Носите ли нож в себе си?
Модератор: Общи модератори
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Re: Носите ли нож в себе си?
Pufel написа:като излизам - не! и горещо препоръчвам на всички да не носят такива работи в себе си. не живеем в дамаск, колкото и да се оплакват някои.
иначе като одя да опъвам палатка си нося една чекийка, че в дивото изненади много
Викаш - редно е само охраните на заведението и на ВИП-овете да са въоръжени

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Носим. По-добре да има и да не ми трябва, отколкото да ми дотрябва и да нямам 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Ronka написа:Нося
Кай честно!

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
_galio_ написа:larbi написа: И веднага по темата 1000 човека се засегнаха без да има защо и реагираха като ощипани "ами аз не нося, не ми тряя да се коля с хората и съм 200 кила мма боец..."![]()
Също комплекси, остави гиМъж без нож ...
Дай направо да си видим EDC-тата и какво има вътре
Щото ножа, фенера, телефона, ключовете и медицинското комплектче все някъде трябва да стоят.
Ами комплекси какво да ги правиш хората...
Аз не нося фенер и никога не съм и носил, даже като ходя на палатка ползвам фенерчета и челници на приятели щото па тия с които ходя са маниаци повече на осветителната техника

_galio_ написа:Pufel написа:като излизам - не! и горещо препоръчвам на всички да не носят такива работи в себе си. не живеем в дамаск, колкото и да се оплакват някои.
иначе като одя да опъвам палатка си нося една чекийка, че в дивото изненади много
Викаш - редно е само охраните на заведението и на ВИП-овете да са въоръжениТъй по-добре се различават чорбаджиите и раята, верно си е
Само не разбирам що тряя да живея в Сирия или в джунглата за да си нося нож?! Носенето на нож не означава атоматично, че се носи с цел нападание или самозащита. Колко хора са заблудени малей

E34 написа:Носим. По-добре да има и да не ми трябва, отколкото да ми дотрябва и да нямам
Ето това е замисъла

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
larbi написа:Аз не нося фенер и никога не съм и носил, даже като ходя на палатка ползвам фенерчета и челници на приятели щото па тия с които ходя са маниаци повече на осветителната техника![]()
Носенето на нож не означава атоматично, че се носи с цел нападание или самозащита.
Аз съм с челник и фенер. Челникът за колелото, а фенерът за пешеходстване.
Това го демонстрирах нагледно на един изявен пацифист, като в една пицария му прибрах ножа и му оставих само вилицата

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
в колата винаги имам минимум 1 в жабката+брадвичка в багажника,по якетата ми също се търкаля едно викториноксче,свършвало ми е работа берброй пъти.Иначе аз си падам малко фен на тема ножове и в нас имам 7-8 различни модели+едно 40см бразилско мачете
отделно от време на време вкарвам и прoдавам по някой gerber bear grylls
та ако някой има нужда
ЛС.

- Larbi
- Потребител
-
_galio_ написа:larbi написа:Аз не нося фенер и никога не съм и носил, даже като ходя на палатка ползвам фенерчета и челници на приятели щото па тия с които ходя са маниаци повече на осветителната техника![]()
Носенето на нож не означава атоматично, че се носи с цел нападание или самозащита.
Аз съм с челник и фенер. Челникът за колелото, а фенерът за пешеходстване.
Това го демонстрирах нагледно на един изявен пацифист, като в една пицария му прибрах ножа и му оставих само вилицата

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
_galio_ написа:Това го демонстрирах нагледно на един изявен пацифист, като в една пицария му прибрах ножа и му оставих само вилицата
И к'во? Ще извадиш ножа на Беър Грилз в пицарията да си режеш пицата ли

Тук чета баси мненията...
Не било нищо странно да си носиш нож... Значи отиваш си до банката и в задния джоб нож??? Представям си как ще ме гледат колегите в офиса, ако от джоба ми изпадне нож случайно...
То все пак зависи от средата, в която си. Ако работиш в сервиз или монтираш дограми или нещо подобно, ножа ще ти е от полза. Но да работиш в офис и да се разкарваш с нож

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Larbi
- Потребител
-
drago_pavlov написа:_galio_ написа:Това го демонстрирах нагледно на един изявен пацифист, като в една пицария му прибрах ножа и му оставих само вилицата
И к'во? Ще извадиш ножа на Беър Грилз в пицарията да си режеш пицата ли![]()
Не било нищо странно да си носиш нож... Значи отиваш си до банката и в задния джоб нож??? Представям си как ще ме гледат колегите в офиса, ако от джоба ми изпадне нож случайно...
То все пак зависи от средата, в която си. Ако работиш в сервиз или монтираш дограми или нещо подобно, ножа ще ти е от полза. Но да работиш в офис и да се разкарваш с нож
По тази логика и с ключове не трябва да се влиза в банка или офис и трябва да си махаш връзките на обувките щото с ключовете може да прободеш или нарежен някой, а с връзките можеш да го удушиш

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
larbi написа:drago_pavlov написа:_galio_ написа:Това го демонстрирах нагледно на един изявен пацифист, като в една пицария му прибрах ножа и му оставих само вилицата
По тази логика и с ключове не трябва да се влиза в банка или офис и трябва да си махаш връзките на обувките щото с ключовете може да прободеш или нарежен някой, а с връзките можеш да го удушиш
Твоята логика е блестяща

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
larbi написа:По тази логика и с ключове не трябва да се влиза в банка или офис и трябва да си махаш връзките на обувките щото с ключовете може да прободеш или нарежен някой, а с връзките можеш да го удушиш
Аз даже не само връзките махам, ами и обувките събувам, че ако го отперя с тока през лицето и ще му откъртя носа

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Larbi
- Потребител
-
b00st написа:Твоята логика е блестяща
защо? то който си има тъмни замисли и без нож може да ги осъществи и обратно ако си добър човек може и 3 ножа и 5 автомата да носиш, но да не се стига до глупости...
drago_pavlov написа:Аз даже не само връзките махам, ами и обувките събувам, че ако го отперя с тока през лицето и ще му откъртя носа
Мани, мани, сигурно и с вързани ръце и крака влизаш и те бутат на количка с усмирителна риза и наморник щото човешкото тяло е опасен инструмент сам по себе си

Последна промяна Larbi на 01 Ное 2013, 14:31, променена общо 1 път
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
larbi написа:Vra4anin написа:
И да се стряска и да не се стряска си е негов проблем особенно ако спре да се стряска като понатрупа 100 сантимерта ръка.

larbi написа:b00st написа:Твоята логика е блестяща
защо? то който си има тъмни замисли и без нож може да ги осъществи и обратно ако си добър човек може и 3 ножа и 5 автомата да носиш, но да не се стига до глупости...
Радваш братленце,Голем cи

по темата: Hожа на Bear Grylls e много як, почти неизхабяeм,практичен,както и тези на USA Saber Columbia и всичко на което пише Made in Germany - super качество
човек да си върши работа.
но не бива да има нинджа изпълнения по дискотеките.
PS:Ще е малко неприлично някой да си реже пицата в мола с мачетето на Bear Grylls.
Последна промяна Beamerdriver на 01 Ное 2013, 14:51, променена общо 5 пъти
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
drago_pavlov написа:
Но да работиш в офис и да се разкарваш с нож
Ножът на Беър Грилс е профилиран за друго, не за пицарии.
Като седна да хапна примерно в мола, си изкарвам сгъваемо ножче и метална виличка, не ползвам амбалаж от пластмаса. Никой досега не се е шокирал.
Не е нужно ножът нито да е голям, нито да се носи демонстративно. Аз например работя в банка. За да ти изпадне нож случайно, трябва да си доста старателен. Има си начини да се носят и скрито, и в чанти.
В офиса ми влиза в работа за рязане на хартия, за отваряне на кашони, за обяд ... просто си трябва.
Последна промяна _galio_ на 01 Ное 2013, 14:41, променена общо 1 път