КАТ спира случайните проверки?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: КАТ спира случайните проверки?
choko77 написа:Не знам колега ти по кой първокласни пътища виждаш радари,но аз пътувам много,дали лично или по работа,скоро радари не съм виждал никъде.Но може би в северозападнала България сме по напред в това отношение,че дори до Варна Бургас.
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Скоро минавах през северна България, чак до Видин, после се връщах през Враца. Та по-скоро сте по-назад в това отношение.

Та чакат си иначе навсякъде.
Ама не мога да разбера колегите във форума, които се оплакват от корупцията, а 98%-та от тях са давали рушвети.

Между другото аз предпочитам да има куки, отколкото камери. Така хем давам Петър Берон и си заминавам без да ми отиват парите за помощи на ромите, които раждат по 10 лапета, хем пиянките, тези без застраховки и книжки ги е страх да карат. Сега ще са като отвързани след като няма да ги спират.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Аз съм За тези мерки и съм ЗА да се спазват! Но същевременно санкциите за шофиране в нетрезво състояние да станат адекватни и наистина стряскащи... Караш пил не правиш нарушения прибираш се, никой не разбира, НО направиш ли нарушение или не дай си боже нещо по-сериозно с трагични последствия - директно у кауша и да си гние!
Другото , което ми хареса е че КАТ ще си ги оценява на база брой ПТП , тоест колкото по -малко толкова по-добре , а не на брой написани фишове и актове...и да се сцепват от надписване и измислици.
Другото , което ми хареса е че КАТ ще си ги оценява на база брой ПТП , тоест колкото по -малко толкова по-добре , а не на брой написани фишове и актове...и да се сцепват от надписване и измислици.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Вчера на Околовръстното всичко си беше по старомму. Патрулката на пътя и си спираха. 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Уж влизат в сила от понеделник. 

In God we trust, all others we track.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
И мен ме спряха преди 2 дни ей така рутинно.Всичко е мижи да те лъжа.
- choko77
- Потребител
-
- Кара: BMW 116i
- Детайли за колата: 1,6 122k.s.
Да ви кажа "златния талон"го имам,но направя ли грешката да пия една бира и да се кача да карам и направя нарушения или ПТП уволнение не ми мърда.За това си спазвам закона и съм изряден от всякъде. А даването на рушвет на някой може да им изиграе лоша шега.Ако случи на неподкупен и му сложат белезници,другия път ще си помисли дали да дава пари или да спазва правилата.
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
BaDxBoY написа:И какво сега приели ли са го това, или не ?
Ако са го приели - не са го приели.
Разбираш ли ме? :-D
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
choko77 написа:Да ви кажа "златния талон"го имам,но направя ли грешката да пия една бира и да се кача да карам и направя нарушения или ПТП уволнение не ми мърда.За това си спазвам закона и съм изряден от всякъде. А даването на рушвет на някой може да им изиграе лоша шега.Ако случи на неподкупен и му сложат белезници,другия път ще си помисли дали да дава пари или да спазва правилата.
Ти в кой свят живееш?

Неподкупния полицай в България е нещо за което всички сме чували ама май никой не е виждал.
Относно забраната да спират, вече е в действие но по мои наблюдения не се спазва изобщо. Тук тези, които си ги знам до нас си спират по същия начин както и преди. По цял ден висят там и колкото пъти мина от там има спрени коли. Обикновено и двамата спират по една кола и всеки си действа по задачите.

- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
BaDxBoY написа:Не обърни се към специалист.
Та по темата ?
Ще трябва по-прост език с теб.
Дори да са го приели, това не променя нищо. Трябваше да е в сила от понеделник, а до днес съм бил свидетел на доста "случайни" спирания.
Всяко чудо за три дни. Затова и да са го приели, какво променя това, като пак си спират?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
choko77 написа:Да ви кажа "златния талон"го имам,но направя ли грешката да пия една бира и да се кача да карам и направя нарушения или ПТП уволнение не ми мърда.За това си спазвам закона и съм изряден от всякъде
Ако е така, евала

Ама тва

choko77 написа:Ако случи на неподкупен...
малко, нали е...
"Само един от общо 60 екипа на КАТ не взема подкупи от шофьори. Единствената честна смяна обаче работи за тайно разследване на МВР и има за задача да уличи колегите си.
Това разкрива Дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР, докато наблюдава в продължение на два месеца и половина униформените служители на контролните пунктове около София в операция "Палките 2"."
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo ... jl-5995144
Те са в случаите, когато:
- има видимо нарушение на правилата за движение по пътищата;
- има явни неизправности на пътното превозно средство или разположението на товара създава опасност за участниците в движението;
- начинът на движение и поведение пораждат съмнения към водача за преумора, употреба на алкохол или друго упойващо вещество;
- съществуват данни или предположения, че водачът е участвал в пътно-транспортно произшествие или в извършването на престъпление
Колко разтегливи са понятията само КАТ си знае
Те са в случаите, когато:
- има видимо нарушение на правилата за движение по пътищата;
- има явни неизправности на пътното превозно средство или разположението на товара създава опасност за участниците в движението;
- начинът на движение и поведение пораждат съмнения към водача за преумора, употреба на алкохол или друго упойващо вещество;
- съществуват данни или предположения, че водачът е участвал в пътно-транспортно произшествие или в извършването на престъпление
Колко разтегливи са понятията само КАТ си знае

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-

Спрели са, спрели са

Както казах и преди няма никаква промяна. Спират си както и преди. Преди час-два ни спряха без нарушение, без причина и без обяснение. Пуснаха ни на секундата, защото караше бременна жена и аз бях вече яко набрал, но явно се усетиха какъв гаф може да стане.
Държавата няма сили и средстава да озапти силовия си апарат и да го принуди да изпълнява задълженията си. ФАКТ!