Грозното посрещане на националите в Армения (видео и снимки)
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Re: Грозното посрещане на националите в Армения (видео и сни
Maximilian-E46 написа:Колеги аз предлагам без обиди и от двете страни,защото аз съм арменец и наистина е неприятно да влезнеш сутрин във форума и да четеш какъв си "циганин".
http://prikachi.com/images/492/4164492v.jpg
аз съм момчето в лявo,какъв черен циганин съм нали !айде по сериозно,тия момчета на снимките са по 17-18 години...а нищо не кавате като чувате К** за Левски нали? от вашите си сънародници,навсякъде има олигофрени,но това не значи че всички сме под един знаменател ...
Тая изцепка преди няколко дни с Петев..сега какво заради 10 човека да вземе някой да каже е вижте кви сте Българите? Нека се уважаваме
Ама ние си ce уважаваме,не съм казал че ти си ци*анин,а че точно ония които крещят срещу нашите момчета там на летището ca като жители на факултето и някак си не върви да викат така на националите ни че и средни пръсти,интелигентен,нормален човек тва нEма да го направи.
а относно КЗЛ , то става ясно за кой е предназначено ( даже пеят Уефски, за да е по ясно дори на нашите Арменски приятели като теб които се обиждат лесно) (ние тука може да си се псуваме както си искаме, въпросът е че когато нещата опират на национално ниво трябва да заставаме рамо до рамо за честта на родината.)твой проблем си е как се възприемаш ама си мисля че след като живееш в България,трябва поне малко да те дразни че твоите "сънародници" наричат другите ти сънародници -ци*ани! надявам се да си ме разбрал правилно. Поздрави.

PS:Преди може да e имало повиквания от сектора на стадиона,но със сигурност не е имало нападение като това още на летището,ше прощаваш.
Последна промяна Beamerdriver на 11 Окт 2013, 15:51, променена общо 2 пъти
Ето какво написа арменецът Джордж Куехиян в страницата на националния отбор на България във "Фейсбук":
"Здравейте, моля ви публикувайте във вашата страница моята бележка. Аз съм гражданин на Армения и много съжалявам за начина, по който бяха посрещнати вашите национали. Нацистът си е нацист, където и да бъде. Мисля, че в красивата страна България също имате такива л*йна и те са същите като тези тук. Обръщам се към всички цивилизовани граждани на България: Извинявайте за държанието на тези глупави момчета, простете грозното им поведение".
Е, добре, айде не са само олигофрени.
"Здравейте, моля ви публикувайте във вашата страница моята бележка. Аз съм гражданин на Армения и много съжалявам за начина, по който бяха посрещнати вашите национали. Нацистът си е нацист, където и да бъде. Мисля, че в красивата страна България също имате такива л*йна и те са същите като тези тук. Обръщам се към всички цивилизовани граждани на България: Извинявайте за държанието на тези глупави момчета, простете грозното им поведение".

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Ми евала на човека,не го знам какъв е точно,но се нарежда сред aрменците които може да се каже че са свестни хора ,Астор, Рафи, Maximilian
и други 

Последна промяна Beamerdriver на 11 Окт 2013, 15:56, променена общо 3 пъти
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
drago_pavlov написа:Alien написа: се засрами от твойте сънародници.
Ти засрамил ли си се миналата година при цитираната случка?
Засрамих се... и тъкмо ми поотмина и започнах да се срамувам заради случката с Петев.
А ти да си видял, да защитавам ултрасите, който са обиждали арменците?
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
dimodi написа:Ето какво написа арменецът Джордж Куехиян в страницата на националния отбор на България във "Фейсбук":

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
boksioraE39 написа:http://vbox7.com/play:e8d9cd21a7
Ти пък от къде знаеш?
Да не си попитал радио Ереван, кой ще победи довечера?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Някъде четох, че Ники Михайлов отвърнал, че ще паднат с 3:0

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
TNT написа:Някъде четох, че Ники Михайлов отвърнал, че ще паднат с 3:0![]()
![]()
![]()
Да, и за тва е резерва

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
randity написа:TNT написа:Някъде четох, че Ники Михайлов отвърнал, че ще паднат с 3:0![]()
![]()
![]()
Да, и за тва е резерва
да не паднеме само ние с 3:0, че се започна

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
По време на мача в България момче (от тези около терена) подава топката на арменски футболист, а той я изритва с всичка сила по посока на момчето и го уцелва в краката. Тогава нашата публика започва да скандира "Цигани, цигани!" 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И пак тези съдии... дотук само в мачовете с Италия и с Малта не се е намесвал съдията...

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
и вятъра духаше по нашта врата .....ми циганета сме

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Извинявам се на модераторите, ама да му еба пичката лелина да му еба! Точно това беше един от най-важните мачове за българския национален отбор. А и съдията - как пък точно германец го уцелиха, да го заеба..

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Alien написа:Maximilian-E46 написа:Колеги аз предлагам без обиди и от двете страни,защото аз съм арменец и наистина е неприятно да влезнеш сутрин във форума и да четеш какъв си "циганин".
http://prikachi.com/images/492/4164492v.jpg
аз съм момчето в лявo,какъв черен циганин съм нали !айде по сериозно,тия момчета на снимките са по 17-18 години...а нищо не кавате като чувате К** за Левски нали? от вашите си сънародници,навсякъде има олигофрени,но това не значи че всички сме под един знаменател ...
Тая изцепка преди няколко дни с Петев..сега какво заради 10 човека да вземе някой да каже е вижте кви сте Българите? Нека се уважаваме
Интересно ми е, щом си установил, че навсякъде има олигофрени и не трябва да се поставят всички под общ знаменател... що го играеш обиден?
Изобщо не сравнявай ситуацията с някакви ругатни по Левски, ЦСКА или Лудогорец.
Това там е националния ни отбор! Те са отишли там да представят нацията ни!
Аз го приемам лично, независимо дали освиркват националния по футбол, баскетбол или фехтовка. Всички те носят националния флаг на екипите си.
Факт е, че тази проява е много грозна и трябва да си тъп на гадулка, за да викаш по националния отбор на някоя държава 'цигани'.
Особенно пък, ако външния ти вид наподобява точно този етнос.
Вместо да философстваш и да ни обясняваш, колко си обиден се засрами от твойте сънародници.
Колега явно ти все още нямаш 18,никой не го играе обиден,просто мисля че трябва да се уважаваме,а не заради това,че някаква малка група хора някъде си освирквали нещо,значи край всички арменци са цигани

dimodi написа:Ето какво написа арменецът Джордж Куехиян в страницата на националния отбор на България във "Фейсбук":
Нямам какво повече да кажа,човека го е казал абсолютно точно.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3