За смяната на аватара Ви
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Моят ми го направи едно приятелче...Иначе това е мечтата ми-Z8~~
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Иво написа:Аз винаги съм си бил с този. От първия събор, на който присъствах, където отидох без да пзнавам никой и се запознах с толкова ценни хораДаже Войков се вижда на картинката с бившата си приятелка май
А не го сменям, защото когато хората четат теми те много често се ориентират по аватарите, а не по никовете. Та така...
А и като се загледа човек там колата ми все още беше лъскавичка и не толкова изстрадала
Не е нужно да долълвам
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Хм, едва ли аватарите, които съм слагал могат да покажат какъв човек съм. Някой съм си правил сам, в някой даже съм участвал. Но всички са посветени на любимата марка:

Ако се загледате по-внимателно ще забележите, че съм търсил нещо характерно само за БМВ. В първия съм акцентирал на бърнаута и оборотите(недостижими за повечето коли и задължителни при "вълците"), във втория - на характерното поведение "с вратите напред" (справка "какво кара:..... " под настоящия ми аватар), в третия - на уникалната индивидуалност на автомобила(по улиците е пълно с коли, които като ги видите се чудите каква марка са. Е, ние вече сме стандарт. Никой не се чуди това, дето мърка като влюбен тигър преди да заръмжи като бясна мечка, какво е. Той си знае - БМВ )

Ако се загледате по-внимателно ще забележите, че съм търсил нещо характерно само за БМВ. В първия съм акцентирал на бърнаута и оборотите(недостижими за повечето коли и задължителни при "вълците"), във втория - на характерното поведение "с вратите напред" (справка "какво кара:..... " под настоящия ми аватар), в третия - на уникалната индивидуалност на автомобила(по улиците е пълно с коли, които като ги видите се чудите каква марка са. Е, ние вече сме стандарт. Никой не се чуди това, дето мърка като влюбен тигър преди да заръмжи като бясна мечка, какво е. Той си знае - БМВ )

65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5