евала на вас !!!
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
amd написа:И мен някой път ми прави кеф да спра, да изчакам хората да преминат, а те да се усмихнат.....
По повод майките... Не знам за конкретния случай но в 99% напълно ги разбирам... предлагам Ти да Те сложа в една количка и 2 часа да Те разхождам по тротоарите (където ги има) с нея. После съм сигурен че диагнозата ти ще е сътресение! Ако преди това не сме счупили количката

Наистина грижата с майките е много сериозна. Не знам за Вас но аз от както станах баща съм взел да се съобразявам с куп неща още като къде и как паркирам, започнах да се хващам че като пресичам и наблизо има пешаходна пътека или подлез минавам през тях и т. на т.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Верно не съм се замислял по този въпрос - бебешката количка като се бута (ако въобще мине оттам) през неравните и разкъртени тротоари бебето вътре лошо му става
А и ще стане за смяна на шарнири тая количка
Аз на моя ще ми купя нещо от Дару кар ако има бебешка серия - със по-меко окачване, Монро някво, че Мтехник би го съсипало моето евентуално бебе...
После като порасне малко едно колело и пълна гама 1:18 колички, та докато стигнеме до истинската кола. Това ако съм богат до тогава - ако не ще пише глупости по форумите като мен 

BMW only!
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
РЕ:
amd написа:Верно не съм се замислял по този въпрос - бебешката количка като се бута (ако въобще мине оттам) през неравните и разкъртени тротоари бебето вътре лошо му ставаА и ще стане за смяна на шарнири тая количка
Аз на моя ще ми купя нещо от Дару кар ако има бебешка серия - със по-меко окачване, Монро някво, че Мтехник би го съсипало моето евентуално бебе...
После като порасне малко едно колело и пълна гама 1:18 колички, та докато стигнеме до истинската кола. Това ако съм богат до тогава - ако не ще пише глупости по форумите като мен
Имат и колички мога да Ти дам продуктовия номера от ЕТК-то

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
а аз цената
сутринта пак едно момче с "пропелера" ми даде път а тия мойте с "мерника" само ме засичаха
ма карай да сме йиви и здрави !!!!

- Azrail
- UFO Pilot
-
Е, аз пък ако ти кажа колко тъпани в БМВта съм виждал, 'дето правят егати цирка по улиците, направо ме е хващало срам, че седя и аз в едно такова. Въпрос на манталитет, който обаче на повечето софиянци им липсва изобщо.
MORE BEER!
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Кви софиянци уе то има ли още живи
Сичко живо вече в София е от СЕЛТИК(не Глазгоу) 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
ох мамо болна тема
ох мамо болна тема
квото искате мислете за мен в испания винаги спирам в бг супер рядко ... на пешеходна пътека ....
а там има и правило ако не си на пешеходна пътека не пресичаш и никои не пресича стъпиш лина пешеходната пътека всички спират
квото искате мислете за мен в испания винаги спирам в бг супер рядко ... на пешеходна пътека ....
а там има и правило ако не си на пешеходна пътека не пресичаш и никои не пресича стъпиш лина пешеходната пътека всички спират
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2