Уникален спрей!
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
Re: Уникален спрей!
[quote="BMW Power ACM"]Радар-детектора с ГПС е единственото сигурно нещо срещу(и анти-радара, но с него може да имате главоболия
)стацонарните камери.
Никакви проблеми не можеш да имаш у нас с радардетекторите /виж, в Гърция - огромни /, защото не са забранени, забранени са АНТИРАДАРИТЕ!
Пета година карам с радардетектор на видно място на предното стъкло, никоя кука не е казала и гък. А за всеки случай в жабката имам и ксерокопие на наредбата, за да му запуша устата. При интерес ще сляза да я взема и цитирам.
За съжаление, радардетектора не върши никаква работа при новите стационарни камери, а само при мобилните радари в полицейските коли.
Но затова си имам GPS с редовно актуализирани стоянки на всички камери.

Никакви проблеми не можеш да имаш у нас с радардетекторите /виж, в Гърция - огромни /, защото не са забранени, забранени са АНТИРАДАРИТЕ!
Пета година карам с радардетектор на видно място на предното стъкло, никоя кука не е казала и гък. А за всеки случай в жабката имам и ксерокопие на наредбата, за да му запуша устата. При интерес ще сляза да я взема и цитирам.
За съжаление, радардетектора не върши никаква работа при новите стационарни камери, а само при мобилните радари в полицейските коли.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ами аз написах същото бе колега. За антирадара само, че е забранен.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
AGT написа:Съгласен съм с това ама само за миг си представи как "лети" из улицата опел астра на 25 години в окаяно състояние и при удар с 100км/ч (ограничение 50км/ч ) какво ще се случи ? Не само с водача ами и с околните.
Същото, което ще се случи като кара с 100км/ч на магистралата и се разпадне по пътя край Пазарджик в петък късния седобед и направи верижна катастрофа. Даже по-зле щото линейката ще дойде в града за 10 15 мин, а на магистралата един голям ...
Последна промяна Sharo на 16 Сеп 2013, 15:36, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
skipper написа:Аз почти винаги си карам по правилата , но на някои места има идиотски ограничения . И там като си караш с нормалните 90 km/h за извънградско и изведнъж на някой завой ти излезе "слънчогледа" и се почва "К`во праим сеа ? Ще пишем ли акт ? " и всякакви тем подобни . Все още има т.нар. хранилкиИ ако човек не знае къде се влиза директно в капана .............................................................................................................................................
При положение , че си карам в моята лента и гледам да съм по-далеч от съседната лента да се правят такива работи е идиотско . .......
Това с хранилките е факт.........ама пълно щастие няма за съжаление. Относно другите неща само си представи ,че се случват при тия ограничения.......ами ако успеем някак и да ги "прескочим " какво чудо ще е .
skipper написа: Не стига човек просто да е шофьор , а май трябва и да си и психолог , за да можеш да предвидиш каква малоумна маневра ще направят колите около теб .
Абсолютен ФАКТ.
Както каза Шаро то е една голяма съвкупност от неща. Ама все от някъде трябва да се започне.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- AGT
- старши ентусиаст
-
Sharo написа:AGT написа:Съгласен съм с това ама само за миг си представи как "лети" из улицата опел астра на 25 години в окаяно състояние и при удар с 100км/ч (ограничение 50км/ч ) какво ще се случи ? Не само с водача ами и с околните.
Същото, което ще се случи като кара с 100км/ч на магистралата и се разпадне по пътя край Пазарджик в петък късния седобед и направи верижна катастрофа. Даже по-зле щото линейката ще дойде в града за 10 15 мин, а на магистралата един голям ...
Явно не ме разбираш на къде бия. Няма и значение. Предполагам щетите с тоя опел ще са същите както като се разпадне и кола 2012г модел нали

Съвет от КАТ !
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
AGT написа:skipper написа:Аз почти винаги си карам по правилата , но на някои места има идиотски ограничения . И там като си караш с нормалните 90 km/h за извънградско и изведнъж на някой завой ти излезе "слънчогледа" и се почва "К`во праим сеа ? Ще пишем ли акт ? " и всякакви тем подобни . Все още има т.нар. хранилкиИ ако човек не знае къде се влиза директно в капана .............................................................................................................................................
При положение , че си карам в моята лента и гледам да съм по-далеч от съседната лента да се правят такива работи е идиотско . .......
Това с хранилките е факт.........ама пълно щастие няма за съжаление. Относно другите неща само си представи ,че се случват при тия ограничения.......ами ако успеем някак и да ги "прескочим " какво чудо ще е .skipper написа: Не стига човек просто да е шофьор , а май трябва и да си и психолог , за да можеш да предвидиш каква малоумна маневра ще направят колите около теб .
Абсолютен ФАКТ.
Както каза Шаро то е една голяма съвкупност от неща. Ама все от някъде трябва да се започне.
Съгласен съм с теб . Просто има места , където трябва да има даже и ограничението да е -10 km/h .
Никога няма да забравя една приятелка от село , която беше изкарала курса . Давам и да покара и излизаме извънградско и тя кара на 3-та и аз и казвам вкарай на 5-та , че не е хубаво да караш на тези обороти (бел. ред - караше на 3-та с 100) и тя ме изгледа така :

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
AGT написа:Sharo написа:AGT написа:Съгласен съм с това ама само за миг си представи как "лети" из улицата опел астра на 25 години в окаяно състояние и при удар с 100км/ч (ограничение 50км/ч ) какво ще се случи ? Не само с водача ами и с околните.
Явно не ме разбираш на къде бия. Няма и значение. Предполагам щетите с тоя опел ще са същите както като се разпадне и кола 2012г модел налиНе може автопарка да е средно на 13-15 години и да очакваме да караме с 200 на магистралата. Да се върнем на въпроса с 50км/ч ли да караме в града или да си "скрием" номера и да си караме с 100/120 ?
Разбрах те ама мисля ме разбираш и ти, че монетата има мнгоо страни тука. В канадския клип е обяснено доста нагледно доста от нещата, но тук имаме още достга недомислени преди да стигбен ди там, че скороста да ни е основния проблем
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- AGT
- старши ентусиаст
-
Никой не твърди ,че е основния. Ама все пак от някъде трябва да се започне промяната нали ? Защото ние все казваме "абе всичко ни е оправено те това тръгнали да оправят " . По тази логика няма да мръднем и милиметър напред. А уж искаме да сме развита държава . Прави се закон за нещо ама никой не иска да го спазва. Пълен цирк.
Съвет от КАТ !
- Sharo
- старши ентусиаст
-
AGT написа:Никой не твърди ,че е основния. Ама все пак от някъде трябва да се започне промяната нали ? Защото ние все казваме "абе всичко ни е оправено те това тръгнали да оправят " . По тази логика няма да мръднем и милиметър напред. А уж искаме да сме развита държава . Прави се закон за нещо ама никой не иска да го спазва. Пълен цирк.
Доста сме направили по-въпроса .. изхарчени са едни пари за камери, които за миналата година са генерирали 50 милиона доход от събраните глоби. Сега с тия пари вместо да си ги делят, да вземе да нарпавят една две бази за медицински хеликоптри... да направят, някоя и друга зелена вълна да спадне изнервянето на шофьорите, да вземе да орпавят критичните пътни участаци вместо да слагат знаци за неравноси и по-ниски ограничения. Да вземе да образоват малко кандидат шофьорите, да вземе да си прегледат малко знаците и т.н.
- AGT
- старши ентусиаст
-
Е тук вече стигнахме до гнилото на ябълката - разпределянето на "едни пари ". Избягахме от темата за спрея но се разви добра дискусия 

Съвет от КАТ !
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
mishoval написа:...За съжаление, радардетектора не върши никаква работа при новите стационарни камери, а само при мобилните радари в полицейските коли...
Защо да не върши работа? Аз досега все съм ги ловил стационарните с Whistler-а.
Може да има и по-специални, не знам...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
mishoval написа:BMW Power ACM написа:За съжаление, радардетектора не върши никаква работа при новите стационарни камери, а само при мобилните радари в полицейските коли.
Добър детектор хваща всички камери

- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
dr.peshev написа:mishoval написа:BMW Power ACM написа:За съжаление, радардетектора не върши никаква работа при новите стационарни камери, а само при мобилните радари в полицейските коли.
И тия мобилните ли,...от които после пращат едни хубави снимки

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Аз на мотора съм с такова, ама на колите малко се двоумя още щото често го забравям затворено.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
crazy_d написа:dr.peshev написа:mishoval написа:BMW Power ACM написа:За съжаление, радардетектора не върши никаква работа при новите стационарни камери, а само при мобилните радари в полицейските коли.
И тия мобилните ли,...от които после пращат едни хубави снимки
Моя V1 хваща стационарните камери от поне 500-600м,ако снимат фронтално и поне на 300м ,ако снимат в гръб! Мобилните,много по-отдалече,стига да са включени!
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4