КАТ спира случайните проверки?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Re: КАТ спира случайните проверки?

Мнение от xerial » 03 Окт 2013, 23:35

Пращаме си майлчето и си гледаме кефчето :mhihi: :mhihi:

http://www.manager.bg/news/ako-vi-sprat ... eyl-na-mvr
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 04 Окт 2013, 1:53

xerial написа:Пращаме си майлчето и си гледаме кефчето :mhihi: :mhihi:

ХАХА направо си вадя телефона и още преди да съм им дал документите почвам да пиша емайла :lol: :lol:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 04 Окт 2013, 2:57

xerial написа:Пращаме си майлчето и си гледаме кефчето :mhihi: :mhihi:

Боли ги тва, че си пратил мейл. Това е просто малко по-културен начин да ви кажат за оплаквания - арменския поп ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Окт 2013, 19:50

Първата снимка (не се вижда добре, че е отдалеч) но се бяха скрили и спряха кола с чужд номер без причина. Това вчера.

Втората снимка днес. Пак скрити в засада и пак спираха.

Изображение
Изображение

Очевадно не спазват наредбата, която уж била със силата на закон. :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 11 Окт 2013, 19:58

Пращай на майла :mhihi: :mhihi:

Колкото и смешно да звучи , ако ни си мълчим за пореден път много ясно ,че ще си дебнат.... и нищо няма да се промени
Изображение Изображение

User
Аватар

Мнение от b00st » 11 Окт 2013, 20:02

bum_bum написа:Първата снимка (не се вижда добре, че е отдалеч) но се бяха скрили и спряха кола с чужд номер без причина. Това вчера.

Втората снимка днес. Пак скрити в засада и пак спираха.

Изображение
Изображение

Очевадно не спазват наредбата, която уж била със силата на закон. :kuku:

де ги колонките на тоя compaq? :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Окт 2013, 20:44

Свалих ги заедно с тавана преди година да ги обляпям с алкантара и още са на тавана :mhihi:
Изображение

320ci
320ci
Аватар
Детайли за колата: M52B20TU и 760Li

Мнение от mumford » 15 Окт 2013, 9:26

Снощи минавам към 2 през гара Пионер и фуражката се беше каширал на ъгъла. Маха с палката, аз спирам.
-Той, добър вечер бла бла, документи.
- Аз,вече нямате право да спирате без нарушение, какво съм направил?
- Искам да проверя документите на колата, бъдете сигурен, че имам причина да Ви спра, а и никъде не е казано, че не може да се спира само за проверка.
Само ги провери, повече не го питах да не си измисли някакъв акт да ми пише

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 15 Окт 2013, 13:32

добре де, хубаво не го спазват тоя закон и т.н, но за мене е по-добре тия проверки да ги има. шото откакто се заговори за тая работа покрай мене чух идеи от хора, които смятат дори ГО да не плащат, а какво остава за тия, дето къркат и карат после.. а засадите за бг пътната обстановка са направо задължителни, малко или много се чудиш от къде може да ти изкочи светеща жилетка и се замисляш дали да минеш със 120 през населено място примерно. и мен са ме хващали - имал съм и актове, минавал съм и с пари, но как и да го гледам не са ми виновни те, че не съм видял табелите или съм се направил, че не ги виждам.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 15 Окт 2013, 13:47

КАТ има право да спира при всякакво съмнение за "нередовен водач". С две думи винаги могат да спрат всеки, който е на пътя, дори без да е извършил нарушение.
Също така не разбирам и тези които ги спират по 10 пъти на ден, явно вие или автомобилът ви изглеждате подозрително. Аз минавам през караулката по 10 пъти днес и нощес, за 7 месеца са ме спрели веднъж за рутинна проверка.
Аз също съм за постоянните проверки, но под проверка нямам предвид стоп палка, 20лв и си тръгваш!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Окт 2013, 15:32

Хайде дефинирай това "20 и си тръгваш". Защото аз не виждам как ще ме спрат и едва ли не по думи на "потърпевши", давам 20 и си тръгвам при условие, че съм редовен. Спират те, ако си редовен си тръгваш, ако не си, то има два варианта:
- Тръгваш си срещу нещо, било то акт или почерпка, като избора си е твой.
- Тръгваш си защото те пускат понеже не искат да те наказват като ти пак може да почерпиш, но не се знае дали ще вземат. Мен лично са ме пускали и са настоявали да не им оставям нищо, като в два случая съм пускал пари в патрулката и са ми ги връщали и са настоявали да си тръгвам без почерпка. Не ме знаеха от някъде, не беше в района.
- Трети вариант е да извадиш голям късмет ако ги викнат спешно някъде.
Толкова. Всичко останало са глупости писани от ВИНОВНИ в дадено нещо водачи. Ако си редовен, ако спазваш, няма нито да "се чудят за какво да ти напишат акт"(понеже няма как хем да си редовен и спазващ, хем да те рисуват), нито ще даваш рушвет, което си е твой личен избор и го искаш ти, не те, макар второто да върви с първото в повечето случаи, но знаем приказката за лудия и баницата. Понеже и на ми се случва да не карам по правилник редовно, търся си вариантите след това, но не се оплаквам от куките, освен ако някой си минава сянката, а съм търпелив човек по принцип.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 15 Окт 2013, 15:39

Nasko_ написа: С две думи винаги могат да спрат всеки, който е на пътя, дори без да е извършил нарушение.

Това е така, защото имат силно чувство за безнаказаност. Дори и с новите промени, които приеха, нищо няма да се промени нито за нас, нито за тях. Те ще ни спират с мотив от приетите точки и съответно рекет за първото нещо което открият, като неизправност.

BMW Power ACM написа: Ако си редовен, ако спазваш, няма нито да "се чудят за какво да ти напишат акт"(понеже няма как хем да си редовен и спазващ, хем да те рисуват)

Вярваш ли си или си голям наивник?! Винаги могат да ти напишат АКТ...

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 15 Окт 2013, 15:42

Имам питания
1.Защо тази събота от Църна маца до Надежда видях поне петима да минават на червено?
2.Защо ме спират и ме глобяват,че съм си забравил да си пусна фаровете? Да знам че са задължителни по закон,НО и в Австрия,Италия също са задължителни и като ме спрат ми казват учтиво " Добър ден,пуснете си фаровете" и си продължавам спокойно!
3. Защо ме спират и документи са ми редовни и гражданска и преглед и гумите са ми напомпани на 2.2 и ми казва дай аптечка пожарогасител и като вижда че всичко е ок,ми казва: Дай втори пожарогасител за колата на ремаркето :shock:
4.Защо във всеки окръжен КАТ законите са различни?
5. Защо на всяко ГКПП законите са различни? пояснение влизаш все от Румъния...или влизаш все от Сърбия но на различни места?

И въпросите: ЗАЩО? КОЙ? и КОГААА ;) ? няма да спрат ;)
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 15 Окт 2013, 16:02

BMW Power ACM написа: Всичко останало са глупости писани от ВИНОВНИ в дадено нещо водачи..

Нищо лично към теб ;) но в случая Бай Ганьо "храни" другите Бай ганьовци :)
Ти като ги черпиш, да не би да си бил невинен в дадената ситуация?
Крайно време е, да започнат да наказват и тези, които дават подкуп, не само тези, които го вземат!Това обаче много трудно ще се случи, защото кръга е затворен :) Как така било право на личен избор дали да дадеш подкуп или не?...или както ти го наричаш "почерпка"?

Аз имах предвид, нередовните да бъдат наказвани по силата на закона, а не да разчитат на това, че няма да ги спрат, ако не са в нарушение или, че ще се разминат с 20-ка!
С ръка на сърцето мога да кажа, че не съм допринесъл и с 10лв за корупцията в МВР, дори са ми взимали книжката за точки и пак не рева срещу системата.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

User
Аватар

Мнение от b00st » 15 Окт 2013, 16:06

Nasko_ написа:
BMW Power ACM написа: Всичко останало са глупости писани от ВИНОВНИ в дадено нещо водачи..

Нищо лично към теб ;) но в случая Бай Ганьо "храни" другите Бай ганьовци :)
Ти като ги черпиш, да не би да си бил невинен в дадената ситуация?
Крайно време е, да започнат да наказват и тези, които дават подкуп, не само тези, които го вземат!Това обаче много трудно ще се случи, защото кръга е затворен :) Как така било право на личен избор дали да дадеш подкуп или не?...или както ти го наричаш "почерпка"?

Аз имах предвид, нередовните да бъдат наказвани по силата на закона, а не да разчитат на това, че няма да ги спрат, ако не са в нарушение или, че ще се разминат с 20-ка!
С ръка на сърцето мога да кажа, че не съм допринесъл и с 10лв за корупцията в МВР, дори са ми взимали книжката за точки и пак не рева срещу системата.

+1

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата