Хелп имам си щъркел !!!... ОТЛЕТЯ - CLOSE!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 18 Сеп 2006, 18:24

намери му временна заетост в Майчин дом или Шейново и без това е трафикант на деца :D
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 18 Сеп 2006, 18:35

furnata написа:http://www.bspb.org/

Това е сайта на "Българско дружество за защита на птиците" има всичко там квото те интересува.....И да не го утепаш ей че има деца да носи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Цял ден не им работиха телефоните (или поне такова съобщение даваше БТК) Вчера се включваше секретар...

SummonedToDIe написа:
furnata написа:http://www.bspb.org/

Това е сайта на "Българско дружество за защита на птиците" има всичко там квото те интересува.....И да не го утепаш ей че има деца да носи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Провери си в детската стая да няма подарък :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Той вече дойде... ма..... знае ли се :mhihi: :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 18 Сеп 2006, 19:15

Ей Боби ти и щъркели си взел да гледаш. Да не е някъф нов бизнес :mhihi: :mhihi: :mhihi: Супер че си го прибрал и погрижил за него ама като ги знам тия организации колко ги интересува. Пък и той не е ли голям. Няма ли като оздравее да отпраши самичък. Или се е призързал към тебе :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Да не забравиш да ме водиш на ЕКО-то да пием бира като се прибера в София :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 18 Сеп 2006, 19:51

[quote="Aiw"] Научих го даже и да лети - хвърлях го от един гараж и след доста неуспешни опити прохвърча [/quote="Aiw"]

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 18 Сеп 2006, 22:20

DEYAN IYI написа:Преди 7 години дядо ми ме извика да прибера от тях "орел", който беше видял как пада от едно дърво! Гадинката беше с един крак, вероятно хващана в капан, пълна с кокошинки, абе на умирачка беше тръгнало! Купих препарати и я пощих сумати време, но успешно! Опита всички меса на света: свинско, телешко, ярешко, агнешко, заешко, риба, пиле... каквото имахме за готвене, такова :lol: Накрая я храних с пинсета, щото, като се съживи, възвърна грабливия си нрав 8) , но това ме направи много щастлив. Само дето не почна да лети из къщи...:mhihi: Гледах я в кухнята, пак като не се напълнихме с паразити...

В крайна сметка се свързахме със споменатото по-горе дружество и дойдоха две момчета и едно момиче да приберат пилето. Пратих го в Стара Загора в приюта за осакатени диви животни. Много се зарадваха, защото се оказа доста рядък вид, а там ги размножават и пускат обратно в природата :) ех, че хубав спомен! 8)

Беше Черна Каня, женска ето такава :arrow:

Изображение

Човече,напълни ми душата!Рядко се срещат хора като теб и като колегата дето търси приют за щъркела. :yes:

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 18 Сеп 2006, 22:50

Защо не се обадиш на золоогическата градина може да го приутят или на някаква организация може да има :idea: :idea: ще поразпитам инааче е голям пич ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 18 Сеп 2006, 23:01

това е страхотно. аз бих си го хранил..

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 18 Сеп 2006, 23:14

Колега, първо го заведи на ветеринарите в зоопарка да го прегледат, щото с тоя пичи грип не е шега работа. Второ по-добре избутайте зимата някак си щото е късно вече да си отлита, пък напролет като започнат да прииждат би трябвало животинският му нагон и инстинкт да заработят и да си отиде при свойте, незнам дали има по-добър вариант от този.

ентусиаст
Аватар

!

Мнение от turboto » 19 Сеп 2006, 10:44

Разговаряхме с тези от Стара Загора според тях щъркела е тазгодишен. Хапва си, вече свикна ходислед нас като кученце... Не изглежда да е болен, маха и с крила пощи се... Според тях нищо му няма били имали още към 200 такива дето не са отлетели.

Иначе смятам да го задържим тази година на съседа в двора и ше му организираме едностаен с преходен хол и камина за зимата :mhihi:

Някой телефон на зоологическата градина?

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 19 Сеп 2006, 11:57

Еми честит квартирант тогава :yes:

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 19 Сеп 2006, 17:27

ей Боби, евала! :yes:
много е добра животинката. Моля те само не я изхвърляй на улицата! :uups:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 19 Сеп 2006, 17:34

ако го кръстиш БИМЧО отивам да му лова жабета :mhihi: :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от lllubo » 19 Сеп 2006, 17:35

аз знам че щъркелите много бързо се привързват към хората

ентусиаст
Аватар

РЕ:

Мнение от turboto » 19 Сеп 2006, 17:39

lllubo написа:аз знам че щъркелите много бързо се привързват към хората

Верно е от собствен опит го казвам вече :mhihi: Кат кученце ходи след нас :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d
Мечтае да кара: M550d

Мнение от LANA » 19 Сеп 2006, 18:02

Пуснато на: 18 Сеп 2006, 23:14 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Колега, първо го заведи на ветеринарите в зоопарка да го прегледат, щото с тоя пичи грип не е шега работа. Второ по-добре избутайте зимата някак си щото е късно вече да си отлита, пък напролет като започнат да прииждат би трябвало животинският му нагон и инстинкт да заработят и да си отиде при свойте, незнам дали има по-добър вариант от този.

аз съм чел, че тези които немогат да отлетят и евентуално изкарат зимата биват убити от щъркелите, които се завръщат през пролетта (щото може да са заболели от нещо)
Иначе евала за постъпката :!:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата