Грозното посрещане на националите в Армения (видео и снимки)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Re: Грозното посрещане на националите в Армения (видео и сни

Мнение от Beamerdriver » 11 Окт 2013, 14:55

Maximilian-E46 написа:Колеги аз предлагам без обиди и от двете страни,защото аз съм арменец и наистина е неприятно да влезнеш сутрин във форума и да четеш какъв си "циганин".

http://prikachi.com/images/492/4164492v.jpg

аз съм момчето в лявo,какъв черен циганин съм нали ! :mhihi: айде по сериозно,тия момчета на снимките са по 17-18 години...а нищо не кавате като чувате К** за Левски нали? от вашите си сънародници,навсякъде има олигофрени,но това не значи че всички сме под един знаменател ... ;) Тая изцепка преди няколко дни с Петев..сега какво заради 10 човека да вземе някой да каже е вижте кви сте Българите? Нека се уважаваме :bchug:

Ама ние си ce уважаваме,не съм казал че ти си ци*анин,а че точно ония които крещят срещу нашите момчета там на летището ca като жители на факултето и някак си не върви да викат така на националите ни че и средни пръсти,интелигентен,нормален човек тва нEма да го направи.
а относно КЗЛ , то става ясно за кой е предназначено ( даже пеят Уефски, за да е по ясно дори на нашите Арменски приятели като теб които се обиждат лесно) (ние тука може да си се псуваме както си искаме, въпросът е че когато нещата опират на национално ниво трябва да заставаме рамо до рамо за честта на родината.)твой проблем си е как се възприемаш ама си мисля че след като живееш в България,трябва поне малко да те дразни че твоите "сънародници" наричат другите ти сънародници -ци*ани! надявам се да си ме разбрал правилно. Поздрави. :bchug:

PS:Преди може да e имало повиквания от сектора на стадиона,но със сигурност не е имало нападение като това още на летището,ше прощаваш.
Последна промяна Beamerdriver на 11 Окт 2013, 15:51, променена общо 2 пъти
39470

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 11 Окт 2013, 15:29

Ето какво написа арменецът Джордж Куехиян в страницата на националния отбор на България във "Фейсбук":

"Здравейте, моля ви публикувайте във вашата страница моята бележка. Аз съм гражданин на Армения и много съжалявам за начина, по който бяха посрещнати вашите национали. Нацистът си е нацист, където и да бъде. Мисля, че в красивата страна България също имате такива л*йна и те са същите като тези тук. Обръщам се към всички цивилизовани граждани на България: Извинявайте за държанието на тези глупави момчета, простете грозното им поведение".

Е, добре, айде не са само олигофрени. :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 11 Окт 2013, 15:34

Ми евала на човека,не го знам какъв е точно,но се нарежда сред aрменците които може да се каже че са свестни хора ,Астор, Рафи, Maximilian :mhihi: и други :bchug:
Последна промяна Beamerdriver на 11 Окт 2013, 15:56, променена общо 3 пъти
39470

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 11 Окт 2013, 15:39

drago_pavlov написа:
Alien написа: се засрами от твойте сънародници.

Ти засрамил ли си се миналата година при цитираната случка?

Засрамих се... и тъкмо ми поотмина и започнах да се срамувам заради случката с Петев.

А ти да си видял, да защитавам ултрасите, който са обиждали арменците?
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alien » 11 Окт 2013, 15:40

dimodi написа:Ето какво написа арменецът Джордж Куехиян в страницата на националния отбор на България във "Фейсбук":

"Здравейте, моля ви публикувайте във вашата страница моята бележка. Аз съм гражданин на Армения и много съжалявам за начина, по който бяха посрещнати вашите национали. Нацистът си е нацист, където и да бъде. Мисля, че в красивата страна България също имате такива л*йна и те са същите като тези тук. Обръщам се към всички цивилизовани граждани на България: Извинявайте за държанието на тези глупави момчета, простете грозното им поведение".

:clap: Евала на човека.
Кирил Керин

Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 11 Окт 2013, 15:52

Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alien » 11 Окт 2013, 16:10

boksioraE39 написа:http://vbox7.com/play:e8d9cd21a7 :bgflag:

Ти пък от къде знаеш?
Да не си попитал радио Ереван, кой ще победи довечера?
Кирил Керин

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Окт 2013, 16:23

Някъде четох, че Ники Михайлов отвърнал, че ще паднат с 3:0 :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 11 Окт 2013, 18:10

TNT написа:Някъде четох, че Ники Михайлов отвърнал, че ще паднат с 3:0 :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Да, и за тва е резерва :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 11 Окт 2013, 18:50

randity написа:
TNT написа:Някъде четох, че Ники Михайлов отвърнал, че ще паднат с 3:0 :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Да, и за тва е резерва :mhihi:

да не паднеме само ние с 3:0, че се започна :wave:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 11 Окт 2013, 18:52

По време на мача в България момче (от тези около терена) подава топката на арменски футболист, а той я изритва с всичка сила по посока на момчето и го уцелва в краката. Тогава нашата публика започва да скандира "Цигани, цигани!" ;)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Окт 2013, 20:34

И пак тези съдии... дотук само в мачовете с Италия и с Малта не се е намесвал съдията...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 11 Окт 2013, 22:17

и вятъра духаше по нашта врата .....ми циганета сме
Изображение

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 11 Окт 2013, 23:06

Извинявам се на модераторите, ама да му еба пичката лелина да му еба! Точно това беше един от най-важните мачове за българския национален отбор. А и съдията - как пък точно германец го уцелиха, да го заеба.. :ranting: :evil:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 12 Окт 2013, 2:18

Alien написа:
Maximilian-E46 написа:Колеги аз предлагам без обиди и от двете страни,защото аз съм арменец и наистина е неприятно да влезнеш сутрин във форума и да четеш какъв си "циганин".

http://prikachi.com/images/492/4164492v.jpg

аз съм момчето в лявo,какъв черен циганин съм нали ! :mhihi: айде по сериозно,тия момчета на снимките са по 17-18 години...а нищо не кавате като чувате К** за Левски нали? от вашите си сънародници,навсякъде има олигофрени,но това не значи че всички сме под един знаменател ... ;) Тая изцепка преди няколко дни с Петев..сега какво заради 10 човека да вземе някой да каже е вижте кви сте Българите? Нека се уважаваме :bchug:

Интересно ми е, щом си установил, че навсякъде има олигофрени и не трябва да се поставят всички под общ знаменател... що го играеш обиден?

Изобщо не сравнявай ситуацията с някакви ругатни по Левски, ЦСКА или Лудогорец.
Това там е националния ни отбор! Те са отишли там да представят нацията ни!
Аз го приемам лично, независимо дали освиркват националния по футбол, баскетбол или фехтовка. Всички те носят националния флаг на екипите си.
Факт е, че тази проява е много грозна и трябва да си тъп на гадулка, за да викаш по националния отбор на някоя държава 'цигани'.
Особенно пък, ако външния ти вид наподобява точно този етнос.

Вместо да философстваш и да ни обясняваш, колко си обиден се засрами от твойте сънародници.

Колега явно ти все още нямаш 18,никой не го играе обиден,просто мисля че трябва да се уважаваме,а не заради това,че някаква малка група хора някъде си освирквали нещо,значи край всички арменци са цигани :kuku: говориш пълни глупости и нямам намерение да споря с тебе

dimodi написа:Ето какво написа арменецът Джордж Куехиян в страницата на националния отбор на България във "Фейсбук":

Е, добре, айде не са само олигофрени. :D

Нямам какво повече да кажа,човека го е казал абсолютно точно.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата