КАТ спира случайните проверки?
Модератор: Общи модератори
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: КАТ спира случайните проверки?
xerial написа:Пращаме си майлчето и си гледаме кефчето![]()
![]()
http://www.manager.bg/news/ako-vi-sprat ... eyl-na-mvr
ХАХА направо си вадя телефона и още преди да съм им дал документите почвам да пиша емайла

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
xerial написа:Пращаме си майлчето и си гледаме кефчето![]()
![]()
http://www.manager.bg/news/ako-vi-sprat ... eyl-na-mvr
Боли ги тва, че си пратил мейл. Това е просто малко по-културен начин да ви кажат за оплаквания - арменския поп

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Пращай на майла
Колкото и смешно да звучи , ако ни си мълчим за пореден път много ясно ,че ще си дебнат.... и нищо няма да се промени

Колкото и смешно да звучи , ако ни си мълчим за пореден път много ясно ,че ще си дебнат.... и нищо няма да се промени
- b00st
- User
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Свалих ги заедно с тавана преди година да ги обляпям с алкантара и още са на тавана 

- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Снощи минавам към 2 през гара Пионер и фуражката се беше каширал на ъгъла. Маха с палката, аз спирам.
-Той, добър вечер бла бла, документи.
- Аз,вече нямате право да спирате без нарушение, какво съм направил?
- Искам да проверя документите на колата, бъдете сигурен, че имам причина да Ви спра, а и никъде не е казано, че не може да се спира само за проверка.
Само ги провери, повече не го питах да не си измисли някакъв акт да ми пише
-Той, добър вечер бла бла, документи.
- Аз,вече нямате право да спирате без нарушение, какво съм направил?
- Искам да проверя документите на колата, бъдете сигурен, че имам причина да Ви спра, а и никъде не е казано, че не може да се спира само за проверка.
Само ги провери, повече не го питах да не си измисли някакъв акт да ми пише
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
добре де, хубаво не го спазват тоя закон и т.н, но за мене е по-добре тия проверки да ги има. шото откакто се заговори за тая работа покрай мене чух идеи от хора, които смятат дори ГО да не плащат, а какво остава за тия, дето къркат и карат после.. а засадите за бг пътната обстановка са направо задължителни, малко или много се чудиш от къде може да ти изкочи светеща жилетка и се замисляш дали да минеш със 120 през населено място примерно. и мен са ме хващали - имал съм и актове, минавал съм и с пари, но как и да го гледам не са ми виновни те, че не съм видял табелите или съм се направил, че не ги виждам.

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
КАТ има право да спира при всякакво съмнение за "нередовен водач". С две думи винаги могат да спрат всеки, който е на пътя, дори без да е извършил нарушение.
Също така не разбирам и тези които ги спират по 10 пъти на ден, явно вие или автомобилът ви изглеждате подозрително. Аз минавам през караулката по 10 пъти днес и нощес, за 7 месеца са ме спрели веднъж за рутинна проверка.
Аз също съм за постоянните проверки, но под проверка нямам предвид стоп палка, 20лв и си тръгваш!
Също така не разбирам и тези които ги спират по 10 пъти на ден, явно вие или автомобилът ви изглеждате подозрително. Аз минавам през караулката по 10 пъти днес и нощес, за 7 месеца са ме спрели веднъж за рутинна проверка.
Аз също съм за постоянните проверки, но под проверка нямам предвид стоп палка, 20лв и си тръгваш!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Хайде дефинирай това "20 и си тръгваш". Защото аз не виждам как ще ме спрат и едва ли не по думи на "потърпевши", давам 20 и си тръгвам при условие, че съм редовен. Спират те, ако си редовен си тръгваш, ако не си, то има два варианта:
- Тръгваш си срещу нещо, било то акт или почерпка, като избора си е твой.
- Тръгваш си защото те пускат понеже не искат да те наказват като ти пак може да почерпиш, но не се знае дали ще вземат. Мен лично са ме пускали и са настоявали да не им оставям нищо, като в два случая съм пускал пари в патрулката и са ми ги връщали и са настоявали да си тръгвам без почерпка. Не ме знаеха от някъде, не беше в района.
- Трети вариант е да извадиш голям късмет ако ги викнат спешно някъде.
Толкова. Всичко останало са глупости писани от ВИНОВНИ в дадено нещо водачи. Ако си редовен, ако спазваш, няма нито да "се чудят за какво да ти напишат акт"(понеже няма как хем да си редовен и спазващ, хем да те рисуват), нито ще даваш рушвет, което си е твой личен избор и го искаш ти, не те, макар второто да върви с първото в повечето случаи, но знаем приказката за лудия и баницата. Понеже и на ми се случва да не карам по правилник редовно, търся си вариантите след това, но не се оплаквам от куките, освен ако някой си минава сянката, а съм търпелив човек по принцип.
- Тръгваш си срещу нещо, било то акт или почерпка, като избора си е твой.
- Тръгваш си защото те пускат понеже не искат да те наказват като ти пак може да почерпиш, но не се знае дали ще вземат. Мен лично са ме пускали и са настоявали да не им оставям нищо, като в два случая съм пускал пари в патрулката и са ми ги връщали и са настоявали да си тръгвам без почерпка. Не ме знаеха от някъде, не беше в района.
- Трети вариант е да извадиш голям късмет ако ги викнат спешно някъде.
Толкова. Всичко останало са глупости писани от ВИНОВНИ в дадено нещо водачи. Ако си редовен, ако спазваш, няма нито да "се чудят за какво да ти напишат акт"(понеже няма как хем да си редовен и спазващ, хем да те рисуват), нито ще даваш рушвет, което си е твой личен избор и го искаш ти, не те, макар второто да върви с първото в повечето случаи, но знаем приказката за лудия и баницата. Понеже и на ми се случва да не карам по правилник редовно, търся си вариантите след това, но не се оплаквам от куките, освен ако някой си минава сянката, а съм търпелив човек по принцип.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Nasko_ написа: С две думи винаги могат да спрат всеки, който е на пътя, дори без да е извършил нарушение.
Това е така, защото имат силно чувство за безнаказаност. Дори и с новите промени, които приеха, нищо няма да се промени нито за нас, нито за тях. Те ще ни спират с мотив от приетите точки и съответно рекет за първото нещо което открият, като неизправност.
BMW Power ACM написа: Ако си редовен, ако спазваш, няма нито да "се чудят за какво да ти напишат акт"(понеже няма как хем да си редовен и спазващ, хем да те рисуват)
Вярваш ли си или си голям наивник?! Винаги могат да ти напишат АКТ...
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Имам питания
1.Защо тази събота от Църна маца до Надежда видях поне петима да минават на червено?
2.Защо ме спират и ме глобяват,че съм си забравил да си пусна фаровете? Да знам че са задължителни по закон,НО и в Австрия,Италия също са задължителни и като ме спрат ми казват учтиво " Добър ден,пуснете си фаровете" и си продължавам спокойно!
3. Защо ме спират и документи са ми редовни и гражданска и преглед и гумите са ми напомпани на 2.2 и ми казва дай аптечка пожарогасител и като вижда че всичко е ок,ми казва: Дай втори пожарогасител за колата на ремаркето
4.Защо във всеки окръжен КАТ законите са различни?
5. Защо на всяко ГКПП законите са различни? пояснение влизаш все от Румъния...или влизаш все от Сърбия но на различни места?
И въпросите: ЗАЩО? КОЙ? и КОГААА
? няма да спрат 
1.Защо тази събота от Църна маца до Надежда видях поне петима да минават на червено?
2.Защо ме спират и ме глобяват,че съм си забравил да си пусна фаровете? Да знам че са задължителни по закон,НО и в Австрия,Италия също са задължителни и като ме спрат ми казват учтиво " Добър ден,пуснете си фаровете" и си продължавам спокойно!
3. Защо ме спират и документи са ми редовни и гражданска и преглед и гумите са ми напомпани на 2.2 и ми казва дай аптечка пожарогасител и като вижда че всичко е ок,ми казва: Дай втори пожарогасител за колата на ремаркето

4.Защо във всеки окръжен КАТ законите са различни?
5. Защо на всяко ГКПП законите са различни? пояснение влизаш все от Румъния...или влизаш все от Сърбия но на различни места?
И въпросите: ЗАЩО? КОЙ? и КОГААА

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
BMW Power ACM написа: Всичко останало са глупости писани от ВИНОВНИ в дадено нещо водачи..
Нищо лично към теб

Ти като ги черпиш, да не би да си бил невинен в дадената ситуация?
Крайно време е, да започнат да наказват и тези, които дават подкуп, не само тези, които го вземат!Това обаче много трудно ще се случи, защото кръга е затворен

Аз имах предвид, нередовните да бъдат наказвани по силата на закона, а не да разчитат на това, че няма да ги спрат, ако не са в нарушение или, че ще се разминат с 20-ка!
С ръка на сърцето мога да кажа, че не съм допринесъл и с 10лв за корупцията в МВР, дори са ми взимали книжката за точки и пак не рева срещу системата.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- b00st
- User
-
Nasko_ написа:BMW Power ACM написа: Всичко останало са глупости писани от ВИНОВНИ в дадено нещо водачи..
Нищо лично към тебно в случая Бай Ганьо "храни" другите Бай ганьовци
Ти като ги черпиш, да не би да си бил невинен в дадената ситуация?
Крайно време е, да започнат да наказват и тези, които дават подкуп, не само тези, които го вземат!Това обаче много трудно ще се случи, защото кръга е затворенКак така било право на личен избор дали да дадеш подкуп или не?...или както ти го наричаш "почерпка"?
Аз имах предвид, нередовните да бъдат наказвани по силата на закона, а не да разчитат на това, че няма да ги спрат, ако не са в нарушение или, че ще се разминат с 20-ка!
С ръка на сърцето мога да кажа, че не съм допринесъл и с 10лв за корупцията в МВР, дори са ми взимали книжката за точки и пак не рева срещу системата.
+1