Live for speed fans ..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 17 Сеп 2003, 12:40

ИЗЛЪГАХ ГООООООООО :!: На 640х480 не фуул скрийн работиии 8) 8) Малко акана работа ама пак става поне не е без хич :yes: Вече и курсорче си имам и звук и 1 обиколка врътнах :mha: Остава вечер след работа да се позабавлявам малко че иначе ще има :uzi:
Deakon е ако не беше захапала изобщо щях да си извадя процесора и да го Полея - с вода :!: Баси 950-те мегахерца тогава :type:
Тея дни нещо нета ми е кофти и пробите за нет гейм ги отлагам за друг път :?

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 17 Сеп 2003, 12:57

БРАВОС pAbLo :) Онлайн активистите на LFS взехме да се увеличаваме. И като така бих дал предложение да се угворим за час за пистовите битки , тъй като не всеки има постоянен интернет. А иначе е весело :))))
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 17 Сеп 2003, 13:15

Ей хора,спасете положението бе :shock: Моля ви някой да я качи игрицата на някой сървър,че аз съм с Dial-up :evil: а много ми се иска да я уважа игрицата.Предполагам че не съм само аз :roll:

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 17 Сеп 2003, 19:32

И аз ще се включвам скоро...от утре :lol: Ако някой иска да му я кача на диск :arrow: приемам заявки :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 17 Сеп 2003, 21:50

bawareca написа:И аз ще се включвам скоро...от утре :lol: Ако някой иска да му я кача на диск :arrow: приемам заявки :!:

По-добре, ако не те затруднява, я метни някъде по peering-а, за да мога да си я дръпна :?

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 18 Сеп 2003, 0:21

Ставаме много пичовеее :P кефа са много уееееее. :lol:
Миналата вечер със Turturelo и Deakon направихме сефтето, много беше яко бееее, сега рабоя в/у настройките на щайгата и ще тествам сервера колко маймунки издържа на клона без да се счупи клона :wink:
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 18 Сеп 2003, 2:14

Свалих самия дедикейт сервер който е в сайта на играта, но нещо не мога да го конфигурирам както трябва. Има един .bat който написах според опътването в readme-to, но една от командите (/dedicated) може да присвоява стойности on, off, invisible и nogfx. Проблема обаче е, че както и да го направя винаги при стартиране на самото .exe дава едно и също сладурско съобщение ERROR :evil: :evil: :evil: :evil:
със умното опътване "Командната линия трябва да бъде конфигурирана и трябва да има стойности /dedicated=invisible или /dedicated=nogfx"
Въпреки, че няма начин да му обясня, че съм пробвал всички възможни стойности, то продължава да упорства и да не иска да стартира проклетия сервер от .exe-то. Когато стартирам .bat-а обаче става съвсем друго нещо, тръгва си през command-а (със Win98SE съм) и след това отваря прозорчето на сервера......... Status...OffLine след малко ЕВРИКА .......... Status...... OnLine....... HostName: BMWclub_BG.
Единствения проблем е, че PC-то не може да се ползва за нищо друго защото мишката може да шари само из прозорченцето на серверчо.

Каква е равносметката? Ами сервер в крайна сметка пуснах, работи си, аз играя с ping от 6ms (май е нормално :wink: ), но не го държа включен непрекъснато, не съм пробвал и колко човека ще нарами наведнъж (не ми се слагаше играта по други компютри). Искам да ви помоля, айде някой да се пробва да настрои един сервер и ако му тръгне от .exe-то да ми го прати на .zip (целия е около 1МВ зипнат) или поне да ме успокои, че не съм аз ламера щото аз много се ядосвах, псувах, блъсках, ритах, ама не е руско производство та да тръгне така а и самия сервер е елементарен за настройка (май не е :? ). Че аз за CounterStrike сервер направих и пуснах със всичките му статистики и какви ли не бози, които можеш да намериш за него, а тоя ми се опъна.

Сорръ че изписах толкова писане, ама след 2 часа нерви ми се дорева а няма на кой да си излея мъката :cry: :cry: :cry:
Изображение
Изображение
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 18 Сеп 2003, 8:09

Gorby щи ти пратя два бата конфигурирани за demo и full версия на играта. А пък проблема с клипинга на мишока се решава много лесно, ама го открих по трудния начин. Решението е [CTRL-C ] и ти освобождава мишката.Ако има нещто друго дай да го нищим или в IRC или на мейла.
А иначе манията става още по-голямааа ... :)

П.П. Забравих най-важното :) Дедикейт сървъра се пуска винаги с бат файл или през команден ред. Дава ти еррор защото това е ехе на играта и като такова при пряк старт си търси нужните му файлове за графиката, звука и тн., обаче при дедикейт сървъра те липсват ;)
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 18 Сеп 2003, 8:58

Мдаааа :lol: :lol: :lol: серверчето си е вървяло както трябва цяла нощ, но силите които ми беше вдъхнала бирата си казаха своето и проявих твърдоглавство в опитите си да стартирам играта от .exe-то, а тя милинката си е работила нормално от самото начало след като я бях стартирал от .bat-a.
В крайна сметка сервера е на лице и май се държи добре, името е BMWclub_BG. Join-жаите се и си казвайте мнението да знам какво да правя.
Изображение
Изображение

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 18 Сеп 2003, 9:35

Пичове много се радвам че се организирахме бързо......до 23.09 няма да ме има, но ако искате вечерта на 23.09 след 21.00 ч. да си направим един компетишън........предлагам с ГТ Турбото на Blackwood GP щото съм с демото все още/Горби беше обещал нещо ама :cry: :roll: :lol: /....тва е ...ако има желаещи за вторник потвърдете! 8)
======================================
ПС:Обещавам малко добри настройки за Турбото ако дойдете :lol:
А ето ви и любимия ми скин :lol: :arrow: http://bmw318ti.hit.bg/bimmer/bmw%20williams%202003%20skin.zip
Изображение Изображение Изображение Изображение

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 18 Сеп 2003, 9:42

:lol: А имало го верно сървърчето бре........айде там съм в момента, ако има навитаци да идват :lol:
Изображение Изображение Изображение Изображение

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 18 Сеп 2003, 11:52

Баварец,може ли да ми я качиш на едно CD :?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 18 Сеп 2003, 13:21

Ето демото на БГ пийринг:
http://svilen.centrum-group.com/Games/LFS_S1A_DEMO.zip
Очаквайте включване и на пълната версия до няколко часа ама много им е бавен сървъра на пичовете.
SGV

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 18 Сеп 2003, 13:24

Tender написа:Ето демото на БГ пийринг:
http://svilen.centrum-group.com/Games/LFS_S1A_DEMO.zip
Очаквайте включване и на пълната версия до няколко часа ама много им е бавен сървъра на пичовете.

МНОГО благодаря! А каква е далаверата с пълната версия? Наистиа ли неможе да се крак-не?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 18 Сеп 2003, 14:05

Ами в момента тегля пълната версия но много бавно става като ъа изтегля ще потърся крак ако няма ще се пробвам аз да я кракна ако и това не стане - здраве да е :):):)
SGV

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата