евала на вас !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 21 Сеп 2006, 8:28

amd написа:И мен някой път ми прави кеф да спра, да изчакам хората да преминат, а те да се усмихнат.....

По повод майките... Не знам за конкретния случай но в 99% напълно ги разбирам... предлагам Ти да Те сложа в една количка и 2 часа да Те разхождам по тротоарите (където ги има) с нея. После съм сигурен че диагнозата ти ще е сътресение! Ако преди това не сме счупили количката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Наистина грижата с майките е много сериозна. Не знам за Вас но аз от както станах баща съм взел да се съобразявам с куп неща още като къде и как паркирам, започнах да се хващам че като пресичам и наблизо има пешаходна пътека или подлез минавам през тях и т. на т.

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 21 Сеп 2006, 12:26

Верно не съм се замислял по този въпрос - бебешката количка като се бута (ако въобще мине оттам) през неравните и разкъртени тротоари бебето вътре лошо му става :roll: А и ще стане за смяна на шарнири тая количка :lol: Аз на моя ще ми купя нещо от Дару кар ако има бебешка серия - със по-меко окачване, Монро някво, че Мтехник би го съсипало моето евентуално бебе... :mhihi: После като порасне малко едно колело и пълна гама 1:18 колички, та докато стигнеме до истинската кола. Това ако съм богат до тогава - ако не ще пише глупости по форумите като мен :mhihi:
BMW only!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

РЕ:

Мнение от turboto » 21 Сеп 2006, 12:46

amd написа:Верно не съм се замислял по този въпрос - бебешката количка като се бута (ако въобще мине оттам) през неравните и разкъртени тротоари бебето вътре лошо му става :roll: А и ще стане за смяна на шарнири тая количка :lol: Аз на моя ще ми купя нещо от Дару кар ако има бебешка серия - със по-меко окачване, Монро някво, че Мтехник би го съсипало моето евентуално бебе... :mhihi: После като порасне малко едно колело и пълна гама 1:18 колички, та докато стигнеме до истинската кола. Това ако съм богат до тогава - ако не ще пише глупости по форумите като мен :mhihi:

Имат и колички мога да Ти дам продуктовия номера от ЕТК-то :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 21 Сеп 2006, 13:43

а аз цената :winky: сутринта пак едно момче с "пропелера" ми даде път а тия мойте с "мерника" само ме засичаха :twisted: :roll: ма карай да сме йиви и здрави !!!!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 21 Сеп 2006, 13:46

Е, аз пък ако ти кажа колко тъпани в БМВта съм виждал, 'дето правят егати цирка по улиците, направо ме е хващало срам, че седя и аз в едно такова. Въпрос на манталитет, който обаче на повечето софиянци им липсва изобщо.
MORE BEER!

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 22 Сеп 2006, 3:55

Кви софиянци уе то има ли още живи :?: Сичко живо вече в София е от СЕЛТИК(не Глазгоу) :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 24 Сеп 2006, 0:08

Аз понякога излизам да карам само за да давам път на хората :)

младши ентусиаст
Аватар

ох мамо болна тема

Мнение от 535 » 24 Сеп 2006, 8:55

ох мамо болна тема
квото искате мислете за мен в испания винаги спирам в бг супер рядко ... на пешеходна пътека ....

а там има и правило ако не си на пешеходна пътека не пресичаш и никои не пресича стъпиш лина пешеходната пътека всички спират

Предишна

Назад към Извън Темата