За форумните сервизи и още нещо
Модератор: Общи модератори
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: За форумните сервизи и още нещо
Колегата deank беше изревал в Е38 подраздела именно от този сервиз,и оплакванията му бяха доста сериозни.Каза че повече няма да стъпи там
След това си редактира поста и сподели,че от сервиза са му се обадили и после оправили всичко.....

След това си редактира поста и сподели,че от сервиза са му се обадили и после оправили всичко.....
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Ако продаваш по половин кило кокаин дневно е обяснимо , че са ти нормални...Може би във въпросния сервиз са с по два чифта мъди и имат по две патки...kokoko написа:vicho написа:sub_eleven написа:И аз едно време се "ужилих" от един форумен майстор, който по онова време беше най-вървежен... той вече е изгонен де.
...
Яската ли? Много хора си правихме колите при него, много пари е изкарал от нас... халал да са му!
Аз до ден днешен се смея с глас, като се сетя за:
"смяна на филтър на купе на е46 - 5лв."![]()
![]()
(това на друго място, пак известен сервиз)
интересно, намерих и останалите цени, аххахахахах
Смяна въздушен филтър - 30 лв.
Смяна горивен филтър - 30 лв.
Нулиране на сервизен интервал -10 лв.
то си е за реване, не за смях... скапани шарлатани!
това са нормални цени според мен , все пак всеки има и разходи , инструмент , наем, работна ръка, и др,

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

аз съм на принципа вместо за 20 лв. да дам 30лв. но да стане качествено от първия път
колега кокаин не продавам , но не съм дребнав за 10-20-30-лв. може да се сдържаме с цинизмите 21 век сме.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
неща да обяснявам
Последна промяна vicho на 19 Дек 2013, 23:47, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
не сме уточнили за бензинов или дизелов двигател става въпрос / говоря за комън реал/дизел колега
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
15 годишен чепел не е совалка, колега...В Дару е по-евтиноkokoko написа:не сме уточнили за бензинов или дизелов двигател става въпрос / говоря за комън реал/дизел колега

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
услугите са скъпи в цял свят!
докато има шанаджии(клиенти/сервизи) ще има и такива теми!
докато има шанаджии(клиенти/сервизи) ще има и такива теми!
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
kokoko написа:не сме уточнили за бензинов или дизелов двигател става въпрос / говоря за комън реал/дизел колега
Еми аз карам кола с такъв двигател,и знам какви са цените за обслужване на тоя мотор.
За смяна на всички филтри и маслото ми взимат 20-25 лева за труд.Ти как ги имаш за нормални тия цени дето ми защитаваш не знам

аз си плащам ходя от години на един маистор ядове нямам , всеки обича като работи да му се плаща .които както иска да ме разбира , успех .
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
sambeto написа:Колегата deank беше изревал в Е38 подраздела именно от този сервиз,и оплакванията му бяха доста сериозни.Каза че повече няма да стъпи там![]()
Е късмет да ми "оправят" изтърбушения катализатор. Както и преди казах - темата е за предупреждение, не за сочене с пръст към конкретен сервиз.
Аз от тоя човек не очаквам чест и достойнство, камо ли обаждания, извинение, или пък оправяне на нещо. Аз част от нещата си ги оправих. Остава да измисля какво да сложа на мястото на катализатора.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Лошото е,че заради такива случки/мнения се насажда недоверие,от което страдат честни и коректни момчета/сервизи,...има ги и такива все пак!!
Клиентът е в правото си да знае какво му се прави по колата,...ама изказвания от рода на"не мърдам от сервиза,докато ми се прави колата"....айде,няма нужда
един вид отиваш да ти свършат някаква работа с нагласата,че ще те прецакат??
Ами аз лично такива клиенти,дето идват с нагласата,че ще бъдат излъгани с нещо директно ги отсвирвам,нерви не се купуват,мерси!!Щото каквото и да стане човекът така или иначе е дошъл с нагласата,че ще бъде излъган и проблемът е на лице!!!
А пък ако толкоз много ги разбира нещата да си го направи сам да го е_а
Клиентът е в правото си да знае какво му се прави по колата,...ама изказвания от рода на"не мърдам от сервиза,докато ми се прави колата"....айде,няма нужда

Ами аз лично такива клиенти,дето идват с нагласата,че ще бъдат излъгани с нещо директно ги отсвирвам,нерви не се купуват,мерси!!Щото каквото и да стане човекът така или иначе е дошъл с нагласата,че ще бъде излъган и проблемът е на лице!!!

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- joffri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 530d 2002g
- Мечтае да кара: E39 M5
немо написа:Лошото е,че заради такива случки/мнения се насажда недоверие,от което страдат честни и коректни момчета/сервизи,...има ги и такива все пак!!
Клиентът е в правото си да знае какво му се прави по колата,...ама изказвания от рода на"не мърдам от сервиза,докато ми се прави колата"....айде,няма нуждаедин вид отиваш да ти свършат някаква работа с нагласата,че ще те прецакат??
Ще ме извиняваш ма тука не говорим за 100-200 лева...Това е кола която струва много пари и вероятно собственика е направил жертви за да я има.Ще седя не до тебе а върху тебе ако трябва само и само да не се случи нещо с колата ми.Осъзнай се в коя държава живеем и колко сме лъгани.Доверие от Българин не искай защото няма да получиш.

joffri написа:немо написа:Лошото е,че заради такива случки/мнения се насажда недоверие,от което страдат честни и коректни момчета/сервизи,...има ги и такива все пак!!
Клиентът е в правото си да знае какво му се прави по колата,...ама изказвания от рода на"не мърдам от сервиза,докато ми се прави колата"....айде,няма нуждаедин вид отиваш да ти свършат някаква работа с нагласата,че ще те прецакат??
Ще ме извиняваш ма тука не говорим за 100-200 лева...Това е кола която струва много пари и вероятно собственика е направил жертви за да я има.Ще седя не до тебе а върху тебе ако трябва само и само да не се случи нещо с колата ми.Осъзнай се в коя държава живеем и колко сме лъгани.Доверие от Българин не искай защото няма да получиш.
Точно в тоя дух на една авто мивка видях ценоразпис и цитирам по спомен:
Комплексно миене - 10лв.
Lux - миене (според желанията на клиента) - 15лв
VIP миене с помощ и/или непрекъснати насоки на клиента - 30лв.
Не защитавам никой, но е факт че и от двете страни има доста идиоти. Както клиенти които като си плащат си мислят че трябва всички да им слугуват и дудуци да правят, така и сервизи които въобще не ценят колите които ремонтират и се отнасят с тях като с намерено лайно в хартийка, и като стане нещо по тяхна вина и - То му е дошло времето или така си беше или нещо подобно.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
fedoracore
Хайде да спазваш добрия тон, предупреден си.
Хайде да спазваш добрия тон, предупреден си.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите