ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ЗА
128
48%
ПРОТИВ
102
39%
Все ми е тая
34
13%

Общо гласове : 264
младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Окт 2013, 19:59

Е.Димитров написа:Пусни една анкета "да се легализира ли марихуаната" и ще видиш че повечето ще са "ЗА" легализирането.

По повод от другата тема :mhihi:

Аз съм твърдо против, въпреки че ще изиграе силно положителна роля в икономически аспект. И сега си има пре-предостатъчно наркоманчета.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: ЗА или ПРОТИВ легализиране на марихуаната

Мнение от Larbi » 24 Окт 2013, 20:01

Все ми е тая щото и да се легализира пак ще има дилъри по улиците :mhihi: В Холандия който е бил знае колко хора влизат в кофи шоповете и колко си купуват нелегално от улицата просто щото е по-евтино. Нищо че в магазина е качествено.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 24 Окт 2013, 20:02

Прав си колега ТNТ.
39470

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 24 Окт 2013, 20:21

Ако ще легализирате марата, искам и белото да го легализирате, не на дискриминацията!
Без страх, без спирачка!

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 24 Окт 2013, 20:23

MatriX_Fucked написа:Ако ще легализирате марата, искам и белото да го легализирате, не на дискриминацията!

Бялото ако го легализираме и ще стане война :mhihi:
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 24 Окт 2013, 20:59

Гаранция поне 75% от гласувалите "ПРОТИВ" си нямат представа какво е марихуаната, евентуални последствия от употребата и, пристрастяемост и още и още.... А да я сравним с алкохола???Кое е по-лошо? Кое вреди повече на здравето? Кое създава повече чисто социални и битови проблеми? За катастрофите по пътищата - там няма да коментирам, че ще стане страшно...

http://www.konop.bg/ - Полезна и обективна онформация

ЗА
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 24 Окт 2013, 21:07

Да бе страшно е полезна, и след половин година редовна употреба забавяш лентата с поне 30% и на говор и на мисъл и на трудоспособност :mhihi:
Мега яко е нема що, айде стига с тия тинейджърски глупости :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 24 Окт 2013, 21:12

Митко Стоянов написа:Гаранция поне 75% от гласувалите "ПРОТИВ" си нямат представа какво е марихуаната, евентуални последствия от употребата и, пристрастяемост и още и още.... А да я сравним с алкохола???Кое е по-лошо? Кое вреди повече на здравето? Кое създава повече чисто социални и битови проблеми? За катастрофите по пътищата - там няма да коментирам, че ще стане страшно...

http://www.konop.bg/ - Полезна и обективна онформация

ЗА

Колега а да те питам по-добре ли е детето ти да пие примерно по някоя и друга бира или ракия по кръчмите или вместо това да си дърпа марихуанката :?:
Как изобщо можеш да защитаваш толкова вредни неща , ами хайде и да сложим и по-тежките наркотици под тоя знаменател , щото % на пияните е по-голям от другите :kuku:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 24 Окт 2013, 21:15

Прецаканата матрица го каза ... :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Окт 2013, 21:18

Аз за първи път преди година някъде ударих 3 фишека :mhihi: Уж много качествена, миришеше на чорап. Първия път нищо, втория път- пак. Третия път ми стана толкова лошо, все едно съм изпил едно кило алкохол. :kuku: Четвърти път май няма да има вследствие от неприятния опит тъй че все ми е едно дали ще я узаконят или не.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Окт 2013, 21:34

Преди време имах много мерак да пробвам. После по стечение на обстоятелствата имах често контакт с дългогодишно ползващи :mhihi: Не, мерси :no: Сега вече гледам и хората, които започнаха да употребяват преди 1-2 години примерно... Един не върви "нагоре" :dunno: А и не познавам някой, на който да му е харесало и да е "само по празници" :wave:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 24 Окт 2013, 21:35

най-бруталната трева пуших в Дъблин... седя си на кея и гледам морето и идва някъв местен гъзар с бмв ф30 сяда настрани почва да дърпа един дъъъъълъг масур и зехме че се разговорихме тва онова... по едно време вика готин си, кефиш ме иска ли да си дръпнеш. Аз викам хубау... Дърпам веднъж - издишам, дръпнах 2-ри път и задържах хуууубаво кат си трее, викам мерси и продължаваме да си говорим седнал съм аз той прав... След най-много 2 мин като ме удари нещо в главата ама разцентрова ме тотално жироскопа ми изключи. Тоз вика ела да видиш кви риби скачат, ставам аз добре че имаше парапет не знам къде се намирам. Както и да е той си изпуши масура седна на ф30-ката вика ко имаш проблеми еди кой съм кажи че си мой човек или да ме извикат и отпраши. (Между другото името му беше КАСЪЛ, да като на сериала затова го и запомних, първото му име беше някво типично Ирландско и няма помнене. Така че ако искате да видите филми с трева търсете Касъл от Дъблин 4 до морето. Апропо случката се развива това лято) Хубаво всичко много хубаво до тука ама квартирата на 5 мин път пеша а аз не мога се държа на краката си, тръгнах и вървя и вървя и по едно време се обръщам и гледам ъм изминал 10 метра 15 не мога да стигна края на сградата да завия по дългата финална права :kuku: а имах чувството, че съм вървял цяла вечност. завих най-накрая засилих яко по правата с бърза крачка (поне така изглеждаше :mhihi: ) стана ми студено ( а беше топло времето..) всичко ми стана нереално даже в един момент викам край умрях и се сещам че може да сънувам и тръгнах да се щипя :bowdown: :bowdown: :bowdown: НЕ СЪНУВАМ! Прибрах се и няколко часа само легнал увит и не мога да заспя щото само картини ми се приливаха пред очите една в друга, почне една прилива друга. Мислех че ще умра. И преди съм палил покрай приятели или компания ама такова чудо не бях виждал. А оня пак казвам изпуши целия масур, метна се на колата и чао. Аз само 2 пъти от които само единия беше голямо дърпане със задържане.... :weed: :weed: :weed:
Последна промяна Larbi на 24 Окт 2013, 21:40, променена общо 2 пъти
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 24 Окт 2013, 21:36

Да се легализира 'коза' , но да се направи и нещо за проституцията :mhihi: Но белото да се легализира е лудост :!:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 24 Окт 2013, 21:45

vld написа:Да бе страшно е полезна, и след половин година редовна употреба забавяш лентата с поне 30% и на говор и на мисъл и на трудоспособност :mhihi:
Мега яко е нема що, айде стига с тия тинейджърски глупости :yes:
Ще те помоля да се обосновеш с факти, цитати или линкове, в противен случай мнението ти е като ч***я на мокър пясък.

don_gori написа:Колега а да те питам по-добре ли е детето ти да пие примерно по някоя и друга бира или ракия по кръчмите или вместо това да си дърпа марихуанката :?:
Как изобщо можеш да защитаваш толкова вредни неща , ами хайде и да сложим и по-тежките наркотици под тоя знаменател , щото % на пияните е по-голям от другите :kuku:
Колега, детето ми ще стане такова, каквото го възпитаме с майка му, а и не виждам каква е връзката с темата. Тък говорим за неща достъпни след достигане на пълнолетие. Та познавам доста употребяващи марихуана и всички са хора, които се развиват в работата си, вървят нагоре и нагоре. Познавам и хора, които отричат марихуаната и са любители на алкохола - е там няма нужда да ви споделям колко от тях имат златни ръце, но пиенето им ебава майката тотално...Има една хубава поговорка "И лудия бяга от пияния"

За финал ще ви преразкажа едно интервю с един дядо на 100+ години. Та репортерка го пита каква е тайната на дълголетието, с какво се храни, как е живял... И отговорът беше: "Тайната, моето момиче е това, че от всичко съм пробвал, но не съм прекалявал"
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 24 Окт 2013, 21:46

Ами не знам....след 7-8 цигарки повече не посегнах,ама тютюна не мога да го преборя вече 19 год.

don_gori написа:Колега а да те питам по-добре ли е детето ти да пие примерно по някоя и друга бира или ракия по кръчмите или вместо това да си дърпа марихуанката
Как изобщо можеш да защитаваш толкова вредни неща , ами хайде и да сложим и по-тежките наркотици под тоя знаменател , щото % на пияните е по-голям от другите

Сега....първо ще уточним,че всяко прекалено нещо е вредно (освен продължителният секс :mhihi: )
Детето ми колко бира,ракия и т.н. ще пие си е негова работа,въпросът е какво ще прави след това...??
Аз лично нямам спомен да съм чул/чел нещо от рода:"Напушен премаза 3-ма човека на спирка" или "След 2 цигари марихуана мъж закла жена си при семеен скандал" :dunno:
Та вероятно дяволът не е толкова черен...холандците не са тръгнали масово да емигрират или поне аз не знам :dunno:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Следваща

Назад към Извън Темата