Религиозен въпрос

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Религиозен въпрос

Мнение от Petrolhead » 24 Окт 2013, 21:11

Beamerdriver написа:Защо не си ги вземеш да живеят у вас,като са толкова готини!България e за българите! всякакви такива и бежанци и пакистанци нямат работа тук!Hе подминавайте с лека ръка случващото се.

в този форум нещо наречено модератори няма ли?

тоя тийнеджърски пробит гъз от седмици дъвче все едни и същи глупости, за които с удоволствие бих му отвъртял един зад врата.
аз бидейки чужденец, живеещ в България, плащащ си данъците в България, даващ препитание на десетки българи, смятам че подобно мислене и подобни изказвания са плод на абсолютна тъпотия. и то не на конкретния индивид, а по-скоро на алкохолизираното му семейство и среда.
моля вземете мерки.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 25 Окт 2013, 11:06

Petrolhead написа:
Beamerdriver написа:Защо не си ги вземеш да живеят у вас,като са толкова готини!България e за българите! всякакви такива и бежанци и пакистанци нямат работа тук!Hе подминавайте с лека ръка случващото се.

тоя тийнеджърски пробит гъз от седмици дъвче все едни и същи глупости, за които с удоволствие бих му отвъртял един зад врата.
аз бидейки чужденец, живеещ в България, плащащ си данъците в България, даващ препитание на десетки българи, смятам че подобно мислене и подобни изказвания са плод на абсолютна тъпотия. и то не на конкретния индивид, а по-скоро на алкохолизираното му семейство и среда.
моля вземете мерки.

Казваш го от позицията на човек, многократно писал как българите са прости и крадливи.

Имай мяра, имигрантино !!!
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 25 Окт 2013, 11:09

_galio_ написа:
Petrolhead написа:

моля вземете мерки.

Казваш го от позицията на човек, многократно писал как българите са прости и крадливи.

Имай мяра, имигрантино !!!

въй, обиди ме.
и какво общо има простотията на българина, която само се доказва с писанията на бмвшофера, с това аз какъв съм.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 25 Окт 2013, 11:10

Petrolhead написа:
въй, обиди ме.
и какво общо има простотията на българина, която само се доказва с писанията на бмвшофера, с това аз какъв съм.

Общото е това, че не си с нищо по-читав.

Съвсем под един знаменател са ви мненията.

Включително и това горното.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 25 Окт 2013, 11:15

не съм съгласен, има много читави хора в България, но има и много с абсолютно промити мозъци.
които не могат нищо, не знаят нищо и само мрънкат, че някой друг им е виновен.

от няколко седмици виновни са бежанците. е не съм съгласен

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Окт 2013, 11:47

Petrolhead написа:не съм съгласен, има много читави хора в България, но има и много с абсолютно промити мозъци.
които не могат нищо, не знаят нищо и само мрънкат, че някой друг им е виновен.

от няколко седмици виновни са бежанците. е не съм съгласен

Нормално да не си съгласен,всъщност от коя държава идваш?

По темата-вярата не е нещо лошо,вярата е добре,фанатизма е лошо,манталитета на цигани е лош,нахалството е лошо!

Предишна

Назад към Извън Темата