Хелп имам си щъркел !!!... ОТЛЕТЯ - CLOSE!
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
furnata написа:http://www.bspb.org/
Това е сайта на "Българско дружество за защита на птиците" има всичко там квото те интересува.....И да не го утепаш ей че има деца да носи![]()
![]()
Цял ден не им работиха телефоните (или поне такова съобщение даваше БТК) Вчера се включваше секретар...
SummonedToDIe написа:furnata написа:http://www.bspb.org/
Това е сайта на "Българско дружество за защита на птиците" има всичко там квото те интересува.....И да не го утепаш ей че има деца да носи![]()
![]()
Провери си в детската стая да няма подарък![]()
![]()
Той вече дойде... ма..... знае ли се

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ей Боби ти и щъркели си взел да гледаш. Да не е някъф нов бизнес
Супер че си го прибрал и погрижил за него ама като ги знам тия организации колко ги интересува. Пък и той не е ли голям. Няма ли като оздравее да отпраши самичък. Или се е призързал към тебе
Да не забравиш да ме водиш на ЕКО-то да пием бира като се прибера в София

Да не забравиш да ме водиш на ЕКО-то да пием бира като се прибера в София

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
[quote="Aiw"] Научих го даже и да лети - хвърлях го от един гараж и след доста неуспешни опити прохвърча [/quote="Aiw"]

DEYAN IYI написа:Преди 7 години дядо ми ме извика да прибера от тях "орел", който беше видял как пада от едно дърво! Гадинката беше с един крак, вероятно хващана в капан, пълна с кокошинки, абе на умирачка беше тръгнало! Купих препарати и я пощих сумати време, но успешно! Опита всички меса на света: свинско, телешко, ярешко, агнешко, заешко, риба, пиле... каквото имахме за готвене, таковаНакрая я храних с пинсета, щото, като се съживи, възвърна грабливия си нрав
, но това ме направи много щастлив. Само дето не почна да лети из къщи...
Гледах я в кухнята, пак като не се напълнихме с паразити...
В крайна сметка се свързахме със споменатото по-горе дружество и дойдоха две момчета и едно момиче да приберат пилето. Пратих го в Стара Загора в приюта за осакатени диви животни. Много се зарадваха, защото се оказа доста рядък вид, а там ги размножават и пускат обратно в природатаех, че хубав спомен!
![]()
Беше Черна Каня, женска ето такава![]()
Човече,напълни ми душата!Рядко се срещат хора като теб и като колегата дето търси приют за щъркела.

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Защо не се обадиш на золоогическата градина може да го приутят или на някаква организация може да има
ще поразпитам инааче е голям пич 

Колега, първо го заведи на ветеринарите в зоопарка да го прегледат, щото с тоя пичи грип не е шега работа. Второ по-добре избутайте зимата някак си щото е късно вече да си отлита, пък напролет като започнат да прииждат би трябвало животинският му нагон и инстинкт да заработят и да си отиде при свойте, незнам дали има по-добър вариант от този.
- turboto
- ентусиаст
-
!
Разговаряхме с тези от Стара Загора според тях щъркела е тазгодишен. Хапва си, вече свикна ходислед нас като кученце... Не изглежда да е болен, маха и с крила пощи се... Според тях нищо му няма били имали още към 200 такива дето не са отлетели.
Иначе смятам да го задържим тази година на съседа в двора и ше му организираме едностаен с преходен хол и камина за зимата
Някой телефон на зоологическата градина?
Иначе смятам да го задържим тази година на съседа в двора и ше му организираме едностаен с преходен хол и камина за зимата

Някой телефон на зоологическата градина?
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- turboto
- ентусиаст
-
РЕ:
lllubo написа:аз знам че щъркелите много бързо се привързват към хората
Верно е от собствен опит го казвам вече

- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
Пуснато на: 18 Сеп 2006, 23:14 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Колега, първо го заведи на ветеринарите в зоопарка да го прегледат, щото с тоя пичи грип не е шега работа. Второ по-добре избутайте зимата някак си щото е късно вече да си отлита, пък напролет като започнат да прииждат би трябвало животинският му нагон и инстинкт да заработят и да си отиде при свойте, незнам дали има по-добър вариант от този.
аз съм чел, че тези които немогат да отлетят и евентуално изкарат зимата биват убити от щъркелите, които се завръщат през пролетта (щото може да са заболели от нещо)
Иначе евала за постъпката

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3