ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната
Е.Димитров написа:Пусни една анкета "да се легализира ли марихуаната" и ще видиш че повечето ще са "ЗА" легализирането.
По повод от другата тема

Аз съм твърдо против, въпреки че ще изиграе силно положителна роля в икономически аспект. И сега си има пре-предостатъчно наркоманчета.

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната
Все ми е тая щото и да се легализира пак ще има дилъри по улиците
В Холандия който е бил знае колко хора влизат в кофи шоповете и колко си купуват нелегално от улицата просто щото е по-евтино. Нищо че в магазина е качествено.

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Ако ще легализирате марата, искам и белото да го легализирате, не на дискриминацията!
Без страх, без спирачка!
- Larbi
- Потребител
-
MatriX_Fucked написа:Ако ще легализирате марата, искам и белото да го легализирате, не на дискриминацията!
Бялото ако го легализираме и ще стане война

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Гаранция поне 75% от гласувалите "ПРОТИВ" си нямат представа какво е марихуаната, евентуални последствия от употребата и, пристрастяемост и още и още.... А да я сравним с алкохола???Кое е по-лошо? Кое вреди повече на здравето? Кое създава повече чисто социални и битови проблеми? За катастрофите по пътищата - там няма да коментирам, че ще стане страшно...
http://www.konop.bg/ - Полезна и обективна онформация
ЗА
ЗА

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Да бе страшно е полезна, и след половин година редовна употреба забавяш лентата с поне 30% и на говор и на мисъл и на трудоспособност
Мега яко е нема що, айде стига с тия тинейджърски глупости

Митко Стоянов написа:Гаранция поне 75% от гласувалите "ПРОТИВ" си нямат представа какво е марихуаната, евентуални последствия от употребата и, пристрастяемост и още и още.... А да я сравним с алкохола???Кое е по-лошо? Кое вреди повече на здравето? Кое създава повече чисто социални и битови проблеми? За катастрофите по пътищата - там няма да коментирам, че ще стане страшно...
ЗА
Колега а да те питам по-добре ли е детето ти да пие примерно по някоя и друга бира или ракия по кръчмите или вместо това да си дърпа марихуанката

Как изобщо можеш да защитаваш толкова вредни неща , ами хайде и да сложим и по-тежките наркотици под тоя знаменател , щото % на пияните е по-голям от другите

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Прецаканата матрица го каза ... 

Много като тебе вече плакаха ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз за първи път преди година някъде ударих 3 фишека
Уж много качествена, миришеше на чорап. Първия път нищо, втория път- пак. Третия път ми стана толкова лошо, все едно съм изпил едно кило алкохол.
Четвърти път май няма да има вследствие от неприятния опит тъй че все ми е едно дали ще я узаконят или не.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Преди време имах много мерак да пробвам. После по стечение на обстоятелствата имах често контакт с дългогодишно ползващи
Не, мерси
Сега вече гледам и хората, които започнаха да употребяват преди 1-2 години примерно... Един не върви "нагоре"
А и не познавам някой, на който да му е харесало и да е "само по празници" 

- Larbi
- Потребител
-
най-бруталната трева пуших в Дъблин... седя си на кея и гледам морето и идва някъв местен гъзар с бмв ф30 сяда настрани почва да дърпа един дъъъъълъг масур и зехме че се разговорихме тва онова... по едно време вика готин си, кефиш ме иска ли да си дръпнеш. Аз викам хубау... Дърпам веднъж - издишам, дръпнах 2-ри път и задържах хуууубаво кат си трее, викам мерси и продължаваме да си говорим седнал съм аз той прав... След най-много 2 мин като ме удари нещо в главата ама разцентрова ме тотално жироскопа ми изключи. Тоз вика ела да видиш кви риби скачат, ставам аз добре че имаше парапет не знам къде се намирам. Както и да е той си изпуши масура седна на ф30-ката вика ко имаш проблеми еди кой съм кажи че си мой човек или да ме извикат и отпраши. (Между другото името му беше КАСЪЛ, да като на сериала затова го и запомних, първото му име беше някво типично Ирландско и няма помнене. Така че ако искате да видите филми с трева търсете Касъл от Дъблин 4 до морето. Апропо случката се развива това лято) Хубаво всичко много хубаво до тука ама квартирата на 5 мин път пеша а аз не мога се държа на краката си, тръгнах и вървя и вървя и по едно време се обръщам и гледам ъм изминал 10 метра 15 не мога да стигна края на сградата да завия по дългата финална права
а имах чувството, че съм вървял цяла вечност. завих най-накрая засилих яко по правата с бърза крачка (поне така изглеждаше
) стана ми студено ( а беше топло времето..) всичко ми стана нереално даже в един момент викам край умрях и се сещам че може да сънувам и тръгнах да се щипя
НЕ СЪНУВАМ! Прибрах се и няколко часа само легнал увит и не мога да заспя щото само картини ми се приливаха пред очите една в друга, почне една прилива друга. Мислех че ще умра. И преди съм палил покрай приятели или компания ама такова чудо не бях виждал. А оня пак казвам изпуши целия масур, метна се на колата и чао. Аз само 2 пъти от които само единия беше голямо дърпане със задържане....

Последна промяна Larbi на 24 Окт 2013, 21:40, променена общо 2 пъти
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Да се легализира 'коза' , но да се направи и нещо за проституцията
Но белото да се легализира е лудост

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Ще те помоля да се обосновеш с факти, цитати или линкове, в противен случай мнението ти е като ч***я на мокър пясък.vld написа:Да бе страшно е полезна, и след половин година редовна употреба забавяш лентата с поне 30% и на говор и на мисъл и на трудоспособност![]()
Колега, детето ми ще стане такова, каквото го възпитаме с майка му, а и не виждам каква е връзката с темата. Тък говорим за неща достъпни след достигане на пълнолетие. Та познавам доста употребяващи марихуана и всички са хора, които се развиват в работата си, вървят нагоре и нагоре. Познавам и хора, които отричат марихуаната и са любители на алкохола - е там няма нужда да ви споделям колко от тях имат златни ръце, но пиенето им ебава майката тотално...Има една хубава поговорка "И лудия бяга от пияния"don_gori написа:Колега а да те питам по-добре ли е детето ти да пие примерно по някоя и друга бира или ракия по кръчмите или вместо това да си дърпа марихуанката![]()
Как изобщо можеш да защитаваш толкова вредни неща , ами хайде и да сложим и по-тежките наркотици под тоя знаменател , щото % на пияните е по-голям от другите
За финал ще ви преразкажа едно интервю с един дядо на 100+ години. Та репортерка го пита каква е тайната на дълголетието, с какво се храни, как е живял... И отговорът беше: "Тайната, моето момиче е това, че от всичко съм пробвал, но не съм прекалявал"

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Ами не знам....след 7-8 цигарки повече не посегнах,ама тютюна не мога да го преборя вече 19 год.
Сега....първо ще уточним,че всяко прекалено нещо е вредно (освен продължителният секс
)
Детето ми колко бира,ракия и т.н. ще пие си е негова работа,въпросът е какво ще прави след това...??
Аз лично нямам спомен да съм чул/чел нещо от рода:"Напушен премаза 3-ма човека на спирка" или "След 2 цигари марихуана мъж закла жена си при семеен скандал"
Та вероятно дяволът не е толкова черен...холандците не са тръгнали масово да емигрират или поне аз не знам
don_gori написа:Колега а да те питам по-добре ли е детето ти да пие примерно по някоя и друга бира или ракия по кръчмите или вместо това да си дърпа марихуанката
Сега....първо ще уточним,че всяко прекалено нещо е вредно (освен продължителният секс

Детето ми колко бира,ракия и т.н. ще пие си е негова работа,въпросът е какво ще прави след това...??
Аз лично нямам спомен да съм чул/чел нещо от рода:"Напушен премаза 3-ма човека на спирка" или "След 2 цигари марихуана мъж закла жена си при семеен скандал"

Та вероятно дяволът не е толкова черен...холандците не са тръгнали масово да емигрират или поне аз не знам

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....