mhihi:

Егати работата, защо ли не съм го мяркал из Габрово. :D Иначе за мен няма никакво значение дали номера ми е 7777 или 8461 примерно. Важното е да ми върши работа и да съм доволен от колцата. Номера не играе никаква роля.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Юли 2013, 22:31

Ти не си го виждал в Габрово, ама аз го видях в Казанлък. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Аватар

Мнение от Хаос » 24 Юли 2013, 22:50

а снимката е от Подуяне...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 25 Юли 2013, 9:35

По темата - в момента ми предлагат номера, който някога исках (YXXX) срещу 150 лева с пререгистрацията, но почвам да се чудя дали да ги дам или да ги използвам за до горе или шорт шифтър :mhihi:

П.С.: Ако това беше при първата регистрация от раз ги бях дал, но сега малко се колебая вече като съм я регистрирал...
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

Потребител
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: 330d

Мнение от sevisevi16 » 27 Дек 2013, 18:13

А.Марчев написа:
emiliqn.gqurov написа:Изображение :winky: :mhihi:

Егати работата, защо ли не съм го мяркал из Габрово. :D Иначе за мен няма никакво значение дали номера ми е 7777 или 8461 примерно. Важното е да ми върши работа и да съм доволен от колцата. Номера не играе никаква роля.

Колега Поршето е от район Подуене, виждал съм го на живо. :)

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 27 Дек 2013, 21:41

Епа не е ли от Търново, аз там съм го виждал, в комплект с Ленд Крузер V8 с ЕВ 888888 :winky: А да, преди месец го мярнах и в Овча Купел, дали не е от там :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 27 Дек 2013, 23:24

DriftoMania написа:Епа не е ли от Търново, аз там съм го виждал, в комплект с Ленд Крузер V8 с ЕВ 888888 :winky: А да, преди месец го мярнах и в Овча Купел, дали не е от там :mhihi:

Аз пък преди две седмици мерхах V8-ка в TOYOTA Запад, дали не е от там?

Потребител
Аватар
Кара: E39 520d
Мечтае да кара: M, EVO, GTR, WRX STI, OPC, AMG, S и RS
Детайли за колата: Голяма с малък двигател

Мнение от djindjiplqktora » 29 Дек 2013, 22:46

Имах служебен чисто нов автомобил, за който бяха платени 1000лв за четири еднакви цифри. Всичко на всичко, за мен еднаквия номер има един плюс и един минус.
Минуса е, че почти всеки катаджия ти вдига палка, с надеждата, че си паралия......
Плюса и той е типично по български: аз обичам да спазвам ограниченията на скоростта и по цариградско обикновено съм в лява лента, и карам с 80-85км/h, отзад никой не прави проблем, няма дълги светлини, клаксони и видими псувни. Подобно е и положението когато изпреварвам по магистрала в лявата лента с 140км/h. Съвсем не така изглеждат нещата с други по-обикновени автомобили които съм карал.

Има голяма вероятност плюса и минуса които изтъкнах, да са засилени и от факта, че въпросния автомобил с рег. номер хххх беше с много агресивен външен вид.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 29 Дек 2013, 23:55

А какво ще кажете за съвпадението на букви с цифри и да се получи ОВЧЧЧЧАР :D
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 30 Дек 2013, 0:01

А.Марчев написа:А какво ще кажете за съвпадението на букви с цифри и да се получи ОВЧЧЧЧАР :D
Изображение

Това даже го имаше преди няколко години във вестника.А като разбрал собственика се почуствал обиден, че му викат овчар пък той видиш ли колко много пари бил дал да е гъзар с тоя номер. И се опита да осъди човека който е написал статията, ама нещо май не му се получи. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 Sedan 136 Hp
Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела

Мнение от bobi_81xx » 30 Дек 2013, 0:11

Nukem написа:Аз за 5559 платих 120лв и 3 дена чаках да се появи шефа на кат. Винаги съм искал номер с еднакви цифри, важното беше да са последователни нечетни малко суеверен си падам, съседите ми приятели от деца и те като си регистрираха колите също някой си платиха други им се радваха че са се паднали щогоде последователни цифри, за някой носи щастие, за някой е носталгия по мутренските години мисля, че няма еднозначен отговор!
Лично полицаи ми е казвал: "Какво ревете и искате номер с еднакви цифри, вземете си с различни че ако блъснете някой има шанс да не ви го запомнят свидетелите" и това казано от полицай смятай!

Много си платил Колега,в Монтана тази поредност е само 50 лв и малко връзчици :D защото бързо си намират собственока!!!
Последна промяна bobi_81xx на 30 Дек 2013, 16:04, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата