Live for speed fans ..
Модератор: Общи модератори
ИЗЛЪГАХ ГООООООООО
На 640х480 не фуул скрийн работиии
Малко акана работа ама пак става поне не е без хич
Вече и курсорче си имам и звук и 1 обиколка врътнах :mha: Остава вечер след работа да се позабавлявам малко че иначе ще има :uzi:
Deakon е ако не беше захапала изобщо щях да си извадя процесора и да го Полея - с вода
Баси 950-те мегахерца тогава
Тея дни нещо нета ми е кофти и пробите за нет гейм ги отлагам за друг път

Deakon е ако не беше захапала изобщо щях да си извадя процесора и да го Полея - с вода

Тея дни нещо нета ми е кофти и пробите за нет гейм ги отлагам за друг път

- Deakon
- FX Master
-
- Кара: нафтата да става на пушек
- Мечтае да кара: без да плаща
- Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring
БРАВОС pAbLo
Онлайн активистите на LFS взехме да се увеличаваме. И като така бих дал предложение да се угворим за час за пистовите битки , тъй като не всеки има постоянен интернет. А иначе е весело
)))

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Ей хора,спасете положението бе
Моля ви някой да я качи игрицата на някой сървър,че аз съм с Dial-up
а много ми се иска да я уважа игрицата.Предполагам че не съм само аз 

Ставаме много пичовеее
кефа са много уееееее.
Миналата вечер със Turturelo и Deakon направихме сефтето, много беше яко бееее, сега рабоя в/у настройките на щайгата и ще тествам сервера колко маймунки издържа на клона без да се счупи клона

Миналата вечер със Turturelo и Deakon направихме сефтето, много беше яко бееее, сега рабоя в/у настройките на щайгата и ще тествам сервера колко маймунки издържа на клона без да се счупи клона

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
Свалих самия дедикейт сервер който е в сайта на играта, но нещо не мога да го конфигурирам както трябва. Има един .bat който написах според опътването в readme-to, но една от командите (/dedicated) може да присвоява стойности on, off, invisible и nogfx. Проблема обаче е, че както и да го направя винаги при стартиране на самото .exe дава едно и също сладурско съобщение ERROR
със умното опътване "Командната линия трябва да бъде конфигурирана и трябва да има стойности /dedicated=invisible или /dedicated=nogfx"
Въпреки, че няма начин да му обясня, че съм пробвал всички възможни стойности, то продължава да упорства и да не иска да стартира проклетия сервер от .exe-то. Когато стартирам .bat-а обаче става съвсем друго нещо, тръгва си през command-а (със Win98SE съм) и след това отваря прозорчето на сервера......... Status...OffLine след малко ЕВРИКА .......... Status...... OnLine....... HostName: BMWclub_BG.
Единствения проблем е, че PC-то не може да се ползва за нищо друго защото мишката може да шари само из прозорченцето на серверчо.
Каква е равносметката? Ами сервер в крайна сметка пуснах, работи си, аз играя с ping от 6ms (май е нормално
), но не го държа включен непрекъснато, не съм пробвал и колко човека ще нарами наведнъж (не ми се слагаше играта по други компютри). Искам да ви помоля, айде някой да се пробва да настрои един сервер и ако му тръгне от .exe-то да ми го прати на .zip (целия е около 1МВ зипнат) или поне да ме успокои, че не съм аз ламера щото аз много се ядосвах, псувах, блъсках, ритах, ама не е руско производство та да тръгне така а и самия сервер е елементарен за настройка (май не е
). Че аз за CounterStrike сервер направих и пуснах със всичките му статистики и какви ли не бози, които можеш да намериш за него, а тоя ми се опъна.
Сорръ че изписах толкова писане, ама след 2 часа нерви ми се дорева а няма на кой да си излея мъката

със умното опътване "Командната линия трябва да бъде конфигурирана и трябва да има стойности /dedicated=invisible или /dedicated=nogfx"
Въпреки, че няма начин да му обясня, че съм пробвал всички възможни стойности, то продължава да упорства и да не иска да стартира проклетия сервер от .exe-то. Когато стартирам .bat-а обаче става съвсем друго нещо, тръгва си през command-а (със Win98SE съм) и след това отваря прозорчето на сервера......... Status...OffLine след малко ЕВРИКА .......... Status...... OnLine....... HostName: BMWclub_BG.
Единствения проблем е, че PC-то не може да се ползва за нищо друго защото мишката може да шари само из прозорченцето на серверчо.
Каква е равносметката? Ами сервер в крайна сметка пуснах, работи си, аз играя с ping от 6ms (май е нормално

Сорръ че изписах толкова писане, ама след 2 часа нерви ми се дорева а няма на кой да си излея мъката

Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
- Deakon
- FX Master
-
- Кара: нафтата да става на пушек
- Мечтае да кара: без да плаща
- Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring
Gorby щи ти пратя два бата конфигурирани за demo и full версия на играта. А пък проблема с клипинга на мишока се решава много лесно, ама го открих по трудния начин. Решението е [CTRL-C ] и ти освобождава мишката.Ако има нещто друго дай да го нищим или в IRC или на мейла.
А иначе манията става още по-голямааа ...
П.П. Забравих най-важното
Дедикейт сървъра се пуска винаги с бат файл или през команден ред. Дава ти еррор защото това е ехе на играта и като такова при пряк старт си търси нужните му файлове за графиката, звука и тн., обаче при дедикейт сървъра те липсват 
А иначе манията става още по-голямааа ...

П.П. Забравих най-важното

Мдаааа
серверчето си е вървяло както трябва цяла нощ, но силите които ми беше вдъхнала бирата си казаха своето и проявих твърдоглавство в опитите си да стартирам играта от .exe-то, а тя милинката си е работила нормално от самото начало след като я бях стартирал от .bat-a.
В крайна сметка сервера е на лице и май се държи добре, името е BMWclub_BG. Join-жаите се и си казвайте мнението да знам какво да правя.

В крайна сметка сервера е на лице и май се държи добре, името е BMWclub_BG. Join-жаите се и си казвайте мнението да знам какво да правя.

Пичове много се радвам че се организирахме бързо......до 23.09 няма да ме има, но ако искате вечерта на 23.09 след 21.00 ч. да си направим един компетишън........предлагам с ГТ Турбото на Blackwood GP щото съм с демото все още/Горби беше обещал нещо ама
/....тва е ...ако има желаещи за вторник потвърдете!
======================================
ПС:Обещавам малко добри настройки за Турбото ако дойдете
А ето ви и любимия ми скин
http://bmw318ti.hit.bg/bimmer/bmw%20williams%202003%20skin.zip

======================================
ПС:Обещавам малко добри настройки за Турбото ако дойдете

А ето ви и любимия ми скин

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Ето демото на БГ пийринг:
http://svilen.centrum-group.com/Games/LFS_S1A_DEMO.zip
Очаквайте включване и на пълната версия до няколко часа ама много им е бавен сървъра на пичовете.
Очаквайте включване и на пълната версия до няколко часа ама много им е бавен сървъра на пичовете.
SGV
Tender написа:Ето демото на БГ пийринг:
МНОГО благодаря! А каква е далаверата с пълната версия? Наистиа ли неможе да се крак-не?
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Ами в момента тегля пълната версия но много бавно става като ъа изтегля ще потърся крак ако няма ще се пробвам аз да я кракна ако и това не стане - здраве да е
:):)

SGV