Религиозен въпрос
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Petrolhead
- Потребител
-
Re: Религиозен въпрос
Beamerdriver написа:Защо не си ги вземеш да живеят у вас,като са толкова готини!България e за българите! всякакви такива и бежанци и пакистанци нямат работа тук!Hе подминавайте с лека ръка случващото се.
в този форум нещо наречено модератори няма ли?
тоя тийнеджърски пробит гъз от седмици дъвче все едни и същи глупости, за които с удоволствие бих му отвъртял един зад врата.
аз бидейки чужденец, живеещ в България, плащащ си данъците в България, даващ препитание на десетки българи, смятам че подобно мислене и подобни изказвания са плод на абсолютна тъпотия. и то не на конкретния индивид, а по-скоро на алкохолизираното му семейство и среда.
моля вземете мерки.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Petrolhead написа:Beamerdriver написа:Защо не си ги вземеш да живеят у вас,като са толкова готини!България e за българите! всякакви такива и бежанци и пакистанци нямат работа тук!Hе подминавайте с лека ръка случващото се.
тоя тийнеджърски пробит гъз от седмици дъвче все едни и същи глупости, за които с удоволствие бих му отвъртял един зад врата.
аз бидейки чужденец, живеещ в България, плащащ си данъците в България, даващ препитание на десетки българи, смятам че подобно мислене и подобни изказвания са плод на абсолютна тъпотия. и то не на конкретния индивид, а по-скоро на алкохолизираното му семейство и среда.
моля вземете мерки.
Казваш го от позицията на човек, многократно писал как българите са прости и крадливи.
Имай мяра, имигрантино !!!
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Petrolhead
- Потребител
-
_galio_ написа:Petrolhead написа:Beamerdriver написа:Защо не си ги вземеш да живеят у вас,като са толкова готини!България e за българите! всякакви такива и бежанци и пакистанци нямат работа тук!Hе подминавайте с лека ръка случващото се.
моля вземете мерки.
Казваш го от позицията на човек, многократно писал как българите са прости и крадливи.
Имай мяра, имигрантино !!!
въй, обиди ме.
и какво общо има простотията на българина, която само се доказва с писанията на бмвшофера, с това аз какъв съм.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Petrolhead написа:
въй, обиди ме.
и какво общо има простотията на българина, която само се доказва с писанията на бмвшофера, с това аз какъв съм.
Общото е това, че не си с нищо по-читав.
Съвсем под един знаменател са ви мненията.
Включително и това горното.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Petrolhead
- Потребител
-
не съм съгласен, има много читави хора в България, но има и много с абсолютно промити мозъци.
които не могат нищо, не знаят нищо и само мрънкат, че някой друг им е виновен.
от няколко седмици виновни са бежанците. е не съм съгласен
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Petrolhead написа:не съм съгласен, има много читави хора в България, но има и много с абсолютно промити мозъци.
Нормално да не си съгласен,всъщност от коя държава идваш?
По темата-вярата не е нещо лошо,вярата е добре,фанатизма е лошо,манталитета на цигани е лош,нахалството е лошо!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2