Уникален спрей!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i M52B20TU

Re: Уникален спрей!

Мнение от mishoval » 16 Сеп 2013, 15:28

[quote="BMW Power ACM"]Радар-детектора с ГПС е единственото сигурно нещо срещу(и анти-радара, но с него може да имате главоболия :mhihi: )стацонарните камери.

Никакви проблеми не можеш да имаш у нас с радардетекторите /виж, в Гърция - огромни /, защото не са забранени, забранени са АНТИРАДАРИТЕ!
Пета година карам с радардетектор на видно място на предното стъкло, никоя кука не е казала и гък. А за всеки случай в жабката имам и ксерокопие на наредбата, за да му запуша устата. При интерес ще сляза да я взема и цитирам.
За съжаление, радардетектора не върши никаква работа при новите стационарни камери, а само при мобилните радари в полицейските коли.
Но затова си имам GPS с редовно актуализирани стоянки на всички камери. :lalala:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Сеп 2013, 15:33

Ами аз написах същото бе колега. За антирадара само, че е забранен.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 16 Сеп 2013, 15:35

AGT написа:Съгласен съм с това ама само за миг си представи как "лети" из улицата опел астра на 25 години в окаяно състояние и при удар с 100км/ч (ограничение 50км/ч ) какво ще се случи ? Не само с водача ами и с околните.

Същото, което ще се случи като кара с 100км/ч на магистралата и се разпадне по пътя край Пазарджик в петък късния седобед и направи верижна катастрофа. Даже по-зле щото линейката ще дойде в града за 10 15 мин, а на магистралата един голям ...
Последна промяна Sharo на 16 Сеп 2013, 15:36, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 16 Сеп 2013, 15:35

skipper написа:Аз почти винаги си карам по правилата , но на някои места има идиотски ограничения . И там като си караш с нормалните 90 km/h за извънградско и изведнъж на някой завой ти излезе "слънчогледа" и се почва "К`во праим сеа ? Ще пишем ли акт ? " и всякакви тем подобни . Все още има т.нар. хранилки :ranting: И ако човек не знае къде се влиза директно в капана .............................................................................................................................................
При положение , че си карам в моята лента и гледам да съм по-далеч от съседната лента да се правят такива работи е идиотско . .......

Това с хранилките е факт.........ама пълно щастие няма за съжаление. Относно другите неща само си представи ,че се случват при тия ограничения.......ами ако успеем някак и да ги "прескочим " какво чудо ще е .

skipper написа: Не стига човек просто да е шофьор , а май трябва и да си и психолог , за да можеш да предвидиш каква малоумна маневра ще направят колите около теб .

Абсолютен ФАКТ.

Както каза Шаро то е една голяма съвкупност от неща. Ама все от някъде трябва да се започне.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от AGT » 16 Сеп 2013, 15:41

Sharo написа:
AGT написа:Съгласен съм с това ама само за миг си представи как "лети" из улицата опел астра на 25 години в окаяно състояние и при удар с 100км/ч (ограничение 50км/ч ) какво ще се случи ? Не само с водача ами и с околните.

Същото, което ще се случи като кара с 100км/ч на магистралата и се разпадне по пътя край Пазарджик в петък късния седобед и направи верижна катастрофа. Даже по-зле щото линейката ще дойде в града за 10 15 мин, а на магистралата един голям ...

Явно не ме разбираш на къде бия. Няма и значение. Предполагам щетите с тоя опел ще са същите както като се разпадне и кола 2012г модел нали :clap: Не може автопарка да е средно на 13-15 години и да очакваме да караме с 200 на магистралата. Да се върнем на въпроса с 50км/ч ли да караме в града или да си "скрием" номера и да си караме с 100/120 ?
Съвет от КАТ !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 16 Сеп 2013, 15:47

AGT написа:
skipper написа:Аз почти винаги си карам по правилата , но на някои места има идиотски ограничения . И там като си караш с нормалните 90 km/h за извънградско и изведнъж на някой завой ти излезе "слънчогледа" и се почва "К`во праим сеа ? Ще пишем ли акт ? " и всякакви тем подобни . Все още има т.нар. хранилки :ranting: И ако човек не знае къде се влиза директно в капана .............................................................................................................................................
При положение , че си карам в моята лента и гледам да съм по-далеч от съседната лента да се правят такива работи е идиотско . .......

Това с хранилките е факт.........ама пълно щастие няма за съжаление. Относно другите неща само си представи ,че се случват при тия ограничения.......ами ако успеем някак и да ги "прескочим " какво чудо ще е .

skipper написа: Не стига човек просто да е шофьор , а май трябва и да си и психолог , за да можеш да предвидиш каква малоумна маневра ще направят колите около теб .

Абсолютен ФАКТ.

Както каза Шаро то е една голяма съвкупност от неща. Ама все от някъде трябва да се започне.

Съгласен съм с теб . Просто има места , където трябва да има даже и ограничението да е -10 km/h .

Никога няма да забравя една приятелка от село , която беше изкарала курса . Давам и да покара и излизаме извънградско и тя кара на 3-та и аз и казвам вкарай на 5-та , че не е хубаво да караш на тези обороти (бел. ред - караше на 3-та с 100) и тя ме изгледа така :Изображение "Ама то и 5-та скорост ли има ? Инструктора ме е учил само до 3-та " И аз така :++ . Има си големи пропуски и при новите шофери :dunno:
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 16 Сеп 2013, 15:49

AGT написа:
Sharo написа:

Явно не ме разбираш на къде бия. Няма и значение. Предполагам щетите с тоя опел ще са същите както като се разпадне и кола 2012г модел нали :clap: Не може автопарка да е средно на 13-15 години и да очакваме да караме с 200 на магистралата. Да се върнем на въпроса с 50км/ч ли да караме в града или да си "скрием" номера и да си караме с 100/120 ?

Разбрах те ама мисля ме разбираш и ти, че монетата има мнгоо страни тука. В канадския клип е обяснено доста нагледно доста от нещата, но тук имаме още достга недомислени преди да стигбен ди там, че скороста да ни е основния проблем
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от AGT » 16 Сеп 2013, 16:05

Никой не твърди ,че е основния. Ама все пак от някъде трябва да се започне промяната нали ? Защото ние все казваме "абе всичко ни е оправено те това тръгнали да оправят " . По тази логика няма да мръднем и милиметър напред. А уж искаме да сме развита държава . Прави се закон за нещо ама никой не иска да го спазва. Пълен цирк.
Съвет от КАТ !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 16 Сеп 2013, 16:21

AGT написа:Никой не твърди ,че е основния. Ама все пак от някъде трябва да се започне промяната нали ? Защото ние все казваме "абе всичко ни е оправено те това тръгнали да оправят " . По тази логика няма да мръднем и милиметър напред. А уж искаме да сме развита държава . Прави се закон за нещо ама никой не иска да го спазва. Пълен цирк.

Доста сме направили по-въпроса .. изхарчени са едни пари за камери, които за миналата година са генерирали 50 милиона доход от събраните глоби. Сега с тия пари вместо да си ги делят, да вземе да нарпавят една две бази за медицински хеликоптри... да направят, някоя и друга зелена вълна да спадне изнервянето на шофьорите, да вземе да орпавят критичните пътни участаци вместо да слагат знаци за неравноси и по-ниски ограничения. Да вземе да образоват малко кандидат шофьорите, да вземе да си прегледат малко знаците и т.н.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от AGT » 16 Сеп 2013, 16:25

Е тук вече стигнахме до гнилото на ябълката - разпределянето на "едни пари ". Избягахме от темата за спрея но се разви добра дискусия :yes:
Съвет от КАТ !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 16 Сеп 2013, 16:33

mishoval написа:...За съжаление, радардетектора не върши никаква работа при новите стационарни камери, а само при мобилните радари в полицейските коли...

Защо да не върши работа? Аз досега все съм ги ловил стационарните с Whistler-а.
Може да има и по-специални, не знам...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 16 Сеп 2013, 17:12

mishoval написа:
BMW Power ACM написа:За съжаление, радардетектора не върши никаква работа при новите стационарни камери, а само при мобилните радари в полицейските коли.
Но затова си имам GPS с редовно актуализирани стоянки на всички камери. :lalala:

Добър детектор хваща всички камери :yes:
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e34
Мечтае да кара: BMWта
Детайли за колата: хубавелка

Мнение от crazy_d » 16 Сеп 2013, 18:52

dr.peshev написа:
mishoval написа:
BMW Power ACM написа:За съжаление, радардетектора не върши никаква работа при новите стационарни камери, а само при мобилните радари в полицейските коли.

И тия мобилните ли,...от които после пращат едни хубави снимки
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 16 Сеп 2013, 19:15

Аз на мотора съм с такова, ама на колите малко се двоумя още щото често го забравям затворено.

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 16 Сеп 2013, 19:39

crazy_d написа:
dr.peshev написа:
mishoval написа:

И тия мобилните ли,...от които после пращат едни хубави снимки

Моя V1 хваща стационарните камери от поне 500-600м,ако снимат фронтално и поне на 300м ,ако снимат в гръб! Мобилните,много по-отдалече,стига да са включени!
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата