Съвет относно покупка на BMW
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Re: Съвет относно покупка на BMW
Andronoff написа:Какво значи 530д за 6500-7000 лева?
За тия пари по-добре си вземи някоя по-читава е36 или е34, смени й водни помпи, ремъци, ролки, масла, филтри, термостат, антифриз, спирачки, накладки, спирачна течност....
И мотор, купе, преден и заден мост и салон

ATR-42/72
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
drago_pavlov написа:skipper написа:ilia1984 написа:skipper написа: Ако имаш предвид 7000 за а4 1.9 тди 131 , по-добре се откажи . Хубави коли са , но сложи още 2-3 хиляди лева за поправки .
Колега не слагай АудИ и "Хубави коли" в едно изречениеПо темата колега БМВ не е за теб "вервай" ми насочи се към ВАГ-а там са "истинските" коли бг пътищата най обичат Ауди-то
Защо пък да не са хубави коли ?
От два месеца карам едно А4 и всяка сутрин ме е яд да се кача в него, да го запаля, да го карам...
То и аз съм така

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
Благодаря много за отговорите колеги. Събрах доста информация. Като цяло ме отказахте от БМВ
Ще видя да се ориентирам към нещо друго. Може би ПАсат Б5/5.5.

Ще го кажа простичко- ако имаш 7бона си купи модел на който макс. цена, за перфектен автомобил е 7 бона. Купиш ли модел на който 7 бона е най-много средната цена те очакват много псувни в близко бъдеще...
Send using Tapatalk
Send using Tapatalk
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Сигурен съм че за 7 бона има запазени Е39
Моята 523 я продадох за 5800лв преди две години а беше много запазена, оригинален ксенон, фейс, кожа, нови гуми + джанти 16ки.... Първият, който дойде я купи, но почаках доста докато дойде 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Тия теми са неизчерпаеми
, но аз бих казал следното: търси кола за такива пари, че после да ти останат за 4 нови гуми и ходова част, и още някой лев да можеш да я покараш и да и се нарадваш. Голяма тъпотия е да си вземеш кола с последните пари. Аз вече 2 пъти я правя
и не че съжалявам, ама... си е гадно. Още оправям забележки 

- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
drago_pavlov написа: От два месеца карам едно А4 и всяка сутрин ме е яд да се кача в него, да го запаля, да го карам...
АУди-то е марка брат селска брат....

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Ето за автора на темата една обява в нашия форум:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=46&t=339423
Тая кола,като кола е много над тия бангии дето евентуално се чуди човека.Ако се спазарят,ако колата се види в сервиз,и ако няма нещо кой знае какво сериозно по нея.....не виждам причина да скача на друг автомобил.
Бааго за още 2500 лева дето има лимит човека да не може да я обслужи и оправи така че да я кара още дълго време без проблеми,къде го пращате при тия Е36-ци и Е34-ки незнам
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=46&t=339423
Тая кола,като кола е много над тия бангии дето евентуално се чуди човека.Ако се спазарят,ако колата се види в сервиз,и ако няма нещо кой знае какво сериозно по нея.....не виждам причина да скача на друг автомобил.
Бааго за още 2500 лева дето има лимит човека да не може да я обслужи и оправи така че да я кара още дълго време без проблеми,къде го пращате при тия Е36-ци и Е34-ки незнам

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Вие въобще не сте наред с главата, честно. Да, аз също съм изпитал огромни неприятности и финансови разходи с гробници БМВ-та през годините (имал съм 13 БМВ-та досега) и често си викам "еее да си бях купил една нова Дачия на времето...", но в следствие осъзнавам, че съм имал и много усмивки с тях. Не е нормално в една тема да давате акъл за разни чекии с предно за 20 000 лева, а в тази за 7000 лева... Абе хора, вие в БМВ клуб България ли се намирате или в някой пишлемейски форум ? Единственото, за което подкрепям масата от мнения е, да се бяга от дизела - просто не се оправдава. Повечето са на луди километри пробег и създават доста скъпи разходи, които нямат никакъв резон. Икономия...е те тая икономия на гориво после излиза през носа на шофьора. Ако ще се пътува до Луната и обратно всеки ден, наистина е по-добре да си купиш някакво Ситроенче/Пежо/Рено дизел ако си беден или М5, ако си мноооого на пари. Но ако не се возиш чак толкова много, BMW 5-та серия е истината за daily driver - например E39 520/523/528/530i във възможно най-читаво състояние, и да си оставиш 1000-2000 лева настрана за обслужване и ремонт. Вземи нещо за 4-5 хил. лева, за другите 2к смени цялото окачване с чисто ново и всички консумативи, и пътни такси и карай смело (например). Макар, че само да караш без да сменяш нищо по има резон, а като се опраси - сменяш ако требва и целия мотор за 1000-1500 лева и те така. А не като дизела, всичко да струва 4 цифрена сума, за да имаш удоволствието да ти трака на главата по цял ден.
BMW only!
Пасат, а4 или а6 от тази година са изключително добър избор за нашите пътища, с многораменното си предно окачване
еле па ако е и 2,5 TDI 

- amd
- клавиатурен мунингист
-

BMW only!
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
aero написа:Пасат, а4 или а6 от тази година са изключително добър избор за нашите пътища, с многораменното си предно окачванееле па ако е и 2,5 TDI
Е да окачването е проблем , но все пак не сменяме носачи всеки ден . Който не му се занимава комплект носачи Мейле ХД за 600 лева с доставката от Германия или ония другите дето са по 300 лева , може и полиуретан . А за мотора 2.5 TDI (душегуб) - единствено ако е 163 коня.
@amd - колегата иска дизел след 2000-ната година за 7к лева . Няма какво да си кривим душите за тези пари БМВ дизел , няма да се намери читаво . А за твоето предложение 530д

Ето една 320ка ( даже не съм отворил снимките да я видя ) http://www.mobile.bg/11375272783369038 2000 година с регистрацията 5000лв . Обслужване - масла , филтри , ходова част , сваляне на турбото и профилактика , проверка на съединител , проверка на ГНП , комплект гуми и то станаха 7 хиляди .

Oo (|||)(|||) oO
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Далеч от дизелите, това е, читавите са в магазина и то до време - тая профилактика за 2-3000 лева са 800-1000 литра бензин - сметнете си ги колко лиметра са (според мен към 10000км), които аз лично минавам за 2 години най-малко. Да напише автора на темата колко предполага, че ще измине на година за ориентир.
BMW only!
Гледам форума и не вярвам на ушите си
Какви коли се продават, какви коли се купуват
Успех 

Аз не съм казал че трябва да е 100% дизел. Просто натам се насочих защото си мислех че ще излиза по на сметка. Принципно досега само бензин съм карал. ( така де газ
)

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3