НВ-ВМХ
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: НВ-ВМХ
Почива се от нещо, което не е здравословно. Почивайки от ВМ хранене излизаш от кетоза и резултата е единствено негативен.
Мазна риба бива, но едва ли е добър вариант за постоянно най-малкото защото има доста живак и олово ако е морска и разни др работи ако е промишлено отгледана.
Мазна риба бива, но едва ли е добър вариант за постоянно най-малкото защото има доста живак и олово ако е морска и разни др работи ако е промишлено отгледана.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
bum_bum написа:Почива се от нещо, което не е здравословно. Почивайки от ВМ хранене излизаш от кетоза и резултата е единствено негативен.
значи един път седмично малко повече въглихедрати е глупост дефакто

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Абсолютно. Целта на цялата работа е да си в кетоза, а въглехидратния ден я прекратява. Следва нова адаптация за да влезеш пак, после пак въглехидрати и така. И в крайна сметка се оказва, че не си на такова хранене.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
bum_bum написа:Абсолютно. Целта на цялата работа е да си в кетоза, а въглехидратния ден я прекратява. Следва нова адаптация за да влезеш пак, после пак въглехидрати и така. И в крайна сметка се оказва, че не си на такова хранене.
мамка му, значи почти нищо не съм правил

мерси за отговора
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Значи е възможно да не си въобразявам, че след "чийт дей" почвам да чистя още в следващата седмица
Сега май ще съм на чийт седмица, че си преместих местожителството и не мога да си готвя
Поне гледам 25-30% да са си протеин, ама въглехидратите ми стават 20-30% и мазнините не всичките са животински 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- TNT
- младши ентусиаст
-
Добре де... а с едни 10-15% дневно въглехидрати, тялото пак ли си е в кетоза? Или трябва напълно да се спрат? Или също зависи и тези 10-15% колко са като калории?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- TNT
- младши ентусиаст
-
Да де... имах предвид, че при някои са 200, при други 400
И това оказва ли значение върху състоянието на кетоза?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Не. Важен е процента от общия калориен пример с уговорката, че той е що-годе адекватен. Ако имаш нужда от 2, а поемаш 4к калории очевидно, че ядеш двойно повече въглехидрати, отколкото имаш нужда.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Значи, ако ще се чийт-ва... по-добре да е по-често по едно ядене, отколкото един ден да се тъпчеш като прасе с всичко вредно
Все пак с едно хранене въглехидратите за деня като % да скокнат до 30-40% макс макс от общия прием.

- TNT
- младши ентусиаст
-
С колко калории мога да си вдигна приема и да очаквам сравнително чисто качване?
П.П. Вчера си купих 1200гр свинско с кост и замина
Представям си, ако бях и закусвал 
П.П. Вчера си купих 1200гр свинско с кост и замина

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Пробвай с 200 да кажем, но си остави достатъчно време да се наблюдаваш на този прием за можеш да си извадиш съответните изводи дали работи добре за теб.
- TNT
- младши ентусиаст
-
А колко е достатъчно? 2 седмици? Месец? И 200 не е ли малко? Последните дни не съм паднал под кило свинско (с костите) и яко сланина покрай него 

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Дайте идеи за закуска, че положението е сериозно.
Дотук се опрявам с 5 или 10 цели айца, но ми е малко. Опитвам да увелича маслото на 200 гр и повече на ден, но ми трябва гарнитурка. Сирене, кашкавал? Месо сутрин не съм убеден, че ще ми понесе.
Дотук се опрявам с 5 или 10 цели айца, но ми е малко. Опитвам да увелича маслото на 200 гр и повече на ден, но ми трябва гарнитурка. Сирене, кашкавал? Месо сутрин не съм убеден, че ще ми понесе.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът